Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#124121   gintars
 16 Bir 2009 13:19
Taigi isitikinau dar syki kad romados akcijos tai tik reklaminis triukas, uzsukau siandien ryte i romada norejau nusipirkt ta prokasteri bet pardawejas pareiske kad visos jau parduotos. o toks jau pasikeles buvo kad nu i .... jokios kulturos, tipo pareiske kad geru daiktu uz dyka nedalina, dawe aiskiai suprast jaj neturi pinigu pirkt neakcijini daikta tai geriau isviso neuzsuk cia ir nemedziok tu akciju vistiek nieko nepesi.

#124122   Lamiglas
 16 Bir 2009 13:25
skambinau ir as i romada del caldijos x kalbejo normalei bet velgi per telika ir internete kaina 450 lt o pardavejas sake 499lt suprasi ten juos bet praejo noras nes dydis tik 2500 , man maza ....

#124123   Lamiglas
 16 Bir 2009 13:31
gintarux rašė:Taigi isitikinau dar syki kad romados akcijos tai tik reklaminis triukas, uzsukau siandien ryte i romada norejau nusipirkt ta prokasteri bet pardawejas pareiske kad visos jau parduotos. o toks jau pasikeles buvo kad nu i .... jokios kulturos, tipo pareiske kad geru daiktu uz dyka nedalina, dawe aiskiai suprast jaj neturi pinigu pirkt neakcijini daikta tai geriau isviso neuzsuk cia ir nemedziok tu akciju vistiek nieko nepesi.
labai nesiparink zauberis tikrai gera rite , man asmeniskai atrodo geresne negu prokaster , pakartosiu sena tiesa kad ekonom klases tiek daiwa tiek shimano pirkti yra didele rizika

#124126   kipsus
 16 Bir 2009 13:39
gintarux rašė:Taigi isitikinau dar syki kad romados akcijos tai tik reklaminis triukas, uzsukau siandien ryte i romada norejau nusipirkt ta prokasteri bet pardawejas pareiske kad visos jau parduotos. o toks jau pasikeles buvo kad nu i ....
Aš Vilniuj užėjau šiandien pas juos, tų ričių krųva pridėta, tik pirk.. Bet pardavėjai ir čia nekokie :)

#124159   darencas
 16 Bir 2009 16:50
na ir as buvau vakar mindaugo romadoi tai apakau nuo pardaveju kulturos mandgiai maloniai snekejo ko anksciau nebudavo vien delto ir nemegau tos parduotuves bet po vakar dienos nuomone siektiek pasikeite ;-) bet tik siektiek :cool:

#124163   henyte
 16 Bir 2009 17:17
pasiemiau Romadoj ta daiwos procasteri(vis del tos kainos :roll: ),kaip uz tokia kaina visai nieko,padaryta "sgrebniai"(surinkineta Vietname :shock: ),2 metaliniai bugnai,tiesa nemazi liuftai(rotorius,rankenele),nors ir kelis kix'us apziurejau irgi su liuftais,tik darbas gal kiek svelnesnis.Valo vyniojimas pas procasteri sudinas,siek tiek su papildoma saiba ir bekingu patvarkiau,pas visu kategoriju riobius ar wft suvyniojimas zymiai geresnis...Guoliu kiek prisabacinta :shock: ,net po bugneliu 2...
O siaip jai dabar butu pasirinkimas ar uz 200 lt daiwa ar 140 ryobi-wft,tai paskutine.

#124179   Lamiglas
 16 Bir 2009 18:10
idomu kaip tas prokasteris dar save parodys zvejyboje , o seip uz tokia kaina visdelto lieka ryobi ir jo klonai bent jau man :)

#124197   kipsus
 16 Bir 2009 19:24
Dėl valo klojimo, 0.25 susiklojo idealiai, o 0.2 - su kuprelėm. Ai, big deal..
O šiaip, man asmeniškai šita ritė lipo prie nagų. Ryobi nelipo nei vienas kiek esu laikęs. Okuma pusėtinai, kažką iš jų ir būčiau ėmęs, jei ne akcija.

#124270   Lamiglas
 17 Bir 2009 07:22
na tai su pintuku irgi turetu buti problemu , o del okumos nezinau kam ji galetu patikti draugas turejo metaloida - kazkureis metais buvo okumos riciu flagmanas prasikeike juodai ..... o del daiwos procasterio keista kad jau naujai yra nemazas rotoriaus ir rankeneles klibejimas , visalaik maniau o ir buvo aiskinama kad daiwa nuo shimano ir skiriasi kad to klibejimo nera arba jis labai mazas

#124278   henyte
 17 Bir 2009 09:00
Lamiglas rašė:na tai su pintuku irgi turetu buti problemu , o del okumos nezinau kam ji galetu patikti draugas turejo metaloida - kazkureis metais buvo okumos riciu flagmanas prasikeike juodai ..... o del daiwos procasterio keista kad jau naujai yra nemazas rotoriaus ir rankeneles klibejimas , visalaik maniau o ir buvo aiskinama kad daiwa nuo shimano ir skiriasi kad to klibejimo nera arba jis labai mazas
Jo as apie pinto(0,16) klojima ir rasiau,kloja blogai,del klibejimo,del shimano negaliu palygint neturejau,o jei lygint su ryobi turiu regalXi ir procasterX,tai daiwos zymiai daugiau kliba,turiu TicaAries(4 ar 5 sezonai)-jokio klibejimo,pintas klojasi idealiai.Isvis nesuprantu kodel Tica neigavo populiarumo,gal tik man "stebuklinga" pakliuvo...

#124304   vital(vilnius)
 17 Bir 2009 10:15
Lamiglas rašė:
gintarux rašė:Taigi isitikinau dar syki kad romados akcijos tai tik reklaminis triukas, uzsukau siandien ryte i romada norejau nusipirkt ta prokasteri bet pardawejas pareiske kad visos jau parduotos. o toks jau pasikeles buvo kad nu i .... jokios kulturos, tipo pareiske kad geru daiktu uz dyka nedalina, dawe aiskiai suprast jaj neturi pinigu pirkt neakcijini daikta tai geriau isviso neuzsuk cia ir nemedziok tu akciju vistiek nieko nepesi.
labai nesiparink zauberis tikrai gera rite , man asmeniskai atrodo geresne negu prokaster , pakartosiu sena tiesa kad ekonom klases tiek daiwa tiek shimano pirkti yra didele rizika
dabar ir ryobi nebetokie geri kaip buvo pres 7-6metus :roll:

#124318   Lamiglas
 17 Bir 2009 12:00
turiu TIKA CAMRY jau sena bet dar dirba yra keli trukumai bet pagal savo kaina visai nieko , VITAL dabar turbut netik ryobi suprastejo apie daiwa galiu kalbet kiek ziurejau parduotuvej arba is draugu atsiliepimu , o shimankiu tai nemazai pravares ir vis dazniau tenka nusivilti :( kadangi vis dar renkuosi rite sendien sukiojau salmo GRAND MAJESTIK pirmas ispudis tikrai neblogas :)

#124360   vital(vilnius)
 17 Bir 2009 15:01
Lamiglas rašė:turiu TIKA CAMRY jau sena bet dar dirba yra keli trukumai bet pagal savo kaina visai nieko , VITAL dabar turbut netik ryobi suprastejo apie daiwa galiu kalbet kiek ziurejau parduotuvej arba is draugu atsiliepimu , o shimankiu tai nemazai pravares ir vis dazniau tenka nusivilti :( kadangi vis dar renkuosi rite sendien sukiojau salmo GRAND MAJESTIK pirmas ispudis tikrai neblogas :)
Jo pas mane semet naujas biomasteris po 5 zvejibos "mire" :? ,dabar tik Daiwa :!: :-D kiek turejau Daiw-u ,nebuvo jokiu problemu ;-)

#124394   Lamiglas
 17 Bir 2009 20:43
bet turbut tu lietuvoj neperki , o parsisiunti is ten ..... :)

#124396   orangitto
 17 Bir 2009 21:10
grand majestic yra daug variantu :) Rites galima uzisakyt is gamyklos kokiu noriu pavadinimu ir sudetim :) Pries grand majestic buvo tokia pat fladen maximus (kuria pats naudoju 25dydzio spinui, 30 dugninei) poto jaxon pradejo po savo veliava varyt ir tada atsirado salmo :) Jaxono nesukau bet salmo nuo fladeno skirias bent parduotuvej netik spalva bet ir savo darbu :) Ps. Salmo vaikis uzsimine kad jos daivos gamykloj gamintos, bet as daivos nemaciau tokios panasios rites, tai labai tuo abejoju :) Rites vertos savo pinigu nors sunkios kaip ryobi :)

#124471   Xrapas
 18 Bir 2009 10:58
vital(vilnius) rašė:...naujas biomasteris po 5 zvejibos "mire"...
O galima kiek smulkiau, kokia diagnozė? :roll:
Šiaip grynai subjektyviai- senesnis, 2005 metų kažkaip patikimiau "suręstas" atrodo...nors ir naująjam modeliui didelių priekaištų neturiu :donknow'
Labai patinka, kaip abu kloja valą: kiek "besityčiojau" su tvičingu ir įvairaus svorio masalais- absoliučiai jokių barzdų :gutgut

#124473   eimantasv
 18 Bir 2009 11:08
kokia patartumet geriau rite jamt spiningine:
Daiwa Exceler plus
Shimano Seido
Ryobi Zauber
gal kas kuria jau tureje esat ir zinot kas kaip... :)

#124484   vital(vilnius)
 18 Bir 2009 11:19
judesys rašė:kokia patartumet geriau rite jamt spiningine:
Daiwa Exceler plus
Shimano Seido
Ryobi Zauber
Daiwa Exceler plus
Ryobi Zauber

#124488   vital(vilnius)
 18 Bir 2009 11:23
Xrapas rašė:
vital(vilnius) rašė:...naujas biomasteris po 5 zvejibos "mire"...
O galima kiek smulkiau, kokia diagnozė? :roll:
Šiaip grynai subjektyviai- senesnis, 2005 metų kažkaip patikimiau "suręstas" atrodo...nors ir naująjam modeliui didelių priekaištų neturiu :donknow'
Labai patinka, kaip abu kloja valą: kiek "besityčiojau" su tvičingu ir įvairaus svorio masalais- absoliučiai jokių barzdų :gutgut
neatlaiko 45 cm upietakio, pora "zvakiu" :roll:
p.s. frikcionu nauduotis moku,ne pirma rite :cool:

#124491   Xrapas
 18 Bir 2009 11:37
vital(vilnius) rašė:...neatlaiko 45 cm upietakio...
Dantračiai :roll: ?

#124527   vital(vilnius)
 18 Bir 2009 13:13
Xrapas rašė:
ne sulinko "shtokas" ant kurio stovi shpulia,vienoi vietoi kabino uz dantrasciu :neutral: koroce man simano kaip firma daugiau neegzestoja :cool: sudas dar tas :!: moka tik dviracius gaminti,daugiau neko :lol:

#124529   rytukas
 18 Bir 2009 13:35
oj kenčiu aš su šimano dviračių mechanizmais. kol važinėdavau darbas-namai ir iš lėto buvo viskas tvarkoje, bet kai pradėjau naudoti dviratį pagal "paskirtį", minti per dieną 50-60km iš jų kokį trečdalį bekelėm, tai byra, stringa. nusipirkau kovą, jau tris kart servise buvau...
vital(vilnius) rašė:
Xrapas rašė:
ne sulinko "shtokas" ant kurio stovi shpulia,vienoi vietoi kabino uz dantrasciu :neutral: koroce man simano kaip firma daugiau neegzestoja :cool: sudas dar tas :!: moka tik dviracius gaminti,daugiau neko :lol:

#124537   gytis
 18 Bir 2009 14:48
ne sulinko "shtokas" ant kurio stovi shpulia,vienoi vietoi kabino uz dantrasciu

Nu jooo, nusipirkot rite su neuzgrudinta asimi :(
Mano ispudziai siek tiek kitokie- jei reikia papigiaiskos padorios rites, imu Shimano (modeliui Sienna neturiu jokiu pretenziju- per pora metu ne vienos kilpos su pintu valu. Beje, turiu 2 Sienna's 2500 ir 4000). Pigios Shimano is USA mane dziugina- kaina mizerna, o kokybe labai nebloga. Is brangesniu Daiwu pabandziau Exceleri, Tierra ir Fuego. Taip pat jokiu pretenziju- veikia kaip laikrodukai. Nors visos mano rites pirktos USA, apie Europinius modelius nezinau.

#124554   eimantasv
 18 Bir 2009 16:48
judesys rašė:kokia patartumet geriau rite jamt spiningine:
Daiwa Exceler plus
Shimano Seido
Ryobi Zauber
gal kas daugiau ka galit patart?

#124566   rimosius
 18 Bir 2009 18:53
Judesiui.Tiktai seido,2 vieta ryobi, pasitikek ir neabejok.

#124567   DainiusM
 18 Bir 2009 18:59
Zmones paprastai koki tai argumenta pasako savo nuomonei pagrysti... nes "pasitikek ir neabejok" tai cia tuoj gali prasideti "sok i sulini- laime rasi" :roll:

#124572   rimosius
 18 Bir 2009 19:28
Sveikas Niuxa,reklamuotis cia nevieta,teko isardyti ir perrinkti nuo 2 iki3 tukstanciu paciu ivairiausiu gamintoju riciu,deja daugelis ju buvo nebesutaisomos,ar tai galima uzskaityt kaip argumenta?

#124573   vital(vilnius)
 18 Bir 2009 19:42
r.znaidauskas rašė:Sveikas Niuxa,reklamuotis cia nevieta,teko isardyti ir perrinkti nuo 2 iki3 tukstanciu paciu ivairiausiu gamintoju riciu,deja daugelis ju buvo nebesutaisomos,ar tai galima uzskaityt kaip argumenta?
turejau praktishkai nauja seido,pardavei pazistamui,padare "kirdik" antroi zvejibos ta seido pas pazistamo,oi kaip buvo nemalonu pres pazistama :oops: :neutral:

#124588   DainiusM
 18 Bir 2009 21:52
r.znaidauskas rašė:Sveikas Niuxa,reklamuotis cia nevieta,teko isardyti ir perrinkti nuo 2 iki3 tukstanciu paciu ivairiausiu gamintoju riciu,deja daugelis ju buvo nebesutaisomos,ar tai galima uzskaityt kaip argumenta?
Prie ko cia reklama? Uzskaityt butu galima pvz toki pasakyma: dantratis X arba sistema Y pas konkrecia rite yra is minksto lydinio ir susidrozia greitai net su 1nr sukrem... ar kazka panasaus. O kad daug riciu suremontavot... nu sveikinu. Is kitos puses rusai aiskina, kad magnio lydiniu rites labai silpnos, kai paziuri kaip tokie aiskintojai dirba su 4-5nr sukrem tai... Cia velgi labai subtilu. As pvz gaudau max 2nr sukrem ir daugiausia tvicinginiais nedideliais vobleriais ir man uz rites "neuzmusamuma" daug svarbiau jos draugyste su plonu minkstu pintuku. Taigi galiu atsakingai pareiksti, riobi barzdas daro (VFT irgi), Shimano bent iki stradiko tikrai daro (auksciau neberizikavau bandyti) kiek pats isbandziau ir pas kitus maciau- Daiwa nedaro. Tai man siuo atveju pirmoi vietoj Daiwa... na bet cia MAN. :idea:

#124592   Laukinis
 18 Bir 2009 22:03
turiu exage 2500 priekiniu stabdziu.....esu patenkintas ziauriai jokiu barzdu nieko,kloja plona pintuka idealiai
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 427
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė