O tai tik nakty jama karsiai?hamis rašė:tai dbr diena nakti ten sems vietiniai, jau ir taip sian gyresi 17 i tase susikises. blogas oras, niekas neplauks netikrins, tai nkti bus kaip per stintu nersta.

O tai tik nakty jama karsiai?hamis rašė:tai dbr diena nakti ten sems vietiniai, jau ir taip sian gyresi 17 i tase susikises. blogas oras, niekas neplauks netikrins, tai nkti bus kaip per stintu nersta.
1.Karsiai nakty jama vangiaisenelis rašė:O tai tik nakty jama karsiai?hamis rašė:tai dbr diena nakti ten sems vietiniai, jau ir taip sian gyresi 17 i tase susikises. blogas oras, niekas neplauks netikrins, tai nkti bus kaip per stintu nersta.Kolchoze sedet nesinoretu,tai gal siokia diena ner kolchozo?
Na idomu butu pabandyt ta rudenine zukle...
antras variantasLaurius rašė:Sveiki. Norejau paklaust ar skirvyteje reikia Silutes apskrities zvejo bilieto ar uztenka ir to kur galioja visoje Lietuvoje?
sestadieni buvau nuo ryto iki 19:00 kaskur, prie antros, 4 kuojos ir 7 karsiai virsh 1kg. karsiai pradejo kibt nuo pietu tik, kai zvejai ishisbegiojo, zmoniu dafiga ir dar bishkuti buvo, antvaziavau dar tamsu buvo, vos vieta radau.Intras rašė:Ar daug zmoniu buvo? Ir kurioj vietoj gaudei? Tai gal neapsimoka is Druskininku trenktisdainius77 rašė:Sestadieni buvau skirvyte tai perdiena du karsiokai ir kelios kuijos![]()
Na tada rezultatai visai neblogi,tikslas vistiek pabut geroj kompanijoj ir nors pora karsioku pagautgarba rašė:sestadieni buvau nuo ryto iki 19:00 kaskur, prie antros, 4 kuojos ir 7 karsiai virsh 1kg. karsiai pradejo kibt nuo pietu tik, kai zvejai ishisbegiojo, zmoniu dafiga ir dar bishkuti buvo, antvaziavau dar tamsu buvo, vos vieta radau.Intras rašė:Ar daug zmoniu buvo? Ir kurioj vietoj gaudei? Tai gal neapsimoka is Druskininku trenktisdainius77 rašė:Sestadieni buvau skirvyte tai perdiena du karsiokai ir kelios kuijos![]()