Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kas, kur, ant ko šiuo metu kimba ir kt. aktuali informacija

#120621   diego
 31 Geg 2009 07:42
pala pala, ko as nezinojau??? ar as cia nezinojau elementaraus dalyko ar tu??? :shock: jei jau prakalbai apie AMZIAUS ATRADIMA sviestukus (ant meskeres galunes), tai abejoju ar kazkuriam is cia esanciu reikia YPATINGAI SMULKIOS instrukcijos kaip jais naudotis, kur kisti, kur telpa, o kur ne... :donknow'
cia nera tokiu "viska zinau, viska moku", yra tiesiog paprastas elementarus bendravimas, kuris bent kiek pagristas LOGIKA.

tiesiog yra zmoniu, uz kuriuos reikia viska sukramtyt ir i burna dar ikist :!:

prasei atmatos, gavai is cesiaus atsakyma, lygiai taip pat ir pats map.lt galejai susirast Panevezio rajona... :lol:

p.s. Atmata su Skirvyte net ant mano geograpijos atlaso yra pazymeta... ;-)
 #120660   abramabramis
 31 Geg 2009 19:08
klausimas toks, turiu puiku ezera, kuriame yra ivairiausiu zuvu, bet pagrinde mane domina karsiai, tiesiog noriu surasti nauja vieta ju gaudymui, bet sunku pasirinkti. Kaip jus manot, kokioj vietoj is siu pazymetu ,jusu manymu stovi zuvis?

Paveikslėlis

#120663   Urlys
 31 Geg 2009 19:37
Sveikas Homeri, pabandysiu paaiškinti Tamstos klausimo apsurdiškumą. Jei į gamtą vyksti genamas vienintelio tikslo, greičiau ir daugiau prisigaudyti žuvies, tai šis forumas tau netiks. Jei yra kitaip neuždavinėsi panašių klausimų ir neatsisakysi malonumo ieškoti, planuoti, atrasti. Bent jau aš forume ieškau idėjų.

#120664   Skridžas
 31 Geg 2009 19:38
Mano nuomone karsiam norisi pasisilditi,ir dabar tykray nestovės didialiame gylije,tad realausia butu kur raaudonas križiukas :roll:

#120665   Urlys
 31 Geg 2009 19:45
Karšiai priklausomai nuo paros, metų laiko, oro salygų elgiasi skirtingai ir tikrai nebūna vienoje vietoje visą laiką, gal geriau klausimą pakeisti kurioje vietoje vasarą tikslingiau juos jaukinti?

#120668   cesius
 31 Geg 2009 19:48
Nesu nei donkininks nei pluedininks, tad karsiu ieskociau pietvakariniam kampe :grin:

#120671   Robinjo
 31 Geg 2009 19:59
Urlys rašė:Sveikas Homeri, pabandysiu paaiškinti Tamstos klausimo apsurdiškumą. Jei į gamtą vyksti genamas vienintelio tikslo, greičiau ir daugiau prisigaudyti žuvies, tai šis forumas tau netiks. Jei yra kitaip neuždavinėsi panašių klausimų ir neatsisakysi malonumo ieškoti, planuoti, atrasti. Bent jau aš forume ieškau idėjų.
:gutgut :gutgut Toks jausmas kad zmogus kazkur isgirdo apie zveju eldorado ir mano kad ten atsidures jau maisha zuvies prisems, delto jam reik konkrecios info, kaip davaziuot, kad butu greiciau ir komfortabiliau :lol: Speju dar gryzes ir nieko nepagaves uzsipultu kitus ir sakytu apgavot su nuorodom :lol: . Tiesiog idomu ka tu nori toje atmatoje zvejot siai dienai, va kas domina? poto galima ir atsakyt ar verta i ja lysti :cool:

