Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #290743   polakas
 24 Bir 2011 19:53
eeeeeeeee nezinau.bandysiu veliau ideti nuotrauka
 #290747   zekisLT
 24 Bir 2011 20:55
tai gal vejazuve ikabinai, bent jau pagal aprasyma toks vaizdas darosi mano galvoje :ruko
 #290748   antimausas
 24 Bir 2011 22:04
polakas rašė:sveiki visi.padekite.pagavau zuvi ir nezinau kokia.tai balta zyvis.galva panasi i skraidanciu zuvu,rangosi kaip ungurys ir pirsto storio.ar galima ja naudoti kaip masala.
ne tokia?
Paveikslėlis
 #290750   polakas
 24 Bir 2011 22:22
aaa ta pati.kas cia per zuvis idomu.niekur negaliu surasti aprasymo.visiems is anksto dekoju
 #290752   Angler
 24 Bir 2011 22:42
Tai gal chupakabra :roll: :?: :grin: ,o jeigu rimtai manau sand eel'as,pataisykite mane jurininkai jeigu klystu.
 #290753   miegas
 24 Bir 2011 22:44
cia sandeel
 #290754   miegas
 24 Bir 2011 22:52
gal yra mosuojanciu museline? man reik patarimo kokio brando vala imti, nes kainos skiriasi stiprei, man patare cortland 444, bet kazin ar gausiu vietiniuose shopuose, o taip noretusi sy savaitgali isbandyt ;;yel
 #290757   polakas
 24 Bir 2011 22:59
dekui visiems.jo smelio ungurys geras.yutube radau,kad juos naudoja kaip zyfsca,o gal kas ragavo.
 #290758   Fishermen
 24 Bir 2011 23:04
polakas rašė:dekui visiems.jo smelio ungurys geras.yutube radau,kad juos naudoja kaip zyfsca,o gal kas ragavo.
Taigi sakau kad i delekatesu knyga itrauktas :-D :-D (joke) ar porciju bus pats gazas ))
 #290760   polakas
 24 Bir 2011 23:43
na pasidomejau situo unguriu-tai daugiausia kaip jaukas naudojama zuvis,bet gal kas ragavot,parasykit.visiems geru-kibiu iseiginiu .
 #290766   meskute
 25 Bir 2011 08:39
polakas rašė:na pasidomejau situo unguriu-tai daugiausia kaip jaukas naudojama zuvis,bet gal kas ragavot,parasykit.visiems geru-kibiu iseiginiu .
jis skanus, valgiau airiai gaudo per didziuosius atoslugius sietuku,ir kibire augina pridedami ar tai durpiu ar pelenu is zidinio sake per kelis men uzauga didelis
 #290780   haumeris simsonas
 25 Bir 2011 11:31
polakas rašė:dekui visiems.jo smelio ungurys geras.yutube radau,kad juos naudoja kaip zyfsca,o gal kas ragavo.
as juos rukinu. prie alaus patikek kaip skanu ;-var-var. ;-var-var.
 #290782   simask
 25 Bir 2011 12:34
gal kas gaudet vakar balta zuvi ?parasykit kaip sekesi,idomu ar tikrai oras kaltas.
 #290794   dalius1984
 25 Bir 2011 17:22
as va siandien gaudziau:) nezinau ka cia dabar apkltinus- ora wietos pasirinkima ar sawo paties meistriskuma,bet nuo 4wal ryto iki 2wal dienos, 4 zmones po 2 meskeres kiekwienas ir po 7kg pasaru sugebejom suvilioti 1karsiuka(300gr.),ir kai wienam kolegai pabodo tas kibimo laukimas,griebe spininga ir per walanda sugebejo pagaut antra zuwi! tai tiek :)
 #290795   Vegys
 25 Bir 2011 17:33
Daliau, nepiktai - negi sungu vietoj w paspaust v, ty taip, kaip kad yra LT kalboje ?
 #290835   dalius1984
 25 Bir 2011 23:22
as kartais is tlf rasau tai man is ypratimo rtaip gaunas-sorry,stengsiuos nebedaryt ;-)
 #290836   oli
 25 Bir 2011 23:48
Vegys rašė:Daliau, nepiktai - negi sungu vietoj w paspaust v, ty taip, kaip kad yra LT kalboje ?
o vietoj "g" numygti "k" irgi slabo :lol: :lol: :lol: kazkaip maniau kad chia pofig kaip kas rasho,tik kad mazdaug i tema butu,bet turbut tex jau byloti dailiai,kaip kokystai byliunasas artai brazdzionis,negeris uzsitraukti moderu nemalone,bo be forumo liudna butu kaip kokiam vytauitui be baravyko :lol: :lol: :lol:
 #290839   simask
 26 Bir 2011 01:20
oli rašė:
Vegys rašė:Daliau, nepiktai - negi sungu vietoj w paspaust v, ty taip, kaip kad yra LT kalboje ?
