Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams

#102949   Edosius
 13 Kov 2009 22:15
Man kaip ir Kairiui - :roll: pvz mano didžiausia lydeka net nepasverta ir paleista.. Gal dedam kaip Kairys nurodė, juk ir taip prisigiriam draugams, draugėms ar žmonoms - kokią didelę žuvį pagavau :-D
Mano nuomonė - naujos temos nereikia, ką kiti nuspręs, pamatysim artimiausiu laiku ;-)
p.s. ir ne tik moderatoriai savo nuomonę gali pareikšti :!: :grin:

#102971   Vitolis
 13 Kov 2009 22:32
Pritariu Kairiui ir Edoshiui. Naujos nereikia. Juk esama tema taip graziai pradejo Linas su savo tikrai egzotishkais laimikiais. O ir kitu neblogi. Taigi manau turim tema, tik joje pasistenkim det tuos laimikius, kurie jusu manymu yra verti. Na vienam gal ir 3 kg. lydeka sugauta pirma karts bus rekordinis laimikis. Na ir kas cia tokio. Tegu zmogus rodo ir dziaugiasi.

#102973   Skridžas
 13 Kov 2009 22:33
Aš irgi priytariu zemliakaams :lol: TURIM GRAZZIA TĖMA IR DĖKIM TYNAI NUOTRAAUKIAS...PASKUI LAKSSTYK ISS VIENA GAALA UNT KITU KOL PERZIURĖSI VISU DIDZIAUSIUS MAZISUSI IR T.T. :!:

#102978   Laukinis
 13 Kov 2009 22:38
nu o ka karpininkam...........juk mazu nera :lol: ............paliekam kaip buvo

#102982   Edosius
 13 Kov 2009 22:45
laukiniskarpis rašė:nu o ka karpininkam...........juk mazu nera :lol: ............paliekam kaip buvo
"Sazane", juk ir tu mažas gimei, valgei valgei ir neužkibai, tad ir mažų yra ;-)

#103036   Agis
 13 Kov 2009 23:35
mepps rašė:sveiki, noreciau pasiulyti sukuti tokia tema: "didziausios mano pagautos zuvys", joje surasyti visas zuvis ir parasyti kiek kuri svere, koks ilgis ir pan. ideti zuvies foto, jei nera foto tai tik parasyti. Jei tema nebus idomi ir neprigis tai tada ja uzrakinti ar istrinti. kaip manot?
Manau, kad tam yra pakankamai temu pagal zuvies rusis, telkinius ir pan.plius dar fotonuotrauku kruva temu.Pildykite kas jau sukurta, bo paskum nieko patys nesurasite tarp begalybes panasiu temu.

#103039   Skridžas
 13 Kov 2009 23:39
Tykra tiesa su tom tėmom,jau viena automonilistu foruma 3 dienas studijuojiu her rasi ka naudingio tuksstančiai tėmu atskyrai detalei sugedio valituvaai,nutrukio dirželis...Tei ir čia bus nesamonė didziausi zuvis mazesnė zuvis mausiuas zzuviss paskui bendrau zuviss...Km reikia tu tėmu tiek..Kai ant smugio reikiaa kaskas rasty ir teip ssunkuiu..A kur dar priblevizgota yraa prie rymtu tėmu :?

#103083   Kairys
 14 Kov 2009 10:33
;-) , na va, taip ir maniau, kad pritarsime mano nuomonei. Smagu, kad neklydau. ;-)

#103485   blight
 16 Kov 2009 11:21
:roll: Ish nemazai (daugiausia naujoku) pasisakymu, ir gal tiesiog tingejimo pasiskaityt MZT, manau, kad gal butu reikalinga tema apie pacias MZT. Zinau kad yra bendra tema "Žūklės taisyklės, informacija, diskusijos, gėdos stulpas", bet galvoju gal naujaja tema net ishkelt i pirmaji puslapi, o joje sudet tiesiog ishryshkintus pagrindinius MZT punktus - kada ka gaudom, koks imamas ilgis, ir raudonom raidem - koks yra dabar galiojantis draudimas(-ai), kuriam pasibaigus, ar prasidejus naujam, tema butu paredaguojama :roll: Na gal bent taip, kai viskas bus padeta "ant lekshteles" vienoje vietoje, pades tinginukams ishmokt ar pasikartot bent dali zvejo potieriu :roll:
Ish pirmo zvilgsnio gal ir atrodys durnas sumanymas, bet jis sukas mano makaulej jau senokai :idea: ... gal tema butu naudinga ne tik naujokam ir tinginiam :roll: Nezinau, ka kiti i tai?

#103487   Mantas26
 16 Kov 2009 11:27
blight pritariu tavo sumanymui, manau si tema tiktu ne tik naujokams, bet ir seniems

#103488   Agis
 16 Kov 2009 11:29
Nu nerzinau atrodo tikrai nesunku jas atrasti, jeigu ieskai ir to nori.Plius nieko ten nerasinejam tik komenrtarus susijusius su taisyklemis.Cia manau tik noro trukumas, o nuo uzmirsimo ar neapsiziurejimo nei vienas neapsaugotas esam, nors tam ir atskiras forumas suskurtas butu :lol:
Vien tik tam, kad kazkam butu padeta ant lekstutes manau neverta atskirineti.Tada jau ir kitas temas reiks delioti i pirmus puslapius, bo atsiras tokiu, kurie patinges pasiskaitineti, o nores cia ir dabar :lol:
Cia tik mano nuomone.

#103492   blight
 16 Kov 2009 11:48
Vegys rašė:blight, yra tokia tema http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... ?p=208#208 "Žūklės taisyklės, komentarai ". Pirmoje zinuteje - taisykles. Tik tiek, kad ner paryskinta raudonai :)
O tiksliai, nemaciau, visad ishkart i paskutine zinute einu :oops: Tada lieka tik del paryshkinimo raudonai :-D O toki dalyka neitu padaryt, kad automatishkai pagal data uzsidetu? :roll:

#107377   okuma
 30 Kov 2009 14:40
Mastau garsiai..esu naudojasis tokia forma kaip ZT uzsienyje,tai ten jie turi šablona pranesti apie praejusia zukle naudojantis siuo sablonu irasai kaip buvo su kuo ant ko ir kur ir t.t. visai tvarkingai gaunasi ir malonu ziuret,ten kur pasakojima aprasai tai ir nuotraukos klijuojasi...aisku visas sitas reikalas kertasi su visais zuvu skyreliais,bet tuo paciu turi kazka savo,ypac kai nori parasyti kaip sekesi zukleje...gal praverstu kas nors panasaus?? :roll: http://www.sea-angling-ireland.org/bull ... rerep.html

#110131   Mike
 09 Bal 2009 08:00
Pats kurti naujos temos nedrįstu, tai gal moderatoriai tam pritars ir patys padirbės. Dažnai forumo nariai, o aš ypač, parašom apie gaudymą Nemune ir Neryje Kauno miesto ribose, bet nėra tam skirtos temos. Todėl tenka rašyti temoje "Nemuno aukštupys" ir pan. Kažkaip paskutiniu metu ranka nekyla rašyti tokioje temoje, nes iškraipoma tikrovė. Jei kuris nors iš moderatorių užsiimtų, gal galėtų sutvarkyti šį reikalą, t.y. suskurti naują temą ir perkelti iš "Nemuno aukštupio" ir "Neris" temų į ją visas su tuo susijusias žinute. Manau, informacija būtų kompaktiškesnė.

#110160   SauliusM
 09 Bal 2009 09:13
Mike rašė:Pats kurti naujos temos nedrįstu, tai gal moderatoriai tam pritars ir patys padirbės. Dažnai forumo nariai, o aš ypač, parašom apie gaudymą Nemune ir Neryje Kauno miesto ribose, bet nėra tam skirtos temos. Todėl tenka rašyti temoje "Nemuno aukštupys" ir pan. Kažkaip paskutiniu metu ranka nekyla rašyti tokioje temoje, nes iškraipoma tikrovė. Jei kuris nors iš moderatorių užsiimtų, gal galėtų sutvarkyti šį reikalą, t.y. suskurti naują temą ir perkelti iš "Nemuno aukštupio" ir "Neris" temų į ją visas su tuo susijusias žinute. Manau, informacija būtų kompaktiškesnė.
vo bliamba, kaip tik pats vakar norejau kurt tema "Nemuno vidurupis" ir parasyt apie zvejyba ties kaunu, ale kazkaip pabijojau kaip naujokas moderatorius uzrustint... :?

#110173   Edosius
 09 Bal 2009 10:05
Sukurta, galite peckelioti ;-) Beje perkelta info tik iš temos Neris, su Nemuno aukštupiu sunkiau :?

#111389   Ceslovas
 15 Bal 2009 14:50
Ar niekam neatsirado klausimo del laiko forume? kazkaip valanda atsilieka :) , ar cia man vienam kazkas neto gaunas? :neutral:

#111392   vava
 15 Bal 2009 15:05
Ceslovas rašė:Ar niekam neatsirado klausimo del laiko forume? kazkaip valanda atsilieka :) , ar cia man vienam kazkas neto gaunas? :neutral:
pas save nustatymus pasikeisk "Aprasyme" +3 GMT ;-)

#111393   Ceslovas
 15 Bal 2009 15:08
:oops: Dekui

#111416   jordza
 15 Bal 2009 16:17
Kodas: Pasirinkti visus
siulau pratrinti arba perkelti i tam skirtas temas pranesimus temoje
Upėtakiniai upeliai, upės
aciu

#112317   jordza
 19 Bal 2009 21:23
jordza rašė:
Kodas: Pasirinkti visus
siulau pratrinti arba perkelti i tam skirtas temas pranesimus temoje
Upėtakiniai upeliai, upės
tai kada pradesit dirbt??? ar ir cia krize veikia, kad kuo daugiau post'u butu? ar kitos priezastys?

#112358   Raude
 20 Bal 2009 08:51
Simta kartu Agis rase :evil: Adminai turi savo asmeninius gyvenimus ir istisomis dienomis nepuliuoja prie kompiuteriu :evil: Jordza, aciu uz informacija. Kai tik valdzios atstovai :twisted: tures laiko -isvalys jusu pliurpalus ;-)
Labanaktis ;-)

#112460   jordza
 20 Bal 2009 17:28
Tai labai gerai kad adminai turi ir savo seimynini gyvenima, tam ir yra moderatoriai, kurie turi daryt tvarka - adminu kitos funkcijos.
ir sita tema, manau skirta priminti (gal pasiulyti kazka naujo) tai - kas praslysta pro ju zvitrias akis.
kas liecia pliurpalus - tai kaip tik apie juos ir kalbejau. Viskas kas ne i tema, max po savaites turi buti istrinta. o jus dabar paziurekit i temas (aisku ne visos), rasite 30% blevyzgu, arba pokalbiu kitomis temomis.

galiu padet priziuret upetakio tema... :oops:

#112545   Agis
 21 Bal 2009 07:25
Aciu uz pastabas.Upetakiai tai viena is skaudziausiu temu, nes vos tik kas pripuola, tai ir nusikeverzojima iki yvairiu temu, kurrios kartais visiskai su tuom prasilenkia.
Zinuciu skaicius cia visai nesvarbus, nes ne tio siekiama.Si tema ateityje bus isskaldyta pagal metus, kad lengviau butu galima ja suvaldyti.Tvarkant nereiks perziurineti tokio didelio kiekiop zinuciu.
Pries nosy didelis renginys, tai laisvo laiko norisi daugiau skirti jam, taip, kad nepykit, supraskit ;-)

#112632   vava
 21 Bal 2009 11:36
siulau moderams sukurt nauja tema "Gloomis vs Croix". Ir padet ja forumo pacioj apacioj.

#112635   DainiusM
 21 Bal 2009 11:46
vava rašė:siulau moderams sukurt nauja tema "Gloomis vs Croix". Ir padet ja forumo pacioj apacioj.
O Lamiglasai kaip? :twisted:

#112637   Raude
 21 Bal 2009 11:58
Visai suįžūlėjote :shock: Net ir cia blevyzgoja :shock: Vava, Niuxa tuoj lipsit i berzelius bananu skinti :twisted:

#113018   SauliusM
 22 Bal 2009 10:11
ar ponai moderatoriai nesupyktu jei salia jurgelio meistrelio temos sukurciau atskira tema "rodbuildingas" apie meskeriu gamyba, tiuningavima, perdaryma, remonta? gal ir meistrelio temon but galima rasyt ale kai daznais atvejais tai daroma ne savo rankom o uzsakinejami kotai meistram pagal individualu uzsakyma/komplektacija tai kazkaip nei penki nei devyni... :roll: laukiu moderatoriu verdikto.

#113024   Agis
 22 Bal 2009 10:22
As nieko pries, svarbu, kad temoje nebutu tik paistalai, o talpintusi konkreti informacija.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė