A tu galvoji mano tevas zino kas tas MZT?

Skumbrotas rašė:Iš vis paskutiniu metu aš nešiuojuos atsiprintines MŽT. Tada daug ir ginčytis nereik - išsitraukei, pirštu pabaksnojei ir tegu kviečias tuos mentus, patys durniaus vietoj liks. Nors nemanau kad ir mentus jie kviestus, ir kad mentai važiuotuKurkas rimtesniais atvejais anuos sunku prisikviesti
![]()
http://www.am.lt/VI/index.php#a/6433Lydekaitė rašė:gal galetumete nuoroda tikslia imest, kur galima atsispauzdint MZT?
Atidžiau skaityk. Trečiam priede Dangė įtraukta.ErikaZ rašė:o kur parasyta kad negalima daneje dabar ir auskciau liepu tilto zvejoti? nes as randu tik kad reikia licenzijos daneje iki spalio 15d, o po to nieko nera parasyta...
Tai kad nieks nepagauna kampo kodėl dabartinėse MŽT tiek daug nelogiškumo arba tiksliau pasakius debilizmo įrašyta. Lieka tik laukti kol kažkam kadanors prašviesės galva ir pataisys tas nesamonesrenaldas rašė:Bet biski as nepagaunu kampo, ....
Yra upe ir yra vieta,netgi ne viena,kur salia jos stovi sodybos,vietiniai tenai reguleriai sumete po kelias dugnines gaudo slakius ,vegeles, lasisas,lasisas retesnis svecias uz slaki musu upese,ju ir maziau pagauna,o kad jos nekimba ant slieko,yra visiska nesamone. Slakiu pagauna,ir nemazai,kazkada zvejodamas sutikau viena sedinti prie savo dugniniu,as buvau pragaudes visa diena,saziningai atmojaves ir vos tik viena kibima turejau,priejes prie jo paklausiau,kaip kibimas,atsakymas buvo toks-siandien nieko gero,ryte 2 vegeles(vietines,iki 1kg) ir idienojus 3 slakiai,vot vakar,tai smagiai pazvejojau,5 vegeles ir 8 slakiai. Ateidami jie slieka ima vangiau,bet gryztanciu labai daug nurenka,paskutiniai metai ir ties kiaules nugara pavasari atsirado daug veikeju su valtim,kurie reguliariai gaudo slakius.Skumbrotas rašė:Gal gali smulkiau apie tokius faktusKad atsitiktinai pagauna gaudant kitas žuvis tai girdėjau, bet kad specialiai lašišas kas gaudytu su donkėmis tai neteko girdėt
Be to neseniai čia virė karštos diskusijos panašia tema, ir visi čia besilankantys lašišų siaubai vos ne vienbalsiai tvirtino atseit jos kildamos visai nesimaitina...
Taigi Tu pats taip tvirtinai, a mes Tavim tikimcesius rašė:Is kur zinai gi tu po sudynes nezvejoji