Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Šalia žūklės...

#65671   Seagalas
 23 Lie 2008 16:17
Mėgstamiausi filmai:
Robocopo ir Terminatoriaus trilogija; Visos Svetimo (Alien) serijos; Silent Hill. Visi geri filmai yra su S. L. Jacksonu ir D. Washingtonu

#65673   DainiusM
 23 Lie 2008 16:32
pratesiu minti...
Megstamiausia zukle:
-pludine- piranijos;
-museline- barakudos;
-spiningu- rykliai...
:-D

#68597   tench
 19 Rgp 2008 01:52
Pažiūrėjau 3:10 to Yuma. Geras vesternas, idomus siužetas su netikėta (nors šiek-tiek neįtikima) pabaiga.

Yra Zebros ftp serveryje (ru įgarsinimas).

#86373   audrutis
 12 Gru 2008 10:36
http://whatson.delfi.lt/news/music/arti ... d=19626629

Gyvenciau Vilniuje - tikrai nueiciau i si renginuka. Niekad nemegau veiksmo filmu, koviniu filmu (na gal isskyrus vaikyste), taciau abu "Brolius" paziuriu su dideliu malonumu. Maciau abi dalis jauciu po kokius 10 kartu. Kazka tokio turi sie filmai, kazka labai isskirtinio. O pagrindinio aktoriaus zutis - is serijos "nukrito meteoritas ant galvos". Ziauriai gaila tokio jauno ir tiek daug pasiekusio zmogaus bei jo siemos nariu.....

#87995   Diaboliq
 26 Gru 2008 15:05
Matau mano tema dar gyvuoja :)
Siulau dar pora demesio vertu filmu:

Festen (1998) I tevo 60-eti susirinko visi dideles seimos nariai. Tai didziule svente, nes seima yra labai itakinga ir garbinga. Sventine ceremonija vyksta dideleje prabangioje pylyje. Veiksmas rutuliuojasi apie seimos galvos atzalas - du sunus ir dukra. Jie susitinka labai retai, todel tai proga pakalbeti apie ivairius reikalus, taip pat apie visai neseniai nusizudziusia sese. Pagaliau visi sveciai suseda prie stalo. Prasideda ceremonija. Tosta pasisiulo pasakyti vyresnelis sunus. Leidzia tevui pasirinkti viena is dvieju tostu, kuriuos uzvadino "geltonas" ir "zalias". Tevas pasirenka zaliaji. Tevo pasirinkima jis pavadina teisingu, o si tosta pavadina "Tiesos tostu". Sveciai juokiasi is smaikstaus sunaus, bet neilgai.. Pasakyti zodziai atskleidzia didele seimos paslapti...
Zanras: psichologine drama
Ivertinimas - 10

Cetvrti covek (2007) Atrodytu paprastute nekalta istorija apie zmogu vardu Lazar'as, atsibudusi is komos busenos, praradusi atminti, taciau ne viskas taip paprasta..
Tik atgaves samone jis suzino, kad iki siol jis dirbo slaptoje valstybes istaigoje ir vykde "valstybinius" reikalus. Taip pat suzino apie siurpia tragedija - jo zmonos ir vaiko nuzudyma, ir tik stebuklo deka pats likes gyvas po paleistos kulkos i galvos sriti. Suzalojimas labai rimtas, todel pagrindiniam filmo herojui tenka praeiti ilga reabilitacijos laikotrapi - is naujo ismokti vaikscioti ir t.t. Praejus kuriam laikui po tragedijos jis sulaukia keisto zmogaus vizito. Pastarasis itikina Lazar'a, kad esa zinas galimus jo bei jo seimos skriaudikus ir pasiulo kersto plana. Amnezijos kamuojamas ir gyvenimo vilti prarades Lazar'as sutinka numalsinti kersto troskuli.. Nuzodomi 3 itakingi asmenys, taciau nei vienas ju nera tikrasis tragedijos kaltininkas. Galiausiai Lazar'as "iseina" ant tikrojo zudyniu vykdytojo..
Stiprus filmas tiems, kurie megsta "kitoki" kina. Sunku nuspeti kaip rituliuosis siuzetas ir kas is tikruju taip ziauriai pasielge su Lazar'o seima ir juo paciu. Sia juosta siulau tiems, kuriem patinka nenuspejamo siuzeto filmai. Jei patiko filmas Oldboy (2003) - tai tikrai patiks ir sis Manau, artimaiusiu metu sulauksime sios juostos remaiko, nes serbu kino meistram dar reiktu stipriai padirbeti sioje srityje..
Zanras: Psichologinis trileris
Ivertinimas: 10

#87997   LAURUX
 26 Gru 2008 15:12
http://www.linecinema.ru/ cia neblogas puslapis. nereikia siustis filmu, pasirenki ir ziuri, tik , kad kokybe :roll:

#88233   cyma
 29 Gru 2008 11:31
Per labai panašų puslapį seniau irgi žiūrėdavau filmus....
http://www.cinemaxx.ru/

#91332   Agis
 16 Sau 2009 13:14
Diabolig, kai turesi laiko ir noro, tai papildyk savo tema naujienomis, nes tikrai ji man naudinga.Žinau ka verta parsisiųsti ir pažiūrėti gudžiais žiemos vakarais.Nes čia atrandu normalių, ne Holyvudiškai saldžių filmų.

