Jei zuvis neima, zvejys ima!
Man sita parduotuve irgi patinkamantesas rašė:Klaipeda zukles klasika pati geriausia parduotuve mano atzvilgiu. metyliu daug deda nuolaidas daro pataria irgi neblogai.
Taigis neapsimoka pardavinet 300 vnt vienodu svareliu. Tokius labai ilgai naudosi ir ilgai nepirksi nauju. Nori kad ZV parduotuves subankrutuotu ?tuomahaukas rašė:gerb. parduotuvių vadovai, suteikit man galimybę įsigyti dėžutę su 300 vnt. vienodo svorio svarelių (pvz. 0,3 g), negu laupyt juos iš "universalių" komplektėlių ir spręst ką daryti su likusiaisO gal aš tiesiog blogai ieškau ?
![]()
tomoshius rašė:Pasiklausau reklamos per laida "Vienam gale...." perkantiems viena rite ar meskerykoti antram -40 proc.,galvoju reiktu desipirkti spinigui rite ...Nuvarau vakar i "Romada"(pasitikslinu ant sienos pakabintos reklamos raso tapati) isirenku pigiausia meskere ,kad gauciau norimai ritei -40 proc. Pradedu rinktis rite..nusiziuriu Shimano stradika uz 650 lt. na sakau imu ir ka??????pardavejas sako jog sitoms ritems netaikoma nuoaida nes jie nera tiesioginiai importuotojai
...sakau jam jog ju reklama neteisinga-o jis tipo "pofig"....gryzau susinervines
Manu jog tuom turetu susidometi vartotoju teisiu gynimo tarnybaLaida su ju reklama galite pasiziureti http://www.tv.lt aiskiai pasakyta visoms ritems ir meskerykociams
![]()
![]()
kamstis rašė:Nieko cia nuostabausKaune isviso Romada ne Romada
Jie aplamai apie jokias nuolaidas niekada nieko nezino,nebent tokioms prekems,kuriu niekam nereikia
Esam reklamos aukos ir tiek ,o kai uzeini i parduotuve ,tai yra tikimybe ,kad kazka nupirksi vot taip
Agis rašė:Manau sy klausima galima buvo ispresti vietoj be emociju.Paprasciausia paprasyti pardavejo savo darbdavio telefono ir pasiteirauti kaip cia yra.As beveik linkes galvoti, kad cia pardavejo ismislasDel vieno ar kito atvejo manau negalima daryti nuomones apie visa "Romada" Anksciau ir mane nervindavo alaus saldytuvas BOkstu gatveje, kur amzinai stovedavo kazkoks apsisnarglejes senis, save zveju tituluodamas.Saldytuvas dingo, senio nebera, ir vel malonu uzeiti.
Kai pirkau voblerius praeitoje savaiteje, tai galiojo nuolaidos kaip ir reklamoje.Taigi visadamanau verta pasidometi aukstesniame lygyje apie parduotuves veikla, juk savininkas nesuspes visur apziureti, juo labiau prie visuotino pardaveju trukumo
Gal dėl Fabijoniškių esu ir ne visai teisusMagnumas rašė:fabijoniskiu du tai daznai aptarnauja pats savininkas...nelabai jie man arogantiskio romadoj tai nervina...nori ka nors isigyt,tai turi palaukt kol ponai parukys
o tomoshiaus atvejis tai isvis...
Pilnai sutinku. Galų gale matyt ne pardavėjai svarbiausia, o parduotuvės asortimentas ir kainos.Vegys rašė:O as Fabijoniskiu 2 lankausi tik del to, kad patinka pardavejai. Cia matyt kiek zmoniu, tiek nuomoniu ....Xrapas rašė:Nemėgstu arogantiškų pardavėjų, todėl "Romadoje" ir Fabijoniškių 2 lankytis vengiu
Mano nurodytu atveju esmė tame, kad laikyti gali kuo nori. Bet vadinti, ir dar taip, kad girdėčiauSkumbrotas rašė:Aš irgi dažnai pasirausiu tose dėžėse "viskas po litą", bet ligoniu manes nelaiko, nes žino, kad aš ten ieškau ne kuo pigesnio šlamšto, bet dalykėlių, kuriuos perdirbus galima pasidaryt gerą daiktą. Pvz kokios visai niekam tikusios blizgutės lapelį prisabačinus prie guminuko išeina superinis masalas ešeriams!