MICIUS rašė:Zemaitijoj potvyniai jau kiek girdejau, kad ir nedideli, bet zvejot Minijoj tikriausiai ateinanti savaitgali dar nebus imanoma? Sekmadieni girdejau, kad vanduo gerokai pakiles buvo, ar imanoma, kad jau ateinanti savaitgali bus gaudomas vanduo? gal kas zino kokia padetis su mazais intakais?
bl per skubejima nauja tema sukuriau... sori, perkelkit kas galit i vieta...
Xrapas rašė:MICIUS rašė:Zemaitijoj potvyniai jau kiek girdejau, kad ir nedideli, bet zvejot Minijoj tikriausiai ateinanti savaitgali dar nebus imanoma? Sekmadieni girdejau, kad vanduo gerokai pakiles buvo, ar imanoma, kad jau ateinanti savaitgali bus gaudomas vanduo? gal kas zino kokia padetis su mazais intakais?
... per skubejima nauja tema sukuriau... sori, perkelkit kas galit i vieta...
Minijoje balta žuvis pasigauna, bet daugiau dugninėmisBraziux rašė:Sveiki. Kokios zinios is minijos? Stintos jau isejusios is jos? Kaip su vandens lygiu? Penktadieni Jusu manymu eis kur jau meskere tenais imerkti,ar dar ankstoka?;]
Kodel, is pavasario pasigauna grazios zuvies.Vasara tai taip-smulkme.Nebent gal kas su dugninem, bet irgi abejojucesius rašė:Man isvis Minija kazkokia mistine upe, nesusitariu as su ja, kai gryztu in taurage atsigaunu![]()
Man panasiai buvo su ta Minija. Per ~3 metus kiek cia gyvenu, kiek bandydavau joje zvejot, beveik nieko rimtesnio nepagaudavau. Bet praeita savaite pagaliau atidariau sezona (pazvejodavau po pora valandu vakarais po darbo) ir pagavau kelis sapalus po 0,6-0,7kg. Paskutini karta, sekmadienio vakare nieko idomesnio nekibo. Kai jau buvo gerokai suteme, nusprendziau kad dar parukysiu ir vyniosiuos. Va tada kazkoks monstras kai kale... 0,16 pavadelis... Neziurint kad rites stabdis gana atlaisvintas... Nu nieko, nieko as dar ji jamsiu.cesius rašė:Man isvis Minija kazkokia mistine upe, nesusitariu as su ja