kaip tai galvoju pajamt.. ar catana ar ecusima..:D ?

bet as kazkodel labiau linkes i ecusima, nes jau patikrinta ..:D ryobiai tikrai geros rites dvi pats turiu applausus.. bet simet noretusi shimaniuka isbandyt..
kazbekas rašė:jei spiningavimui - tai Shimanines pradeciau nuo techniumo ziuret. Jei nori ziuret pigesnes, tai bet kuris Zauberis uz jas bus geresnis.
Turiu Nexave, senesnio modelio, dar su F indeksu. Tas pats, kas Catana, tik vienu guoliu daugiau . Ritė kaip ritė, kažkada žuvavau ir džiaugiausi. Bet RYOBI daug rimtesnėsknyvaa rašė:... kaip jus catanas vertinant man gana idomu gal kas turi..?
kaip tai galvoju pajamt.. ar catana ar ecusima...
Xrapas rašė:Turiu Nexave, senesnio modelio, dar su F indeksu. Tas pats, kas Catana, tik vienu guoliu daugiau . Ritė kaip ritė, kažkada žuvavau ir džiaugiausi. Bet RYOBI daug rimtesnėsknyvaa rašė:... kaip jus catanas vertinant man gana idomu gal kas turi..?
kaip tai galvoju pajamt.. ar catana ar ecusima...
Turiu abejas ,nezinau ir ta gera ir kita ,pas abejas ner guolio kitoja rankeneles puseja ,tiesa ecusimai pritaikiau isemes is kitos ritukes ,o catanai neradau tinkamo ,dar pas catana valo vediklije ner guolio tai vaknyvaa rašė:o kaip jus catanas vertinant man gana idomu gal kas turi..?:D
kaip tai galvoju pajamt.. ar catana ar ecusima..:D ?
![]()
![]()
bet as kazkodel labiau linkes i ecusima, nes jau patikrinta ..:D ryobiai tikrai geros rites dvi pats turiu applausus.. bet simet noretusi shimaniuka isbandyt..
Draugas turi Exista, karta vasara buvau paemes pasukinet, nu pasaka ne rite. Nu nieko geresnio neteko laikyt rankose. Bet Existas pasak jo skirtas monofiluiniuxa rašė:Labi, patarimo reikia...Subrendau ritei, o issirinkau du Daiwa modelius- Luvias arba Exist. kaina skiriasi praktiskai dvigubai, todel kyla klausimas, ar Existas vertas savo kainos ir ka jis turi geriau uz Luviasa
Rites su 11 guoliu uz 89 Lt tikrai kad neimciau. Pagal dydi panasu kad rite bus skirta karpiams, kitoms stambioms zuvims arba zuklei juroj. As geriau jau paprasta Okuma kokia nors pasiimciau ....arm1x rašė:Ka manot apie sia rite pagrinde butu lydekinė Ritė Rodeo GTi 11Pi-F 11g.5000 alu spool