Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams

#155911   Skridžas
 27 Lap 2009 22:22
O aš nurėčiau skirelio apie buvusias akcijias maximoj,pvz kiek kainaavo karpis vakar ir kiek kainuojia šendien..Nu cia dėl sekmingesnės žvejibos :roll:

Wytux O negalvojai užsiveisti dienoraščio?Pvz zvejojau toikia ri tokia diena slėgis buva toks ir toks...nekibio,..Žodžiu nu ti menia ponel...kam buvo idomu koks buva oras...ir kaip nuo to priklausio busima mar buvusi žvejyba?Jaigu pats nežvejojai...

Čia tokom specifinėm smulkmeniom reikia pėdantyškai pačiam užsiimti..nes tokoj tėmoj neisivaizduojiu susitėmintos informacijios,kad betkas užėjes supratsu apie ka ir kaip...

#155916   Edosius
 27 Lap 2009 22:25
Vuo naujas būsimas moderas, teisingai atsakei ;-) Tiesa, apie būsimus orus Naglis Šulija pranešinėja. O jei šiek tiek supranti rusiškai tai www.gismeteo.ru žvilgtelk, ten plačiau, nes mes tikrai nesibovysim su praėjusiais orais ir jų slėgiais :grin:

#155918   GEDEMINAS
 27 Lap 2009 22:27
Skridžas rašė:O aš nurėčiau skirelio apie buvusias akcijias maximoj,pvz kiek kainaavo karpis vakar ir kiek kainuojia šendien..Nu cia dėl sekmingesnės žvejibos :roll:

Wytux O negalvojai užsiveisti dienoraščio?Pvz zvejojau toikia ri tokia diena slėgis buva toks ir toks...nekibio,..Žodžiu nu ti menia ponel...kam buvo idomu koks buva oras...ir kaip nuo to priklausio busima mar buvusi žvejyba?Jaigu pats nežvejojai...

Čia tokom specifinėm smulkmeniom reikia pėdantyškai pačiam užsiimti..nes tokoj tėmoj neisivaizduojiu susitėmintos informacijios,kad betkas užėjes supratsu apie ka ir kaip...
Bla bla bla atejo Skridzas jam reikia bla bla :-D Skridziau sugrysk i blevyzgas bus linksmiau :grin:

#155923   Kairys
 27 Lap 2009 22:30
[quote="Skridžas"]O aš nurėčiau skirelio apie buvusias akcijias maximoj,pvz kiek kainaavo karpis vakar ir kiek kainuojia šendien..Nu cia dėl sekmingesnės žvejibos :roll:
Minde, tobulėji, liuks atsakymas, lūžau. :lol: :lol: :-D :v-ar -:saliut

#155998   dima
 28 Lap 2009 14:18
o gal galima butu skireli apie iki siol nezinomus zvejibos budus :oops:

#156031   Arunasbaze
 28 Lap 2009 17:41
Viena populiaresniu :shock: ZT temu-klausimai ir pasiulymai moderatoriams :-D

#156134   Wytux
 28 Lap 2009 21:06
Na is mano puses buvo tik pasiulymas ,o gale klausimas: "Ar dar kam nors butu idomi tokia informacija?" Nes man pvz. idomi, galvojau, kad galbut kazkam irgi butu reikalinga, kad viskas butu vienoje vietoje.
Skridzai aciu, bet tavo patarimas veluoja keliasdesim metu, nes zvejybos dienorasti pradejau vesti nuo 9-niu metuku turbut :) Kai as jo nevedu, tai uz mane daro mama ;-)
O kokia itaka Skridzai tavo zvejybos sekmei turi karpio kaina Maximoje? Leisk atspesiu- po keliu :beer'2 eini i Maxima ir uzsiperki karpio, kad galetum :kocelas! parodyti , jog zvejojai ir ka siandej pagavai... kuo mazesne karpio kaina Maximoje- tuo 'geresnis kliovas' buvo :!: :) beje, Maximos akcijas ir nuolaidas rasti lengviau nei paprasta http://www.maxima.lt/akcijos/akcijos-ir-nuolaidos/ (cia ne reklama)atkreipk demesi, kad si savaitgali geras upetakiu kliovas! ir net nepazeisi MZT! :lol:
Edosius, aciu uz nuoroda! Sito saito nezinojau. As niekam nesiuliau bovytis su praejusiais (ar busimais) orais, nes yra meterologai kuriu darbas yra su jais 'bovytis'. Kam daryti darba, kuri daro kiti? :grin: Esme butu tik gauti info ir ja talpinti ten kur jos reikia. Bet jei nereikia, tai nereikia :) Peace! :grin:

#156135   diego
 28 Lap 2009 21:07
wytux apsiramink ;-)

#156142   Wytux
 28 Lap 2009 21:54
As ramus :cig. Manau kad jei mane :!erzina:! tai ir as galiu truputi atgal :!erzina:!

#156151   Raude
 28 Lap 2009 22:39
Taisykliu 8 punktas Trumpi ir visiškai neinformatyvūs pranešimai bus trinami. Narys, nuolatos rašantis tokius pranešimus, bus įspėtas. Dėl nuolatinio forumo teršimo tokiomis žinutėmis, dalyvis gali būti pašalintas iš forumo. Tai netaikoma „Blevyzgos- duona mūsų kasdieninė“ temai.

Pasiziurim i tema ir raminames :evil: :evil: :evil:

#156175   Agis
 29 Lap 2009 03:38
Wytux, jeigu bent truputy pavartytai tam skitra tema
http://www.zvejotribuna.net/forumas/viewtopic.php?t=41
Tai suprastai, kad kazkas domisi orais, taciau ne visviems tas domejimasis patinka, ir jie renkasi Shulijos prognozes :-D

p.s. paskutines mintys liko galvoje nes iki tol talpintos nesulauke diskusijos
 #156247   diego
 29 Lap 2009 18:30
Klausimai ir pasiūlymai moderatoriams
klausimas: kodel pakeista ZT forumo isvaizda (dizainas)?? ir ar ilgam cia taip?
siulymas: atkeisti ZT forumo buvusia iavaizda (dizaina) atgal. Ir ilgam :ruko
 #156358   blight
 30 Lap 2009 08:48
Gintasas rašė:Truputi ir laikas slubuoja kartu su naujienom :-D
Laikas lyg ir normaliai, jei prastai rodo tai reiktu pasiziuret savuose nustatymuose: "Vartotojo valdymo pultas"->"Diskusijų lentos nustatymai"->"Keisti globalius nustatymus" ir "Mano laiko juosta:" pasirinkti [UTC+2...]

Beje dar butu prashymas VISIEMS aprashyme nurodyti gimimo data, tada ishkart forume tam skirtoj skilty matysim ka sveikint :cia-tau!: :beer'2 . Tai padaryt galima: "Vartotojo valdymo pultas"->"Aprašymas"->"Keisti aprašymą" ir "Gimtadienis: " ;-)
 #156391   audrutis
 30 Lap 2009 10:15
O as nenoriu masinio sveikinimo ir savo gimimo datos nedesiu :tia-tau Kazkoks marazmas sveikint zmones, kai ikalama vis nauja vinis ju karstan ;-)
 #156399   Vaidis
 30 Lap 2009 10:33
Turiu tokį pastebėjimą, nežinau kas čia kaltas, bet anksčiau paspaudus kokią tai nuorodą, atsidarydavo naujas langas, o dabar nuspaudus nuorodą, "užlipa ant galvos" :-ug
 #156405   Edosius
 30 Lap 2009 10:45
Žinom Vaidi, laikui bėgant sutvarkysim, nes ir mums dar reikia :ks>
 #156457   makaulė
 30 Lap 2009 11:47
mieli moderatoriai,gal galetumet padaryti taip,kad jusu Karolis virtualusis neuzgrudinetu mano pashto zinutemis,kas kokioj temoj ka naujo parashe,ba as neesu uzsiprenumeraves tokios informacijos.Aciu-labaij.
 #156782   Skridžas
 01 Gru 2009 19:18
Nuo shiol pranesima galima rasyti ir ishkart temos puspalyje, apacioje lange "Greitas atsakymas", jame galima rasyti tiktai teksta... Norint iterpti sypseneles :ruko, teksto spalva , pastorinima ir kitus pribumbasus, jau reikia rasyti kaip ir seniau - paspaudus mygtuka "atsakyti" arba greitojo atsakymo lange pasirinkus "Pilnas redaktorius" ;-)
PS. Jei netycia pastebesit, kad kazkuriam puslapyje "greitojo atsakymo" lango nera, gali but kad tiesiog praziurejom (nes nustatyt reikia kiekvienai temai atskirai), tada rasykit velgi "Moderatoriams: pasiūlymai, klausimai", sutvarkysim ;-)

TAS GREYTAS ATSAKIMAS NIEKO NEGREYTESNIS UŽ PAPRASTA TIK VAIZDA GADINA,O IR NE VISADA ATYDARIUS KAŠKOKIA TĖMA NORIS JAU GREYTAI ATSAKYTI,TAD ŠYTA VIETA NEREIKALINGA...Žodžiu siuličiau nesidubluoti,nežinaau kaip kiteiem bet man šyta vieta forumo nepatynka..Daugiau viskas gerai,priekaištu neturiu :)
 #156787   Edosius
 01 Gru 2009 19:34
mantas rašė:siulau grieztai uzdrausti metu laimikiuose ir fotoreportazose komentarus (blevyzgas) pakomentot galima kitoi temoi kuria reiktu sukurt
Jokių būdu to nedarysim, po to pasipils... "davai uždrauskim ir visose kitose temose komentuot nuotraukas, ir kurkim naujas potemes toms temoms"... Beto, tikrai yra malonu patalpinus foto ar reportažą sulaukti kažkokių komentarų. Ir dar - juk šitos skiltys visada kruopščiai tvarkomos moderatorių ;;yel
 #156811   Kairys
 01 Gru 2009 21:02
Žodžiu, palandžiojau po šitas naujienas, man labiau patinka naujasis variantas. :grin: Pvz., aktyvias temas,neskaitytus pranešimus patogiau skaityt visus ir karto, kai gali juos krūvoj matyti, perskaitei, dingo iš sąrašo, tai gerai. :) Šypsenelės pagrindinės krūvoj, nereikia kaskart lango atidarinėt. ;uolrait Matomos paskutinės parašytos žinutės ir t.t. Žodžiu, man patinka ir tinka. ;uolrait Dėkui tvarkytojams už pastangas ir tribūnai paaukotą laiką. :beer'2
 #156865   Gintasas1
 01 Gru 2009 22:16
Na nezinau, man vis delto senasis variantas labiau patiko, dabar kaip ir visi forumai, nuo zveju iki visokiu markiu auto fanu forumu :/nek :cry: Manau kuriant kluba galima butu ir islaikyti savo isskirtine forumo forma pagal sena modeli, na gal tik truputi patobulinus ji ;-)
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė