eeeeeeeee nezinau.bandysiu veliau ideti nuotrauka
Nesušlapęs užpakalio, žuvies nepagausi --> nebridęs į vandenį, žuvies nevalgysi
ne tokia?polakas rašė:sveiki visi.padekite.pagavau zuvi ir nezinau kokia.tai balta zyvis.galva panasi i skraidanciu zuvu,rangosi kaip ungurys ir pirsto storio.ar galima ja naudoti kaip masala.
Taigi sakau kad i delekatesu knyga itrauktaspolakas rašė:dekui visiems.jo smelio ungurys geras.yutube radau,kad juos naudoja kaip zyfsca,o gal kas ragavo.
jis skanus, valgiau airiai gaudo per didziuosius atoslugius sietuku,ir kibire augina pridedami ar tai durpiu ar pelenu is zidinio sake per kelis men uzauga didelispolakas rašė:na pasidomejau situo unguriu-tai daugiausia kaip jaukas naudojama zuvis,bet gal kas ragavot,parasykit.visiems geru-kibiu iseiginiu .
as juos rukinu. prie alaus patikek kaip skanupolakas rašė:dekui visiems.jo smelio ungurys geras.yutube radau,kad juos naudoja kaip zyfsca,o gal kas ragavo.
o vietoj "g" numygti "k" irgi slaboVegys rašė:Daliau, nepiktai - negi sungu vietoj w paspaust v, ty taip, kaip kad yra LT kalboje ?
oli rašė:o vietoj "g" numygti "k" irgi slaboVegys rašė:Daliau, nepiktai - negi sungu vietoj w paspaust v, ty taip, kaip kad yra LT kalboje ?![]()
![]()
kazkaip maniau kad chia pofig kaip kas rasho,tik kad mazdaug i tema butu,bet turbut tex jau byloti dailiai,kaip kokystai byliunasas artai brazdzionis,negeris uzsitraukti moderu nemalone,bo be forumo liudna butu kaip kokiam vytauitui be baravyko
![]()
![]()
nors cortlandas labai kazkuo niekada nepasizymedavo, apie 444 esu neblogu atsiliepimu skaites. pats nebandziau. dabar uzsidejes cortland fairplay, tai esu visiskai nusivyles, toks ispudis, kad valas neatitinka uzrasytos klases... teks bandyti koki kitoki sniura.miegas rašė:gal yra mosuojanciu museline? man reik patarimo kokio brando vala imti, nes kainos skiriasi stiprei, man patare cortland 444, bet kazin ar gausiu vietiniuose shopuose, o taip noretusi sy savaitgali isbandyt
Klaidų visi darom. Aš - irgi.oli rašė:o vietoj "g" numygti "k" irgi slaboVegys rašė:Daliau, nepiktai - negi sungu vietoj w paspaust v, ty taip, kaip kad yra LT kalboje ?![]()
![]()
kazkaip maniau kad chia pofig kaip kas rasho,tik kad mazdaug i tema butu,bet turbut tex jau byloti dailiai,kaip kokystai byliunasas artai brazdzionis,negeris uzsitraukti moderu nemalone,bo be forumo liudna butu kaip kokiam vytauitui be baravyko
![]()
![]()
ash irgi nepiktaiVegys rašė:Klaidų visi darom. Aš - irgi.oli rašė:o vietoj "g" numygti "k" irgi slaboVegys rašė:Daliau, nepiktai - negi sungu vietoj w paspaust v, ty taip, kaip kad yra LT kalboje ?![]()
![]()
![]()
![]()
Skirtumas kai klaidos daromos specialiai ir kai padaromos netyčia.
Juk rašiau, kad pastaba dėl w - ne piktai. Nežinau, kodėl taip audringai suregavot ...
Fairplay yra pigiausias is cortlando sniuru.pats buvau pradejas museliavima so juo,ir kaip pasikeiciau i 444 ir 555 tai paliginimas kaip diena ir naktis.Jai zinociau koki geresni sniura kitu firmu,tai nuo pabandimo mane stabditu ta mintis,kad tas sniuras galetu buti pagamintas cortlando gamykloj.blazer rašė:nors cortlandas labai kazkuo niekada nepasizymedavo, apie 444 esu neblogu atsiliepimu skaites. pats nebandziau. dabar uzsidejes cortland fairplay, tai esu visiskai nusivyles, toks ispudis, kad valas neatitinka uzrasytos klases... teks bandyti koki kitoki sniura.miegas rašė:gal yra mosuojanciu museline? man reik patarimo kokio brando vala imti, nes kainos skiriasi stiprei, man patare cortland 444, bet kazin ar gausiu vietiniuose shopuose, o taip noretusi sy savaitgali isbandyt
antimausas rašė:Seip gal kas susidomes ;)
http://www.youtube.com/watch?v=C-kOYS6LaIU&NR=1
del tu taip vadinamu doku tai tiesa ten okupave lenkai,rumunai.ir kas svarbiausia tai nekimba ,kad sako isvilko 20kg tai labai drysciau abejoti.ten biciulis zvejoja pastoviai taip kad is tos vietos informacia gaunu pastoviai. rezultatai nekokie tikrai :vos kelios zuvys per diena.nei vakar nei sendien ten nieks negaude nors vejas tos pacios krypties.skumbre stovi daug giliau ir jos tikrai aprikus buri galima prigaudyti sendien aprikus toki pulkeli tryse(viena mergina)per pora valandeliu 18kg(cia jau isvalytos be galvu ir nupjautom uodegom) oro salygos buvo neblogos nors ir banga buvo nemaza. sutikau tokiu zmoniu kur dviese paeme dvi zuvis per diena is valties.taigi isvados tokios:skumbres yra tik prie krantu ji neprieina kol kas taip aktyviai kaip pries keleta metu.polakas rašė:visiems gera diena.vakar buvau dokuose,skumbriu patampyti ir galiu pasakyti ,kad tuoj galesim traukti.susipazinau su lietuviu tai sis pries dvi dienas per 3 val 20 kilu isvilko.vakar buvo vejuota tai nelabai skumbres i kranta ejo turbut ,kad vanduo drumstas.na o airiai tai rekordus muse.nuo 6ryto iki 5 vakaro vienas ant dugnines istrauke 24 dogus,4 pleksnes ir 5 skubres su spiningu.zveju- ner kur kojos pastatyti.airiai latviai,lenkai,rusai na ir mes 2 lietuviai.vieni gaudo zuvi kiti kepa saslykus na vienu zodziu labai gera vieta pailseti su draugais ar seima ir kartu pazvejoti.na o mano laimikis tai yra 7 geros skumbres,neblogas polakas ir 1 sandeel.gal ir nekas,bet man labai patiko.na o prie nudistu pliazo tai turbut reikia laukti dar.draugai per 4 valandas pagavo 5 nedidelius polakus.
olioli rašė:o vietoj "g" numygti "k" irgi slabo![]()
![]()
![]()
![]()
Kazin kaip brejuj ? Imanoma ten pagauti ?? nuo to molo . Dun Laoghaire ten ira molas irgi ,ten kazin normaliai butu? Patark prasau kur geriausiai butu su to spiningu pagaudiit? Dekuj ,.polakas rašė:visiems gera diena.vakar buvau dokuose,skumbriu patampyti ir galiu pasakyti ,kad tuoj galesim traukti.susipazinau su lietuviu tai sis pries dvi dienas per 3 val 20 kilu isvilko.vakar buvo vejuota tai nelabai skumbres i kranta ejo turbut ,kad vanduo drumstas.na o airiai tai rekordus muse.nuo 6ryto iki 5 vakaro vienas ant dugnines istrauke 24 dogus,4 pleksnes ir 5 skubres su spiningu.zveju- ner kur kojos pastatyti.airiai latviai,lenkai,rusai na ir mes 2 lietuviai.vieni gaudo zuvi kiti kepa saslykus na vienu zodziu labai gera vieta pailseti su draugais ar seima ir kartu pazvejoti.na o mano laimikis tai yra 7 geros skumbres,neblogas polakas ir 1 sandeel.gal ir nekas,bet man labai patiko.na o prie nudistu pliazo tai turbut reikia laukti dar.draugai per 4 valandas pagavo 5 nedidelius polakus.