ką po žvejybos darai su rite. aš mažiausiai du pintukus sušutinau, kol suvokiau kokio b*bio jie man po mėnesio kito trūkinėti pradeda.
a klaida mano buvo - daiktų saugojimas... po žūklės, ritę į medžiaginį maišelį ar dėžutę ir saugiai laikom iki kitos žūklės. net žvejojant kas dieną, to laiko valui gadintis per akis užtenka.
dabar po žūklės ritės būgnelis visada kvėpuoja, ir jei ritę palieku ant spiningo, tai tūbą būtinai atsegu.
dar viena rekomendacija viliečiam, jei kas sumastysite fabijoniškių 2 vyniotis pintą valą išbraukite iš sąrašų, jų įkyriai brukamą
suffix'o pintuką.
tufta totali. prašiau kad duotų min. 15kg laikantį valą... per mazgus nelaiko ir 7kg, per bemazgį segtuką - 12,5kg kartais laiko, kartais trūksta. o žūklėje du kartus trūko biliakur tik ne per mazgą. taigi per vieną žūklę iš 130m beliko apie 70m. taip pat pasidaviau pardavėjų apgavystei, jie sakė, kad būtent tas pintukas labiau atsparus trinčiai į akmenis už visus kitus jų turimus. melas. šerpetoja momentaliai ir žiauriai, o lyginant su spiderwire stealth valu, tai kaip siūlas. trumpinau po 30cm kas pusvalandį.
rašau apie tariamai 17kg laikantį valą....
bes rašė:Paziurejau plika akim nieko nepastebejau.
Zvejojau ta laika kas savaitgali neimdavau i galva, bet per paskutine zvejiba uzsikabino blizge uz zoliu.
Pabandziau atsikabinti, vos patraukiu, valas nutruko per viduri meskeres.
Pagavau vala, gulinti vandenyje, traukiu vel nutruko.
Prikabinau kita blizge sunkia lietuviska, uzmetu valas uzsikabina uz rites - blizge nuskrenda i vandeni, valas vel nutruksta kazkur per viduri spiningo.
kazbekas rašė:del viso pikto pastudijuok valo vedikli.
visada tik į gerą.