Nu kaip cia parasius, kad Mantas neisjuoktu
Pabandziau ir as ant to molo sugauti kokia strimeliuke.Yrankiu tam skirtu tikrai nepirkau, pamasciau, kad uzteks mano Multi Feeder Strong ir dalinai pataikiau.Kas del dauzymo koto i akmenis, tai kaip cia pasakius, jeigu atejai pazvejoti malonumui, tai ispresi ta problema, nes netgi ir ta trikoji stovely galima pastatyti, tik noro reikia, jeigu jau atejai zuvies prigaudyti, tai zinoma anas bus trankomas nuo skubejimo i akmenis ir nelabai sveika anam bus.Taciau maciau, kaip vienas zvejys zvejojo trimetriniu dziginiu koteliu ir kaifavo nuo tos zvejybos, nes patikekit 3.90 m. koteliu mesti tarukti, mesti traukti......kiti sugeba visa diena

tai jau tikrai nera poilsis zvejyboje.Taciau, cia kai kas ko nori, ir kokius tikslus sau statosi.Kitam kartui as irgi pasiimciau dziginy kotely, na nebent banga butu, tai gal nepatogu, bet kada jura rami, tai manau nera reikalo drozti su ilgu kotu ar lazda, zinoma, jei girlianda yra normalaus ilgio, o ne is 15-20 kabliuku, bet cia velgi, ziurint ko atejai.
Zvejai pagrinde bazavosi prie kampo, ku prasideda naujai supiltas molas, bet mes su Alvydu nelindom ton kruvon, o nutarem ramiai pabandyti pazvejoti ne ten kur kimba, bet ten, kur patogu atsistoti ir daugiau maziau pazvejoti atsileidus.
Girliandas pirkau Aiseje ale dabar zinau, kad anu kabliai per mazi ir aplamai ytariu Donio ristos museles stintai anoms butu pats tas, pabandysiu ir savu prisiristi.Zinoma, tuoj puls zinovai sakyti, kad reikia ant tusciu kabliu gaudyti, atsakysiu zinau, bet as noriu kibimo "In burnyte" o ne pakirstos uz pilvo, uodegos, sono...Cia vel, ko nori atejes ten pazvejoti.Taciau uzteko man tos zuvies sugautos ir ant tu netikusiu girliandu.
Kaip ir galvojome taip ir nutiko, kad puse devintos paliko praktiskai tuscias molas, liko tik keletas issibarsciusiu zveju.Zodziu prie tu pussimcio mano ir kokios simtines Alvydo strimeliu sugavome po keleta pleksniu, vegeliuku, bycioku.Oras visa laika buvo grazus, tik saulei leidziantis apsivilkom striukes.
Tai tik mano mintys pazvejojus pirma karta, tikiuosi ne paskutiny nuo molo.Gal jos klaidingos, ateitis parodys

Šiandien kimba kitur...