Kas dėl jankiškų- susidurt neteko, bet pagooglinus rast galima, kad ir ŠITAS, pavyzdžiuiramkis rašė:...Patarkit...

O kaip dėl siūlomų pas mus? Man labai gerą įspūdį paliko Ron Thompson Flexide
...kitam gale vobleris
Kas dėl jankiškų- susidurt neteko, bet pagooglinus rast galima, kad ir ŠITAS, pavyzdžiuiramkis rašė:...Patarkit...
Klaipedoj, Aisej, dar priesh menesy buvo kazhkas ish Fladen ir Tail&Scale. Pastarojo gamintojo berods buvo ganetinai trumpas, gal 6 pedu viendalis kotukas... Gal klaipedishkiai ten dazhniau bunantys kazka tiksliau zhino...ramkis rašė:Ziurejau pas jankius dzerkinio kotuko, kad viendalis butu ir ilgis pagal mano ugi iki 1.8m, ale nieko neiziurejau, o gal as aklasPatarkit
Vilniuj esu matęs dviejose parduotuvėseramkis rašė:...tomsonas nieko visai, bet ju kaip ir nera didmenoj...
o DUBYSOI dabar pagauni starkiuramkis rašė:Na thomsona visada spesiu nukauti, kazkaip esu inprates prie jankiu kotu, tai ir dzerkinio pas anuos ziurineju. Siaip visai nebloga ciupijau Savagear'i bet anie man ilgoki.
O jie ant DŽERKŲ išvis ar papuolaTamukas rašė:... DUBYSOI dabar pagauni starkiu
Tai as tau galiu pasakyti kad tu esi utaras as zinau kad ten yra starkiu ir pagauna o tu vietinis nezinai ir kaip tau negedaramkis rašė:Jau daug metu zuvauju Dubysoj, daug apie sita fantastiska upe zinau, bet apie starkiu buvima joje isgirstu pirma syk. O ir zuvauti daba jojeIr kuom tai susije su dzerkais?
Na kuom jis toks ypatingas..? http://www.salmo.com.pl/page.php?id=257giedriuzzz rašė:Gal kas zinote kaip vadinasi spalva to pirmame stulpelyje paskutinio?
cIA NAUJAS brendascesius rašė:Lydekinis su muskiu tikras briedas atrodo, karosai muskiu kaily
koks skirtumas, spalva tai darbine.cesius rašė:Lydekinis su muskiu tikras briedas atrodo, karosai muskiu kaily
Dar vienas "sėdo ant adatos" ("ant džerko" tiksliau)...vaidaas rašė:Sveiki.
Nu pagaliau ir aš uždžerkinau.
[...]
Nei daug nei mažai 6,9 kg.
Pasiskaityk ir pabandyk:vaidaas rašė: Galėčiau inkelt nuotrauką,bet nemoku.![]()