#91354   Diaboliq
 16 Sau 2009 16:04
Agis rašė:Diabolig, kai turesi laiko ir noro, tai papildyk savo tema naujienomis, nes tikrai ji man naudinga.Žinau ka verta parsisiųsti ir pažiūrėti gudžiais žiemos vakarais.Nes čia atrandu normalių, ne Holyvudiškai saldžių filmų.
Rasyt tingiu, bet situos visus gali ziureti, jei patiko ankstesni mano rekomenduoti:

Greenwich Mean Time
Men Of Honor
Training Day
Gladiator
Leon
Braveheart(ru)
21 Grams
Dogville
Breaking The Waves
Dancer In The Dark
Hable Con Ella
American Beauty
Saving Private Ryan
Legends of the Fall
The Green Mile
The Shawshank Redemption
Raging Bull
Taxi Driver
A Beautiful Mind
One Flew Over the Cuckoo's Nest
The Sixth Sense
The Usual Suspects
Crash
Lolita
Dalkomhan insaeng (A Bittersweet Life)
Vita E Bella, La (Life Is Beautiful)
Forrest Gump
No Man's Land
The Silence of the Lambs
Mystic River
The Pianist
A Perfect World
V for Vendetta
Breaking the Waves
Schindler's List
Philadelphia
The Shawshank Redemption

#91391   Agis
 16 Sau 2009 22:58
Ačiū :/brazasista žiūriu dar yra nematytų ;-)Kitukart kai rašysi, tai tik naujesnius, nes užpernykščius ir senesnius peržiūrėjęs, vat pernyksčių dar ne visus.Beje paskutiniu metu nebrokiju dokumentikos, gal irgi ką nors numanai ;-)

"Festen" nerandu su man tinkamais subtitrais :roll:

#91609   Diaboliq
 19 Sau 2009 00:50
Agis rašė:
"Festen" nerandu su man tinkamais subtitrais :roll:
su festen bus keblu.. pats laaabai ilgai ieskojau :)
berods kazkuriam is rusisku torrentu radau tfile.ru ar torrent.ru ;)

#92925   kursis
 26 Sau 2009 01:57
ale yra cia geru filmu dar noriu parekomenduoti
rokenrola ir kiti G.Ricio filmai

#93694   Edosius
 28 Sau 2009 11:05
Vakar gerą filmą peržiūrėjau, kas lošia kortomis siūlau pažiūrėti. Vadinas paprastai - 21. ;-)

#93698   gelmės
 28 Sau 2009 11:17
I kur gavai? Man duok. [oj-me:

#93699   Edosius
 28 Sau 2009 11:24
gelmes rašė:I kur gavai? Man duok. [oj-me:
:-D Atvešiu, galėsi persirašyt, dar ir kažkokį apie kazino gavau, gal ir azartiškas, reik peržiūrėti. Ruošk alaus bokalą ;-)

#93701   Skridžas
 28 Sau 2009 11:35
Mačiau ta...Teisa vienas filmas man labai patikio..."RUKSTANTIS TUZAI" Berods teip vadinasi,ten tai komėdija kartu su bajeviku sujungta,idomi tokia...Ypač yr tokie veikėjai nacai,vien juos pamatyty juoko sukelia.. :grin:

#93962   Diaboliq
 29 Sau 2009 11:44
vakar paziurejau tikrai demesio verta lengva filma.

Yeopgijeogin geunyeo [My Sassy Girl] (2001)
Surast ji bus nelengva, bet tikrai vertas demesio.
Romantine drama su gero jumoro doze apie tikrai keista jaunu zmoniu porele. Tiesiog ner ko pasakot - reik ziuret.
Zanras: romantine drama
Ivertinimas - 10

P.S.
o Ritchio RockNRolla man asmeniskai didelio ispudzio nepaliko. Kaip besistengu, bet nepavyks pakartot Snatch sekmes..

#94481   kursis
 31 Sau 2009 12:29
P.S.
o Ritchio RockNRolla man asmeniskai didelio ispudzio nepaliko. Kaip besistengu, bet nepavyks pakartot Snatch sekmes..