o vietoj "g" numygti "k" irgi slabo :lol: :lol: :lol: kazkaip maniau kad chia pofig kaip kas rasho,tik kad mazdaug i tema butu,bet turbut tex jau byloti dailiai,kaip kokystai byliunasas artai brazdzionis,negeris uzsitraukti moderu nemalone,bo be forumo liudna butu kaip kokiam vytauitui be baravyko :lol: :lol: :lol:
;uolrait
 #290840   blazer
 26 Bir 2011 01:32
miegas rašė:gal yra mosuojanciu museline? man reik patarimo kokio brando vala imti, nes kainos skiriasi stiprei, man patare cortland 444, bet kazin ar gausiu vietiniuose shopuose, o taip noretusi sy savaitgali isbandyt ;;yel
nors cortlandas labai kazkuo niekada nepasizymedavo, apie 444 esu neblogu atsiliepimu skaites. pats nebandziau. dabar uzsidejes cortland fairplay, tai esu visiskai nusivyles, toks ispudis, kad valas neatitinka uzrasytos klases... teks bandyti koki kitoki sniura.
 #290845   Vegys
 26 Bir 2011 08:30
oli rašė:
Klaidų visi darom. Aš - irgi. :oops: Skirtumas kai klaidos daromos specialiai ir kai padaromos netyčia.
Juk rašiau, kad pastaba dėl w - ne piktai. Nežinau, kodėl taip audringai suregavot ... :donknow'
 #290849   oli
 26 Bir 2011 10:37
Vegys rašė:
oli rašė:
Klaidų visi darom. Aš - irgi. :oops: Skirtumas kai klaidos daromos specialiai ir kai padaromos netyčia.
Juk rašiau, kad pastaba dėl w - ne piktai. Nežinau, kodėl taip audringai suregavot ... :donknow'
ash irgi nepiktai :grin: suregavau nes nesuprantu ishvis tos pastabos esmes,pats iprates rshyti "sh" "ch" vietoj "s" "c" ir visai nesinori kad ir man kas ka pastebinetu ir mokytu tos litovcu kalbos,kuria ir taip pradedu pamirsht ir nesijauchiu katai prarasdamas...ne i tema mes chia bishki pjaunam... :lol: modai tikiuos pratrins
 #290863   andys
 26 Bir 2011 13:07
blazer rašė:
miegas rašė:gal yra mosuojanciu museline? man reik patarimo kokio brando vala imti, nes kainos skiriasi stiprei, man patare cortland 444, bet kazin ar gausiu vietiniuose shopuose, o taip noretusi sy savaitgali isbandyt ;;yel
nors cortlandas labai kazkuo niekada nepasizymedavo, apie 444 esu neblogu atsiliepimu skaites. pats nebandziau. dabar uzsidejes cortland fairplay, tai esu visiskai nusivyles, toks ispudis, kad valas neatitinka uzrasytos klases... teks bandyti koki kitoki sniura.
Fairplay yra pigiausias is cortlando sniuru.pats buvau pradejas museliavima so juo,ir kaip pasikeiciau i 444 ir 555 tai paliginimas kaip diena ir naktis.Jai zinociau koki geresni sniura kitu firmu,tai nuo pabandimo mane stabditu ta mintis,kad tas sniuras galetu buti pagamintas cortlando gamykloj.
 #290865   polakas
 26 Bir 2011 13:16
visiems gera diena.vakar buvau dokuose,skumbriu patampyti ir galiu pasakyti ,kad tuoj galesim traukti.susipazinau su lietuviu tai sis pries dvi dienas per 3 val 20 kilu isvilko.vakar buvo vejuota tai nelabai skumbres i kranta ejo turbut ,kad vanduo drumstas.na o airiai tai rekordus muse.nuo 6ryto iki 5 vakaro vienas ant dugnines istrauke 24 dogus,4 pleksnes ir 5 skubres su spiningu.zveju- ner kur kojos pastatyti.airiai latviai,lenkai,rusai na ir mes 2 lietuviai.vieni gaudo zuvi kiti kepa saslykus na vienu zodziu labai gera vieta pailseti su draugais ar seima ir kartu pazvejoti.na o mano laimikis tai yra 7 geros skumbres,neblogas polakas ir 1 sandeel.gal ir nekas,bet man labai patiko.na o prie nudistu pliazo tai turbut reikia laukti dar.draugai per 4 valandas pagavo 5 nedidelius polakus. ;-var-var.
