Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...

#120082   DainiusM
 27 Geg 2009 21:25
Kiek skaiciau tik ten kur nera plesrunu, ten kur bent kazkiek lydeku yra isrenka anuos kaip parsiukus... :roll:

#122493   Skumbrotas
 08 Bir 2009 11:28
Pažiūrėjau vakar naują laidą ir likau nusivylęs. Tiek buvo prireklaminta, o nesigavo net didelio "pirst", tyk tylus "pššššš". Kam reikėjo skelbtis per visus galus, kad nebus atsibodusios reklamos, jei jos prikišta tiek, kad galimė per reklamų laiką spėti išgerti du butelius alaus ir keturis kartus parūkyti :?: :evil: Asmeniškai man visai neįdomus nei pernykštis sniegas, nei pernykštės žvejybos... O ir nesugebėjus per tris paras nieko pagaut mokamame tvenkinyje gelbėt savo prestižą pristačius popkių karpiams tai išvis kažkaip nesiriša su normalaus žvejo etika :aina-sikt Tai primytivus būdas apsirūpinti mėsa, kam jį dar populiarinti :?:
Antra dalis apie Papę šiek tiek įdomesnė už pirmąją, bet tik paspoksoti. Nieko naujo ir nieko pamokančio, eilinė eilinio žvejo žvejyba :donknow'
Pliusas vienas - žvejyba netolimame užsienyje, tad yra tikimybė kad ten nukryps dalis prisiekusių kolchoznikų, bo net tikslias vietas raudonais taškais pažymi :-D Turiu viltį kad autorius niekad neužklys į mano pamėgtas vietas, o malsis ten, kur ir taip pačių latvių pilna.... :?
Pažiūrėsim kitus blynus, yra dar viltis kad anie nebus prisvilę :roll:

#122500   Ignelis
 08 Bir 2009 12:44
visu simtu procentu pritariu skumbrotui, vakar irgi siektiek nustebes buvau, tikejausi kazhko "ohoho..." o likau shokiruotas, pikciausia buvo tai del tu karpiu, :x maciau ne zhvejyba o zhuvies kankinima del keliu sekundziu kadro, kaip ta karpi prie valties su popke prisitraukia ir vietoj to kad i graibsta detu vel jam laisves duoda kad pasitaskytu ir turetu ka parodyti, kol vargshas laisgyvis ant shono visishkaj atsigule.. :neutral: beto ir apie ta pati graibshta :? nemaciau ne vienoje laidoje apie karpiu zhukle kad kas tokiomis stambiomis akimis zilkinius naudotu, kurie tiek pelekus karpiui pjausto tiek zvynus nuplesho kol shis muistosi dar :evil: :neutral: :!: na o jei Ponas Zilvinai taip jau padarei tai bent buk malonus pareklamuok ir tuos tepaliukus su antibiotikais kuriais pazheistas zuvies vietas reiketu patepti del infekciju ir ligu... :? Na vienu zodziu... jokios kokybishkos laidos ash tikrai nepaamciau :cry: +10 uzh ciucika ;-) ji tikrai smagu stebeti buvo... Kaip ir skumbrotas minejo Eiline zvejyba, na bet visiem lengviau kritikuoti negu pagirti, tjp kad tikimes sekmingesnes laidos... :oops: ;-)

#122517   cesius
 08 Bir 2009 14:52
man is tos laidos patiko tik navodkes apie Pape, nes nesu ten buves ir kai pamaciau jog gylis iki1m nu i nafig, nevarysiu te del saudykliu :/nek

#122521   Vegys
 08 Bir 2009 15:16
Cesiau, jeigu ką, tai ten ne vien šaudyklės. Yra didelių tiek lydekų, tiek ešerių ...
Sako, gylio yr ir 6 m, ale niekas tokio neradęs :lol: Na .... Bet čia jau pokalbiai ne šiai temai skirti ....

#122524   cesius
 08 Bir 2009 15:28
Galvojau varyt kada prapopinti, bet laida manes nesugunde :(

#122535   Mantas26
 08 Bir 2009 17:27
apie kokia laida kalbate?
kur ja butu galima paziureti?

#122536   Skumbrotas
 08 Bir 2009 17:29
Mantas25 rašė:apie kokia laida kalbate?
kur ja butu galima paziureti?
Apie "Žilvino atostogas". Rodys per TV1 sekmadienio vakarais.

#122537   Mantas26
 08 Bir 2009 17:30
tai jau viena rode kaip suprantu,
gal zinai kur paziureti?

#122540   Skumbrotas
 08 Bir 2009 17:42
:donknow'

#122620   tomas19920529
 08 Bir 2009 22:04
bet labai uzknisa kad velai :evil: ir dar tos susiktos reklamos tokiu laiku ir dar tokios ilgos :evil:

#122763   ansanas
 09 Bir 2009 18:23
O as manau,kad kaip tik visai padori laida.viskas paiskinta nuo a iki z net ir diedukui is cepkeliu pelkes viskas aisku butu.pvz ziurint vienam gale aiskina dedam tiek ir tiek unciju svino risam paternosteri imam federy...A Kas tas yr uncija paternosteris federis..garantuoju,kad daugelis megeju nezino.o cia viskas paprastai risam tieku unciju svareli kuris sveria tiek ir tiek gramu, zmoniskai ir kartu su jumoru viskas isaiskinta.Kazkas burnojo,kad buvo parodytas karpiu gaudymas skrituliu ir kuogi tas budas jums netinka?ar jums visi budai kliuna kai pagaunama zuvies?tai zvejokite be kabliuku jei jums taip kliuna kai kazkas kitokiu budu nei jus sugaunat... Nu zodziu kiekvienas turi savo skoni.As asmeniskai dedu pliusa siai laidai.Trukumas tik toks,kad be proto daug reklamos ir kad velai rodoma laida.

#122770   Skumbrotas
 09 Bir 2009 18:59
ansanas rašė:...A Kas tas yr uncija paternosteris federis..garantuoju,kad daugelis megeju nezino.....
Aš manau kad daugelis žino, nes turint internetą net ir nežinant sužinoti tokius elementarius dalykus yra kelių minučių reikalas.
Tuo ir skiriasi tos dvi laidos - viena skirta tiems, kas pagrindus žino ir nori sužinoti daugiau įvairių sėkmingos žūklės niuansų iš patyrusio žvejo , o kita skirta čaininkams, kuriems dar reikia vizualiai parodyti kaip koks įrankis atrodo, kaip juo naudotis, kaip galima nelikti be laimikio kai dar neišmokai tais įrankiais ko nors pagauti. Kiekvienam savo. Tikrai per vėlai tą laidą rodo, jai tinkamesnis laikas būtų rytais, kartu su multikais.

#122772   lydekiukstis
 09 Bir 2009 19:04
Skumbrotai, nieks nekurs laidos tokiems profams kaip tu. Juk Lietuvoje be galo daug zvejojanciu, tai i visuma ir kreipiamas demesys. Kitu atveju reitingai bus zemi. Ir nereik cia nieko smerkti, profai ir taip viska zino. :lol:

#122775   Skumbrotas
 09 Bir 2009 19:21
Jeri aš save laikyčiau profu, tai išvis tokių laidų nežiūrėčiau. Iš kiekvienos tokios laidos aš laukiu kažko tokio, kas praturtintų mano žinių bagažą, tikiuosi išgirsti patyrusių žvejų patarimų. Ir nieko nesmerkiu, tik išsakau savo nuomonę.
Ir apskritai į šitą paveiksliukų laidą nekreipčiau dėmesio, jei nebūtų buvusi ji taip skambiai anonsuojama - tipo ateina laida, pakeisianti iki šiol rodytą šlamštą, kurį iki šiol kūrė atsibodę neprofesionalūs žmonės, tipo bus laida be įkyrios reklamos, ir kitokie bla-bla-bla. Dar ir dabar TV1 puslapyj šituos anonsus galimja pasiskaityti :twisted:

#122778   tomas19920529
 09 Bir 2009 19:49
Girdejot kad nuo birzelio 14d. rodis nauja zvejybos laida Žvejų Mūšis per BTV :idea:

#122781   Rimasx
 09 Bir 2009 20:08
tomas19920529 rašė:Girdejot kad nuo birzelio 14d. rodis nauja zvejybos laida Žvejų Mūšis per BTV :idea:
Atsiras dauk laidu ,nebebus kada ne zvejot :grin: :grin: :grin:

#122996   Ignelis
 10 Bir 2009 22:14
jo jo girdejom laukiam ten profu pasirodanciu :-D o del laiko tai man ishtikruju kaip tik pats tas po 11:15 guliu lovoj ir vargo nematau :cool:

#123015   orangitto
 10 Bir 2009 23:30
man atrodo kad bus ten romados reklamu musis :grin:

#123054   okuma
 11 Bir 2009 10:00
nu man teko jau kautis tam musyje..nzn kaip ten su reklamom ,aisku bus,kokia gi laida be reklamu... :roll:

#123090   Ignelis
 11 Bir 2009 11:00
Tiesa Okuma kaip ten tas filmavimas praejo, kur laida daret..? :) Buvau ta diena pas Tix'a i parduotuve uzhsukes tai sake kad filmuojasi, :grin: aplaksciau zinomiausias vietas bet nkur nko neradau :-D :oops:

#123096   Agis
 11 Bir 2009 11:06
okuma rašė:nu man teko jau kautis tam musyje..nzn kaip ten su reklamom ,aisku bus,kokia gi laida be reklamu... :roll:
O ka ten tau kautis, atsistumei savo vezimely ir viskas, kova laimeta, prissininkams atkrito lupos :-D

#123175   okuma
 11 Bir 2009 13:37
Ignelis rašė:Tiesa Okuma kaip ten tas filmavimas praejo, kur laida daret..? :) Buvau ta diena pas Tix'a i parduotuve uzhsukes tai sake kad filmuojasi, :grin: aplaksciau zinomiausias vietas bet nkur nko neradau :-D :oops:
filmavimas praejo gerai...idomu buvo filmuotis...Juodkrantej veiksmas...toliau nutylesiu nes nzn ar galiu isvis ka nors kalbet....bo da gausiu bana nuo televizijos :donknow'

#123177   okuma
 11 Bir 2009 13:40
[quote="Agis"

O ka ten tau kautis, atsistumei savo vezimely ir viskas, kova laimeta, prissininkams atkrito lupos :-D[/quote]
Agi baik pizdavotis... :klasta!: vot zinok gailejaus ka nepasiemiau,bo reikejo biski pedint karkvabaliu nusetu pajuriu.... :superšokas

#123181   Agis
 11 Bir 2009 13:46
Taigi as nieko !nea! as tik norejau pasakyti, kad kol kas dar nelabai yra kam su tavimi kautis (cia as apie yranga) arba tokie nesireklamuoja :roll:

#123183   okuma
 11 Bir 2009 13:53
Agis rašė:Taigi as nieko !nea! as tik norejau pasakyti, kad kol kas dar nelabai yra kam su tavimi kautis (cia as apie yranga) arba tokie nesireklamuoja :roll:
nu per ta iranga ir visos bedos....daugumos akyse turiu apgaudyt visus,bet juk ne irangoj esme....o zinai kaip liaudis sneka.....prisipirkes plia....o gaudyt.... juk nesu visagalis,o yranga tik is dalies padeda kai kuriais atvejais....taip ir auga pas mane nepilnavertiskumo jausmas jei pagaunu maziau nei salia stovintis....atrodo pleksne ir afrikoj pleksne...deja.. :neutral:

#123481   Ignelis
 12 Bir 2009 14:01
velniava kazhkokia pas mus su tais rekordais... :evil: kas met bent po 5 straipsnius su graziom zuvim randu kurie yra uzbaigiami "manoma jog tai yra Lietuvos rekordas" :-D o kad kas tixliai pasakytu taj sunku ishgirsti :? gal kas gali apshviesti kas cia per sistema susidariusi? :lol:

Okuma, bus dar tu mushiu...! :-D -:saliut

#123536   baniusa333
 12 Bir 2009 16:06
karpis gerulis bet kai paskaiciau ten komentarus tai zveja vos ne durnium vadina kad paleido :roll: nedavalge
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 32
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė