Aš irgi kitaip manau... daudiausia kibimų turėjau per pilnatį, su geru pliusu ir be jokio vėjo... Va tau ir vėgelinis orasDonis rašė:O kodel tu taip isitikines,kad pilnatis maiso ju kibimui???
Per pilnatį ir per štilį geriausia - varlė, pugžlys, ešerys... kilbo neturėjom, o ant naktinio nekibo... ir tai ne vienos nakties atsitiktinumas, bent jau man ar mano kolegoms su kuriais tą naktį gaudėmhamis rašė:fuksaikiek esu buves per pinati nei am neturejau. tai gal cia tik man taip pasitaike, nes prie kitu faziu wiskas ok
na gal cia tik man taip nesiseka.
hamis rašė:nesusilaikiaupaskutini karta kai buvau per pilnati, tiesa senokai, bet atsikandau iki pat siol
Latvijos zukles taisykles-meskeriotojas privalo buti prie savo uzmestu meskeriu,ar ju matomumo zonoje,kitaip gamtosaugos darbuotojai ishtraukia ir konfiskuoja nepriziurima zukles yranky,-fsio-tik tokios pataisos mums ir tereikia.Roke rašė:Man atrodo kad atejo laikas kreiptis i GA kad jie atkreiptu demesi i sia problema prie Nemuno, padarytu pora reisu ir tokiu asilu kurie po 10 meskeriu uzmete bus maziau, gal kas zinote kur internetu jiems galima parasyti
Roke rašė:Man atrodo kad atejo laikas kreiptis i GA kad jie atkreiptu demesi i sia problema prie Nemuno, padarytu pora reisu ir tokiu asilu kurie po 10 meskeriu uzmete bus maziau, gal kas zinote kur internetu jiems galima parasyti
A mes kamšti perėmėm dambą pernykštę šianakt (na tu žinai apie ką aš..), pirmadienį arba antradienį Aš turiu periimti... o kaip žinia nuo pirmadienio atostogaujukamstis rašė:Siandien ,keturi dedes ,siaip ne taip rado vieta ties zirgynu,zmoniu ziauriai daug,privaziavimas ekstymas,siaip ne taip isispraude i tarpeli.Rezultatai bus zinomi veliau,siaip tai karingai nusiteike.Kazkas uzstate jiems isvaziavima,tai jei nepatrauks iki vakaro masinos sake eisim per virsu
nespes isrugtikamstis rašė:Na tai![]()
Eisiu kopustus raugti,kad sriubos but galima privirt
Gali pradėt daužyt su kačarga, kad daugiau sulčių būtųkamstis rašė:Na tai![]()
Eisiu kopustus raugti,kad sriubos but galima privirt
Jei pas mane nespes isrugti is Mendes kibira paimsim,jis daug turi priraugesDonis rašė:
nespes isrugti,nors bendrai savaites uztenka