 #290934   meskute
 26 Bir 2011 19:38
polakas rašė:visiems gera diena.vakar buvau dokuose,skumbriu patampyti ir galiu pasakyti ,kad tuoj galesim traukti.susipazinau su lietuviu tai sis pries dvi dienas per 3 val 20 kilu isvilko.vakar buvo vejuota tai nelabai skumbres i kranta ejo turbut ,kad vanduo drumstas.na o airiai tai rekordus muse.nuo 6ryto iki 5 vakaro vienas ant dugnines istrauke 24 dogus,4 pleksnes ir 5 skubres su spiningu.zveju- ner kur kojos pastatyti.airiai latviai,lenkai,rusai na ir mes 2 lietuviai.vieni gaudo zuvi kiti kepa saslykus na vienu zodziu labai gera vieta pailseti su draugais ar seima ir kartu pazvejoti.na o mano laimikis tai yra 7 geros skumbres,neblogas polakas ir 1 sandeel.gal ir nekas,bet man labai patiko.na o prie nudistu pliazo tai turbut reikia laukti dar.draugai per 4 valandas pagavo 5 nedidelius polakus. ;-var-var.
del tu taip vadinamu doku tai tiesa ten okupave lenkai,rumunai.ir kas svarbiausia tai nekimba ,kad sako isvilko 20kg tai labai drysciau abejoti.ten biciulis zvejoja pastoviai taip kad is tos vietos informacia gaunu pastoviai. rezultatai nekokie tikrai :vos kelios zuvys per diena.nei vakar nei sendien ten nieks negaude nors vejas tos pacios krypties.skumbre stovi daug giliau ir jos tikrai aprikus buri galima prigaudyti sendien aprikus toki pulkeli tryse(viena mergina)per pora valandeliu 18kg(cia jau isvalytos be galvu ir nupjautom uodegom) oro salygos buvo neblogos nors ir banga buvo nemaza. sutikau tokiu zmoniu kur dviese paeme dvi zuvis per diena is valties.taigi isvados tokios:skumbres yra tik prie krantu ji neprieina kol kas taip aktyviai kaip pries keleta metu.
 #290972   Angler
 26 Bir 2011 21:19
oli rašė:o vietoj "g" numygti "k" irgi slabo :lol: :lol: :lol: kazkaip maniau kad chia pofig kaip kas rasho,tik kad mazdaug i tema butu,bet turbut tex jau byloti dailiai,kaip kokystai byliunasas artai brazdzionis,negeris uzsitraukti moderu nemalone,bo be forumo liudna butu kaip kokiam vytauitui be baravyko :lol: :lol: :lol:
oli :gutgut :grin: ,nepyk ant vegio jis tik nori,kad mes cia budami saloje nepamirstume savo lietuvisku shaknu.
 #290986   Angler
 26 Bir 2011 21:50
Vakar su biciuliu planavome pazuvauti Derravaragh ezere,bet del per didelio vejo nutareme nerizikuoti ir pasirinkome salia tekancia Inny upe,taciau rezultatai nedziugino,per geras 5 valandas keli eseriokai ir 3 peiliukai.Vienas eseriukas buvo iamzintas :grin:
Paveikslėlis
Tiek ziniu is mano zvejybos.
 #291007   Fishermen
 26 Bir 2011 23:35
polakas rašė:visiems gera diena.vakar buvau dokuose,skumbriu patampyti ir galiu pasakyti ,kad tuoj galesim traukti.susipazinau su lietuviu tai sis pries dvi dienas per 3 val 20 kilu isvilko.vakar buvo vejuota tai nelabai skumbres i kranta ejo turbut ,kad vanduo drumstas.na o airiai tai rekordus muse.nuo 6ryto iki 5 vakaro vienas ant dugnines istrauke 24 dogus,4 pleksnes ir 5 skubres su spiningu.zveju- ner kur kojos pastatyti.airiai latviai,lenkai,rusai na ir mes 2 lietuviai.vieni gaudo zuvi kiti kepa saslykus na vienu zodziu labai gera vieta pailseti su draugais ar seima ir kartu pazvejoti.na o mano laimikis tai yra 7 geros skumbres,neblogas polakas ir 1 sandeel.gal ir nekas,bet man labai patiko.na o prie nudistu pliazo tai turbut reikia laukti dar.draugai per 4 valandas pagavo 5 nedidelius polakus. ;-var-var.
Kazin kaip brejuj ? Imanoma ten pagauti ?? nuo to molo . Dun Laoghaire ten ira molas irgi ,ten kazin normaliai butu? Patark prasau kur geriausiai butu su to spiningu pagaudiit? Dekuj ,. :gutgut
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė