Na taip sakant ilgai mislyjau kur det, cia ar i laimikiai ar upetakiai. Nusprendziau cia, o jei netiks gerbiamieji moderai perkels i tinkama tema. Kadangi veiksmas vyko kelias dienas ir fotiko nebuvau pasiemes, nes kai pasiimu tai ir cmokinti nebuna ka

, v foto darytos tel. ir paskubomis, kad niekam nepakenkti
Tai vat, veiksmas prasidejo katvirtadieni. Pasiimu savo atzala is darzelio ir sakau: na lekam margiu paganyti, ojis O.K.

Nulekiam prie upeles. Svaidom, skandinam masalelius, nieko. Pervaziuojam i kita vietuke, vel dirbam, garas net kilt pradejo, o margis

. Ir staiga , girdziu pliuskenima, ogi mano mazasis kolega lupa mrgiuka

. Pirmokelis, bet ir zvejas ne profesorius

Padedu atkabinti ir nespeju issitraukti tel. kad nucmokint, ogi sunaitelis meta margi i jo gimtaja stichija

Toliau virinam, nieko. Pervaziojam dar i kita vieta, pasvaidom tai sen tai ten

Stojam uz nedideles saleles, ir vel sone girdziu pliuskenima, siek tiek ugtelejes pirmokas, vel lupamas lauk, vel bandau iskrapstyti tel. foto sesijai, bet istorija kartojasi

Sakau sunau, grazu, kad paleidi, bet reiktu ir nufotkiniti, o jis - tai kad mazi labai

Na dar truputi pavaikstinejam, ir jau lekiam namo, bo vakaras jau. Penktadieni, vel planuojam lekti, bet planus sujaukia

ir mes liekam prie ukio darbu
Ir stai isausta isganingasis sestadienis, su mazuoju kolega iki pietu atsedim darbe, suskambinam Rolui, ir prie upeles

Aptariam judejimo plana, ko pasekoje, Rolas mus uzveza auklstyn, o pats pavaziuoja zemyn ir paslepes raktelius, leidziasi, o mes daeinam iki auto ir paimam jiji sutartoje vietoje. Na pagaliau mes vietoje, susirenkam "spageles" ir i kelia
Apmetom pirma perspektyvu ruoza, ir mano sukre susidomi vienas neuzauga, prisitraukiu ir dar vandenyje atkabinu.
Zygiujam toliau, sule pliskina, bet rodosi debeseliai. Kitam krante pamatome senus kaimo zvejus, kalba

O susede labai geroj vietikej, susinerviju. Zygiuojam toliau, pabaidom tulzi, danciasnapiu porele, vadinasi pris mumis niekas nejo. Stojam labai patogioje metymui vietoje, nes kolegai dar neinasi tarp krumu ir zoliu svaidyti

Na vieta gera visais atzvilgiais, plakam vandeni o mum

Na tiesa mano sukre prisiveja neuzauga sapaliokas, as su juo bovijuos, kol jis nepalieka musu kompanijos

Su jauneliu bemetydami aptariame, ka cia toliau daryti, staiga jo balsas prityla, po to visai dingsta, atsisuku ir

Vaikis isirezes stovi, spinas perlinkes, o grazuolis margis sokius soka. Metu savo spina, begu suteikti

Tikras grazuolis is akies + - 40comu

As margeli graziai nuprausiu, ruosiu foto sesijai, iduodu autoriui i rankas, graibausi tel. Va cia ir buvo klaida, reikejo tel. issiimti anksciau

Margis pasirode stipresnis uz jaunojo zvejo rankas, pasisparde ir vandenelin.

(cia mano reakcija). Bet jaunuolis nenusimena ir sako, bus dar ju nufotkinsim

As

Ir vel metau. Ir staiga puikus isejimas is po kero ir stai jis margelis

Tiesa mazesnis uz jaunelio, bet grazus po foto, atsibuciuojam ir namo

Aciu uz emocijas. Zengiam tolyn ir stai dar vienas

Foto sesija ir aciu uz grozi

Po sito mano kolega privargo, ir mes jau siaip kulniavom iki palikto automobilio, praleisdami daug perspektyviu vieteliu.
Paimam Roli, kuriam ne taip pasiseke, kaip mums. Jaunasis zvejys dar ilgai visiems pasakojo, kaip trauke margius.
Stai tokia musu keliuone. Todel ir F-1 totalizatoriuje pavelavau, bet jei uzskaitys tai uzskaitys, jei ne tai ne. Tokios tai tokeles

ot tai dave ...