Saliuto
Na va,Akmena susipažino su new 3kl kompletuku
Taigi ji man pateikė žuvies kuo įvairesnės,juk reik pajusti kaip koc dirb
Jei rimtai,labai patiko šis CTS'sas.Lengvuma,negali nežavėti,puikiai deras su cdc nuo visiono rituke.Man tokie įrankiai kol kas kosmosas
bet bliamba,prie gero greit pripranti....
Reik dar priprasti,prie sunkesnės musikės,kaip deaddriftas sako,metimai specifiniai,o tai reišk negrąžūs,o lengvikę uždėjus-visks OK.Su sausa 10balų.Bisky reikės pavadoką patrumpyt.
Grįžtant prie žūklės,kiršliai buvo gan įnoringi,atėjęs antru metimu pasikabino upėtakas apie 30cm-nu tai man pilnos kelnės džiaugsmo,kai meškerinki perlinkus,smūgiai ir tas smagusis žuvies traukimas
Kiršliai nutarė ignoruoti,mano pasiūlą,tai tik po valandžikės atradau nimfikę oranžinę,pradėjo daužytį janją,antai pirmas legalus aplink 30cm ir vėl kaifuoju
duoda kaip su kūvalda ir spardosi kaip kumelys.....vnž.pagaudęs dar sportininkų keičiu vietą Akmenoj.Ledinau į dar nebūtuose vietovėse ir neapsirikau
Pirms metims už rėvikės xaryjesas kabijas,vėl kic-metu skersai,tiesinas šniūrs-žybt-sėdi,koc baranka-kaifuoju
mintyse,didelis kiršlas...ogi žiū,papėtakis.Toks jau visai legalus,bet ir jėgos beturys
kažkur turėjo būt 35cm,brendu žemyn,valo gale jau ne oranžinuki,o kultinė Akmenos nimpiki
Gylį pamatau iš tol,jaučiu dvelksmą kažko buinesnio ir akurat,pravodačka už akmens,buržuvės kilimas nuo dugno ir obana-kaifuoju
34cm,pasilieku toj pačioj vietoj,bisky pasroviui pametu,smūgis,vos meškerikę išlaikiau,atsipurtė.Toliau erzinu,skambutis,pjovėjas anam gale
bekalbant,dar tampau musikę-kyl nuo dugna dar viens princas,obana-dedu ragą-vėl kaifuoju
brolis kumelys 34cm.Baigiu žvejobą,labai smagiai čia man išėjo ir komplektą išbandavojau ir žuvikių tokių visai padorių pagaudžiau..Jau matau nusismulkinau,todėl baigiu savo rašmenis.Over

Reik dar priprasti,prie sunkesnės musikės,kaip deaddriftas sako,metimai specifiniai,o tai reišk negrąžūs,o lengvikę uždėjus-visks OK.Su sausa 10balų.Bisky reikės pavadoką patrumpyt.