as tai nesutinku,aisku vieta svarbu,bet svarbu ir zuvies aktyvumas,karshis,stambi kuoja-ne kiaule karpis,todel jaukas zuklej ypach svarbus.Jei jaukinsi perlofkem kukuruzais ir sausainiais-prisijies zuvis,tiksliau greit prisisotins ir gali visishkai nekreipt demesio y tavo kably.Todel ir trinam per sieta,dulkes jauko ant dugno skleidziam,kad zuvims butu skanu,bet nepaestu,o ieshkotu masalo ant kablio.Atejus stambi zuvis visad ishstumia ,,savo dydziu,,smulkme ish jaukinimo vietos,todel visad gerai jaukindamas tikiesi dideles zuvies.Sausainiai,biskvitai,kepiniai-visad geras jauko komponentas,taciau neturi virshyt 20proc.jauko mases,ir kur kas teisingesni,jei yra malti.Beje kolegos visad vis dar uzmirshtame,zheme,moly,smely zvyra,kuris ypach svarbus ir daugeliu atveju sudaro 40-60proc.jauko,kad zhuvys nepasisotintu,o jaukas teisingai guletu zukles vietoje,nesvarbu tai ar srove,ar st.vanduo.Zuvies perjaukinimas-labai didele problema pakankamai ilga laika buvo ir mano zvejybinej praktikoj.