Esu mates,kai zirniu gaudeimakaulė rašė:kazkada buvo mano arkliukas feederiu shapalus,kokius 4 metus taip zvejojau,zirniu gaudau,zirniu i pili....ir visai nereik gyliu,

Esu mates,kai zirniu gaudeimakaulė rašė:kazkada buvo mano arkliukas feederiu shapalus,kokius 4 metus taip zvejojau,zirniu gaudau,zirniu i pili....ir visai nereik gyliu,
fasonas fasonas i siemet tikrai pagaudysiu,ale reik rimtai ruoshtis tokei rybalkei.....i da visad gaudydavau nemune,a pastaruoju metu visus mano prieshdambius j-bana barzhasenelis rašė:Esu mates,kai zirniu gaudeimakaulė rašė:kazkada buvo mano arkliukas feederiu shapalus,kokius 4 metus taip zvejojau,zirniu gaudau,zirniu i pili....ir visai nereik gyliu,daba tipo ne fasonas? Nu kai museline pradejai? kai vysim visus donius,cesius ir makaules i flyfishinga
Ir dar kotletu is sapalo recepta pridesim,kad kaulai tarp dantu nestrigtu
Isivaizduoju... todel ir nenoriu uzsikabintcesius rašė:Seneli neysivaizuoji koks kaif yr kai nereik po pievas su keseliu lakstyt, o su viena muse gali visa diena bakint, kur ten diena -savaite
atleiskit man neisprususiam uz klausimus. bet kokiu atstumu paleidi ta visa sistema? ta prasme su kiek isvynioto valo? ir kokiu atstumu nuo kranto mazdaug? ar cia tiesiog plukdai ta tesla i potencialias vietas?makaulė rašė:kazkada buvo mano arkliukas feederiu shapalus,kokius 4 metus taip zvejojau,zirniu gaudau,zirniu i pili....ir visai nereik gyliu,jamdavau i metre kiawlinus tuos....ale po to acirado museline......o plude labai populiaru pas mus minijoj gaudyt....jami matcha,6-8 gr pepa,darai metra gyly,dedi ant kablio teshla i leidi pasroviui kol pepa matai,ir zygiuoji taip pasroviui.Pazystamas taip po 10-12 sapalu per diena arkliniu sugauna,ale ir prazygiuoja po 7 kilometrus.Beje toks gaudymo budas perspwktyviausias balandzio pradzioj....zodziu tuoj,kai vanduo nuskaidres shiek tiek.Teshlos gabalas aishku kaip puse nykshcio,berods pasakojo,kad shiek tiek paskanintas cinamonu-cool veikia.
o imanoma tokia kombinacija musele ir plude? nesu isvis su jokia musele zvejojas, nebent su gyva kai mazas buvaucesius rašė:Seneli neysivaizuoji koks kaif yr kai nereik po pievas su keseliu lakstyt, o su viena muse gali visa diena bakint, kur ten diena -savaite
Įmanoma. Tam ir buvo sugalvota Sbirulino plūdėhamis rašė: o imanoma tokia kombinacija musele ir plude?
o tai valo butinai reikia neskestancio? ar tinka pintukas, ar paprastas?Skumbrotas rašė:Yra ir dabar tų burbulų, ir įvairių gabaritų. bent jau Romadoj mačiau.
Kai pavadėlis su masalu žemiau plūdės - geriau yra sbirulininė plūdė. Bet naudojamas ir biški kitoks masalo pateikimo būdas - pavadėlis rišamas 0.5 - 1.0m aukščiau plūdės, kas leidžia plukdant laiks nuo laiku kilstelėti valą ir su masalu padaryti "tekšt" ir taip papildomai sudominti apsnūdusį šapalą.Tokiu atveju geriau pasiteisina šitie pripildomi vandeniu skaidrūs burbulai.
..vakar jau siek tiek paupio karklynuose pasirinkau..bet ,beliakur nebuna..ju "veisyklos"..dazniausiai tos pacios vietos metai is metu...gediminas8 rašė:Gal galit patart, kur ieškot karkvabaliu geriausia? Kur laikosi? Šiuo metu ar yra jų?
Izoliacija akiu nebado, ale gal galetum papasakot kuom geriau kai rite ant meskeres galo, o ne ten kur laikiklis ?netikras rašė:...akis bado trbut melyna izoliacija...cia velgi,..ne is "biednumo"...jei bus idomu ..papsakosiu kitoj temoj..kodel taip...