autostopuspiridonas rašė:a su autobusu vaziuosi ar su traukiniu![]()
Na zemelapio neduosiu nes nemoku, o pasakyti kur ta Atmata nesunku.Ar masina, ar arkliu, ar raitas, nesvarbu kaip judesi, bet nuo Silutes yra rodykle Rusnes link.Tai va, uz 8km pasieksi tilta, o po juo ir teka ta Atmata.Jei padejau tada gerai, jei ne nepyk - kitaip nemokuhomeris99 rašė:sveiki. gal galit duoti nuoroda zemelapije kur yra ta atmata ir kaip prie jos privaziuoti is klp ??? didelis aciu
dekui uz infoLABAI ALKANAS rašė:Na zemelapio neduosiu nes nemoku, o pasakyti kur ta Atmata nesunku.Ar masina, ar arkliu, ar raitas, nesvarbu kaip judesi, bet nuo Silutes yra rodykle Rusnes link.Tai va, uz 8km pasieksi tilta, o po juo ir teka ta Atmata.Jei padejau tada gerai, jei ne nepyk - kitaip nemokuhomeris99 rašė:sveiki. gal galit duoti nuoroda zemelapije kur yra ta atmata ir kaip prie jos privaziuoti is klp ??? didelis aciu
didelis dekui tau vaidai. dabar nors aisku kas ir kur.Vaidis rašė:http://www.maps.lt/map/query.aspx?actio ... 7ca166ff5a
nuo to pažymėto taško žemyn upe iki žiočių į Kuršių marias
P.s. gali atitolint prisiartint vaizdą, kad būtų aiškiau
o tai i paieskos langeli nelabai iseina zodi ATMATA ivesti ar vel reikia visos instrukcijos kaip ir kokias knopkes spausti?homeris99 rašė:tai ne mape esme viska as moku tik vat kur ta atmata man didelis klaustukas buvo, ?
as nesuprantu spiridonai ko tu kabinies prie kekvienos mano parasytos zinutes? kame problema? o tu pabandyk ispradziu ivest o poto kabinekis www.maps.lt/ cesius jau idejo ta nesamone ka ismeta ivedus ATMATAspiridonas rašė:o tai i paieskos langeli nelabai iseina zodi ATMATA ivesti ar vel reikia visos instrukcijos kaip ir kokias knopkes spausti?homeris99 rašė:tai ne mape esme viska as moku tik vat kur ta atmata man didelis klaustukas buvo, ?