#120705   Edebisi
 31 Geg 2009 22:58
Urlys rašė:Sveikas Homeri, pabandysiu paaiškinti Tamstos klausimo apsurdiškumą. Jei į gamtą vyksti genamas vienintelio tikslo, greičiau ir daugiau prisigaudyti žuvies, tai šis forumas tau netiks. Jei yra kitaip neuždavinėsi panašių klausimų ir neatsisakysi malonumo ieškoti, planuoti, atrasti. Bent jau aš forume ieškau idėjų.
kas tu toks busi kad zinotum ko as noriu ko siekiu ir ko ieskau ???
kad rameu uzmigtum galiu tau pasakyt kad ant visos baltos zuvies man nusispjaut ja gaudau tik seip kad gaudyt, pagrindinis tikslas mano spiningavimas o ten ganos starkis. tai ka tu man dabar siulai varyt per visas silutes rusnes upes kol rasiu ta upe kurios reik?
jei nesupranti klausimo, tai gal ir nebandyk i ji atsakynet :!:

#120706   Edebisi
 31 Geg 2009 23:02
hebra ne zuvies parsivest as ten vaziuosiu o ja pagaut

..

#120708   netikras
 31 Geg 2009 23:30
..2homer...nu tikrai šauniai...tu čia "duodi atgal".,... ::liux ..palinkėsiu,kad ne praščiau sektūs ir žvejyboj....sorry...tik "tiek" išeina pagelbėt... :grin:

..

#120741   netikras
 01 Bir 2009 10:06
..čia kalbėta..apie šias vietas...viskas kaip ant delno...

Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo 1 netikras. Iš viso redaguota 5 kartus.

#120817   mcdee
 01 Bir 2009 19:41
Vo cia tai nuotrauka, cia tai zemelapis :shock: Maladiec, netikras :!: O jeigu taip visa Lietuva :?:

#120862   Raupsuotas
 02 Bir 2009 07:12
Fantastika.Matosi ir Skirvyte, Atmata, Pakalne ir net Vytine bei nuomojami karosynai Paveikslėlis

#120867   Sokratas
 02 Bir 2009 08:01
žinančiam ir taip viskas aišku, o nežinančiam- nieks neaišku, nes neparašyta, kur tas karosynas, kur tas bezdalynas :)

#120878   Agis
 02 Bir 2009 09:11
Cia kaip su Homerio klausimu.Zinanciam viskas aisku, kur dambos ten duobes, kur duobes ten starkiai, kur starkiai ten kruva valciu, o vat nezinanciam, tai jau nieks neaisku.Belieka tik pykti ant zinanciu ir dekoti gaudantiems auksles :-D

#121728   cesius
 04 Bir 2009 21:08
kodel butent Rambyno, yra ir kitu vietu, o prie rambyno visur gerai :grin:

#121732   cesius
 04 Bir 2009 21:19
Tai jei zinai kad prie Rambyno, tai ka dar nori suzinot ir taip viskas aisku :!:

#121771   Agis
 04 Bir 2009 22:40
Rambyna uzkasti reikia :evil: kazkokia prokliatija ten man :evil:

#121845   LAURUX
 05 Bir 2009 13:31
reikia info apie bebruliskiu karpyna :!: kokios zuvies dar yra be karpiu? kas ant ko geriau jama? koks pasaras geriau veikia? ar galima zvejoti tamsiu paros metu? rasykit kas ka zinot-laukiu betkokios info ;-)

...

#121851   netikras
 05 Bir 2009 14:00
Agis rašė:Rambyna uzkasti reikia :evil: kazkokia prokliatija ten man :evil:
...kam kasti...gražios vietos...galima ten ir "šiaip" ...pasėdėti... :beer'2 ... :grin:

Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo 1 netikras. Iš viso redaguota 5 kartus.

#121855   Robinjo
 05 Bir 2009 14:16
netikras imesk i koki sendspace.com ar kad ir cia rusne su didesne rezoliucija, nu grozis pasakiskas... :shock: norisi ant desktopo uzsimesti :cool:

#121856   kamstis
 05 Bir 2009 14:40
LAURUX rašė:reikia info apie bebruliskiu karpyna :!: kokios zuvies dar yra be karpiu? kas ant ko geriau jama? koks pasaras geriau veikia? ar galima zvejoti tamsiu paros metu? rasykit kas ka zinot-laukiu betkokios info ;-)
Vieni is prasciausiu karpynu ,lietuvoj :!: Zuvis karpiukai ir karosai.jei pagausi 400gr.karpiuka bus jau didelis :twisted:
neverta pinigu vejais metyti,geriau jau i Islauza vaziuok ;-)

#121858   netikras
 05 Bir 2009 14:54
zacis rašė:netikras imesk i koki sendspace.com ar kad ir cia rusne su didesne rezoliucija, nu grozis pasakiskas... :shock: norisi ant desktopo uzsimesti :cool:
..padidinau šiek tiek..jei moderai nesupyks.. :) ...dar kelios..kur žuvies būna..

Paveikslėlis

Paveikslėlis

#121888   LAURUX
 05 Bir 2009 16:20
kamstis rašė:
LAURUX rašė:reikia info apie bebruliskiu karpyna :!: kokios zuvies dar yra be karpiu? kas ant ko geriau jama? koks pasaras geriau veikia? ar galima zvejoti tamsiu paros metu? rasykit kas ka zinot-laukiu betkokios info ;-)
Vieni is prasciausiu karpynu ,lietuvoj :!: Zuvis karpiukai ir karosai.jei pagausi 400gr.karpiuka bus jau didelis :twisted:
neverta pinigu vejais metyti,geriau jau i Islauza vaziuok ;-)
tame ir reikalas, kad nepakenciu as to islauzo. priseria ant savaitgalio *BLYN* ir rukyk desras atvazeves, dar ir zmoniu kaip aleksoto turgui :twisted: apie spiningo metyma jau net nekalbu :evil: nu bet dekui uz ats. pabandysim suzinosim taipskant ;-)
 #121901   WindChaser
 05 Bir 2009 17:04
sveiki.

Prie spiningavimo (ir apskritai zvejybos) gryztu po 5 metu pertraukos (studijos, panos ir pns)

Zodziu toks draugiskas klausimas (nekritikuokit, reikia isbandyt Jusu malone), reikia vietiniu ryboku patarimo.
Pirmiausia noriu pasakyt, kad zuvies valgyt nemegstu, ir kad ir kokia MILZINE pasitaiko (plaukiant Juros upe rekordas - 5.2kg) as VISAS paleidziu atgal i vandeni, kad kita sezona atnestu dar daugiau emociju. Taigi,

kas galit patart, kur man pametyt butu galima, kad nebutu kolchozo ir butu kakziek zuvies? As nemegstu gyliu didedliu ir zvejot laaabai atviram vandeny, man turi but grazu, meldai, gylis 1-3 metrai, ramu zodziu pailset ir patirt emociju!
Tai va, jei kam negaila geru vietu patart, prasau parasyti man PM, kad nesireklamuotume :roll:

Laukiu patarimu i PM, kas nesupratot, nekritikuokit, sekmes !

#121977   Intras
 05 Bir 2009 19:05
Netikras,super grazios fotkes,bei vietoves,tik kyla man klausimas kur tai yra? :oops: :)

#121981   Airis
 05 Bir 2009 19:08
Ventes ragas ir Rusne

#121987   Raupsuotas
 05 Bir 2009 19:25
zacis rašė:netikras imesk i koki sendspace.com ar kad ir cia rusne su didesne rezoliucija, nu grozis pasakiskas... :shock: norisi ant desktopo uzsimesti :cool:
As ta jau padariau ::liux Rusne sala dabar puosia mano monitoriuPaveikslėlis

#122110   jashas
 06 Bir 2009 13:50
Tai cia is neregetos lietuvos parsisiust gi galim tas visas nuotraukas, o ten tikrai graziu ju yra

#123151   savas
 11 Bir 2009 12:31
Ar labai skaudziai baudzia Kursmariu tikrintojai uz neregistruoto varikliuko naudojima :?: , mazo tokio, tik 3,5 arklio. Kol popierus sutvarkysiu, sezonas baigsis, o su irklais mano kreiseri irkluot, tas pats, kaip iki Paryziaus - keturpesciam...
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 27
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė