jei rimtai tai ir lidekaiciu yra.
reiskias mazai tu lidekaiciu,nes pas mane kaime irgi buvo tas pats bet as tomet buvau kokiu 6 metuku tai mes nuejom ir is kito prudo prisemem lideku ikru tai kitais metais karosiuku mazu beveik nebeliko ir pradejo kipt stambiei kuriu priestai nebuvo imanoma pagautMACID rašė:Jie nuo persivalgymo numirs.
jei rimtai tai ir lidekaiciu yra.
aiskushark rašė:Pajiesio užtvankoj prie Išlaužo, bet manau dabar daug kur turėtų kibti.LAURUX rašė:*PYP* kur cia tu karosu tokiu prilupaiir as noriu

. Stojom ant įlankėlės kampo ir metėm skersai. Pernai čia gerai buvau pagavęs, todėl to tikėjausi ir šiemet. Kol ruošiau pašarus (karosas/lynas, pagrindas „Kėdainių grūdų“, pagardinau musės lervų kokonais
), kolege jau užmetė ir po 15 min. pagavo savo pirmąjį tos dienos karosą – apie 300 g. Paruošiau du fyderius, retesnės šėryklos pagalba pasišėriau žvejybos vietą (5 šėryklas sumečiau ir išploviau į daugmaž vieną vietą, užfiksavęs valą už būgnelio - Makaules pamokos
) ir pradėjau laukt kibimo. Masalui naudojau mėšlinį slieką, musės lervą. Laukt ilgai nereikėjo, po gerų 10 min. sūnus ištraukė pirmąjį mūsų karosą, po kiek laiko „dupletas“...
Mano darbas paruošt, užmest, o jis traukė ir nukabinėjo, traukė ir nukabinėjo... Kibo iki 9.30 val. Po to kaip ranka nuėmė, net dvi valandas masalų niekas nejudino
Šalia keitėsi žvejai (daugiausia vietiniai) – vieni ateidavo, kiti išeidavo, atplaukdavo:
. Karosai vėl pasirodė apie 11.45 val. Saulė jau buvo aukštai, oro temperatūra siekė apie 15 šilumos. Kibo tikrai smagiai, o apėmęs azartas neleido išvažiuot namo:

tikrai skanūūūūūs, patikėkit. Duos dievas - aš dar grįšiu, patinka tie rubuiliai
. 
sita reik det ant desktopoblight rašė:6ni i pavakare nulekiau pracekint savo karosine viecike. 2 valandas prarymojau vaikydamas uodus visai be kibimo, na ir paskui inkirtau viena vieninteli, 1,3kg karasika, bet biesas smarves turi kaip reikiant, teko ish zoliu krapshtyt, galvojau jau nebishtrauksiu. O ishtraukus ir tas pats, kaip matyt fotkej, shonais tinklu nutarkuotais. Liudna, shymet visur kiek einu vis susiduriu su tinklininkais, visgi badmetis duoda savo, kaimieciai semia visas senvages, uztvankas kas netingiDar turejau viena karosini kibima, bet pramazinau, na ir esherioka, tai ir tiek naujienu tadien.