#98895   audrutis
 23 Vas 2009 08:47
Kas nemate butinai paziurekit pakankamai nauja rusu rezisieriaus Balabanovo filma "Gruz 200". Labai labai vertas demesio :!:

#143699   Edosius
 30 Rgs 2009 19:55
Peržiūrėjau filmuką - "kruvinasis deimantas" - reziume - vertas dėmesio :!:

#143725   Ignelis
 30 Rgs 2009 21:29
mano top:

Adrenalinas2 dalis
ieskomas
mirties lenktynes (pavadinimas durnas bet susiziurejo gerai)
namai (dokumentinis apie zhemes atsiradima)
Notorious (super)
Get rich or die tryin ( apie nigerius)
green street hooligans, antra dalis

visi nerealus filmai ziurejau visus po kelis kartus ir dar kada paziuresiu,) nebent kam nepatinka dokumentika gali nesuziuret "namai"

Beje gal kas galit pasiulyt tikrai vertu demesio dokumentiniu, istoriniu, kokiu kariniu arba vesternu..? :grin:

#143734   expas
 30 Rgs 2009 22:13
Eiles tvarka surasau karinius (ar bent siek tiek susijusiussu karu) fulmus pagal geruma:
1.The Pianist
2.The Majestic
3.Captain Corelli's Mandolin
4.Saving private ryan
5.Black Hawk Down
6."300"
7.Admiral
8.U-571
9.Pearl Harbor

Siaip geri filmai: 1. "The Godfather Trilogy"; 2."Forrest Gump"; 3."Cast away"

#143736   Ignelis
 30 Rgs 2009 22:17
na jei 300 ir pearl harboras antroje puseje, kogero smagus ziurejimas manes laukia... :twisted: :grin:

#143740   expas
 30 Rgs 2009 22:26
na siaip dar prideciau filma "Deja Vu" (ne apie kara), bet visai smagus ir itraukiantis filmas.

Na ir dailiajai lyciai turetu patikti "Sex.And.The.City" :)

#143743   MICIUS
 30 Rgs 2009 23:21
matau, kad mazai nematytu is situ sarasu. nu va, zvejai zvejai, o pagrindinio nuostabaus filmo, labai susijusio su museline zvejyba ir neparaset :)

"A River Runs Through"

http://www.imdb.com/title/tt0105265/

Kol nesudege hardas turejau kompe. siaip paieskojus nesunkiai rasit tarptautiniuose torrentuose. Lietuviskuose atrodo nebuvo.

bet siaip europieciu kinas geriausias.
juodo humoro komedija "Adomo obuoliai" lietuviskuose torrentuose buvo. Paieskokites. BEVEIK visi Emiro Koshturicos filmai... Bent idomu ir linksma ziuret :)

#148637   gelmės
 28 Spa 2009 08:04
Rasžalovanyj 2009- metai.
Rusų. Karo dienos. Žmogaus ideologija. Kovinių veiksmų nėra.

#148682   okuma
 28 Spa 2009 10:56
kam su anglu kalba ok siulau pasidairyt i situos filmukus...visu kokybe gera...temos nuo politiniu iki serijiniu zudiku,nu apie ateivius ir paralelines galaktikas isvis patylesiu ko ten tik nerodo-moksline dokumentika :gutgut
http://www.moviesfoundonline.com/documentaries.php

#149060   gelmės
 29 Spa 2009 15:14
Filmas: SLED. UKUS KURJJ. 2007M. 4 serijos.
Rusų.
Bandyta kurti kažkas panašaus į CSI kriminalistai, Kaulai, Daktaras Hausas, ir panašiai.
Siužetas geras, pastatymas (man) - galėjo būti ir geresnis.
 #152376   vanesa
 14 Lap 2009 10:49
Pramiegojau siandien savo zvejyba... :( Laivas isplauke be manes :neutral: Reikia pasiruosti kitam kartui.
Vakar buvau kine: "2012". Neblogas su savo spec.efektais, geras ispudis, kai lektuvai skraide, truputi net supykino... :) Ypatingai si filma rekomenduociau kam 50+ , nes jaunimeliui kiek maciau truputi juokinga buvo. Man asmeniskai buvo kai kas, kas nepatiko filmo siuzete, bet pasiliksiu sau, kad ko nors neizeisciau. Si filma ziureti reikia kino salej, kitaip tie spec.efektai nublanks. Tai tiek.
 #158407   MICIUS
 10 Gru 2009 02:00
kam Tarantino filmai patinka, tai primenu, kad isejo naujas. Na, jau truputi anksciau isejo :)
Inglourious Basterds (Negarbingi šunsnukiai). Katik paziurejau. Pasakyt galeciau tik gerus zodzius. Primena legendini "Bulvarini skaitala".
"Įspūdingi dialogai, kraujas, kerštas ir juokas laukia jūsų". Geriausiai tinkantis apibudinimas.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė