vakar sedejau ties smalininkais,1 emimas buvo,nerelizavau ir viskas,vanduo aukstas stipriai,bet ne vienos zoles neistraukiauciongs rašė:Sveiki,
Gal galit parašyt kas nors, gal jau pasirodė vėgėlės kur nors apie jurbarką? žadam pabandyt savaitgalį

aliooo.....AntanasM rašė:Jei tikrai saziningai gaudo , tai viskas l. grazu. Bet ir puskarsiai ir ziobriai, jauciu ir vegeles ir t.t labai gerai tokiu metu yra gaudoma zemiau henytes toj didziojoj duobej...Vaziuodavau ten eseriu pagaudyt, bet per skraidancius pilkerius, galingas pjautines blizges apie normalia zukle kalba baigiasi, kutena ten zuvi..... Pamaciau, man uzteko...
Tai manau ir taip kartu organizuosimes, ane, senelisenelis rašė:Gali mane pasiimt kaip apsauga- as be kepures pakenteciau...audrutis rašė:Bliamba kaip uzknisa, reiskias be apsaugos ten net nera ko vaziuot
Tai noreciau nulekt,bet su salyga,kad kazkas vieta perleis,nes neberandu nei beisbolo lazdos,nei sautuvo - issimete viskas kazkur...audrutis rašė:Tai manau ir taip kartu organizuosimes, ane, senelisenelis rašė:Gali mane pasiimt kaip apsauga- as be kepures pakenteciau...audrutis rašė:Bliamba kaip uzknisa, reiskias be apsaugos ten net nera ko vaziuotGruodzio abu savaitgalius pasizymek kaip uzimtus
Vanduo Minijoj aukstokas,bet zvejoti laisvai galima,nesa zole,reikia pasirinkti vietele,kad maziaukabintusi.Percas rašė:kas liecia vietines vegeles 1.5 kg nieko tokio labai ispudingo visai realu esu pagaves tiesa nemuno aukstupy tie merkine 2.2kg kol kas is mano ten zvejojanciu pazystamu nelabai kas didesne pagave bet faktas kad yra ir tokiu ir aukstupy tiesa vienetai.... gal donis zino ar nukrito bent kiek vanduo minijoj??