Gerb MODERAI laukiu ATS 

Only fished for pleasure ..
Kas paskelbė, tas ir atsakys, tai lygiai tas pats su SauliusM (aš paskelbiau baną, aš ir rėžiu ir laiką (aišku spręs visi moderai kartu, nors tai jau daroma ir analizuojama)GEDEMINAS rašė:Gerb MODERAI laukiu ATS
Gerb EDI nu matote mano darbas ribojasi su kaikuriais gyvenimiskais resursais.O mano ip TAIP KEICIASI nes naudoju siuo laiku ne kiekvienam prieina technologija-ir ta linkme daugiau nesiplesiu.INTELEKTAS man artimas zmogus,zinau ta zmogu ne vien is kalbu,bet ir is idejines bei darbo patirties puses.Manau forumas sukurtas ne mergaitems-SOORY nieko yzeisti nenorejau,tiesiog renkasi suauge bernai kurie " KARTAIS PADURNIUOJA" nu cia gamta nieko nepadarysiEdošius rašė:Kas paskelbė, tas ir atsakys, tai lygiai tas pats su SauliusM (aš paskelbiau baną, aš ir rėžiu ir laiką (aišku spręs visi moderai kartu, nors tai jau daroma ir analizuojama)GEDEMINAS rašė:Gerb MODERAI laukiu ATS![]()
O aš pasinaudodamas proga užklausiu jūsų - seniai stebite forumą (net du metus, pats Tai paminėjote) ir TIK NESENIAI ryžotės užsiregistruoti... neiškentėčiau tiek laiko, bent jau aš asmeniškaiIr kas įdomiausia- JŪS naujausias aktyvus vartotojas po Jūsų besidominčio "intelektas2009" pašalinimo, ir dar pirmas vartotojas kurio IP visada keičiasi, na ir daug sutapimų
Net neabejoju kad grys,jo sritis upetakiai,slakiai ir manau daug gali zmogus padarytiblight rašė:GEDEMINAS - ash labai abejoju ar pats Intelektas noretu gryzti i Zvejo Tribuna, nes savo nuomone apie shi foruma ir jo narius priesh bana pasake ir netgi labai "riebiai"
Nesigaudau su ta sistema nauja,neina i PM parasyti,bet slepti nera ka MariusEdošius rašė:GEDEMINAS - gal INTELEKTAS2009 tikrą vardą parašysite man asmeniškai į PM, čia šiaip tokiam vienam patikrinimui ir prieš vieną laikotarpį....
Supratau... kada pradėjot rasinėt PM sena ir nauja sistema (tiesiog patikrinau kiek asmeniskai PM gavote ir kie issiuntete..), nuostabu ir neitiketini numbers...GEDEMINAS rašė:Nesigaudau su ta sistema nauja,neina i PM parasyti,bet slepti nera ka Marius
GEDEMINAS rašė: tie pravokatoriai tokie savimi pasitikintys ir tesugebantys tik internetineja erdveja pasireiksti dingo i krumus
Igneli jus is vaiku darzelio? ar tiesiog taip Jus mama vadino? Kas reiskia advokatauti?Jus bent suvokiate ka tas zodis reiskia? O advokatauti galime ir dar kaip jai reikalas prispirsIgnelis rašė:uzhtex advokatauti...pavelavote apskusti moderatoriu nuosprendi, dbr svarstymas vyx po puses "sroko"....
![]()
![]()
P.S apsipratau.. ir pradeda patikt man shi forumo ishvaizda labiau, nei priesh tai buvusioji
90proc tikimybe kad po gedemino niku intelektas2009 slepias....GEDEMINAS rašė:Igneli jus is vaiku darzelio? ar tiesiog taip Jus mama vadino? Kas reiskia advokatauti?Jus bent suvokiate ka tas zodis reiskia? O advokatauti galime ir dar kaip jai reikalas prispirsIgnelis rašė:uzhtex advokatauti...pavelavote apskusti moderatoriu nuosprendi, dbr svarstymas vyx po puses "sroko"....
![]()
![]()
P.S apsipratau.. ir pradeda patikt man shi forumo ishvaizda labiau, nei priesh tai buvusiojiBe to MIELAS Igneli labai malonu kad kartais tokios malonios israiskos zmogus pasisako uz senai LT nuvalkiota Advokatu personas
Liabai Malonu IGNELI Jai ka i PM Liauksiu Jusu
Dieve mano atejo Moder AGIS,SORRY TAI KA MAN DARYTI JAI I PM RASO TU VELNIAS IR TAIP TOLIAU NEBEGYVENSI???Agi gal jus losejas,arba dupliuotojas? Tai kame problema zmogus neturi teises i VIESUMA? Kad kazkoks snarglys turi teise yzeidineti,o as lieku ATBROSAS MODERATORIU SRYTYJE? Ydomu o teisine sistema Jus aplamai gali paliestai jai ysigilinus ??Agis rašė:Gediminai, forumo administracija neatsako už Jūsų pokalbius privačiomis žinutėmis ir imasi priemonių tik tada, kai pažeidžiamas šis taisyklių punktas
5. Masinis privačių žinučių siuntinėjimas kitiems forumiečiams, reklamuojant įvairią produkciją, nuorodas į interneto svetaines yra netoleruojamas ir traktuojamas kaip nusižengimas.
DIDESNES NESAMONES NESU GIRDEJASAgis rašė:Gediminai, ar Jums neatrodo, kad save pats pavadinate daug "riebesniais" žodeliais negu Jūsų oponentai.Problema tame, kad Jūs vienašališkai ieškote priežaščių užvesti provokuojančius ginčus su kitais forumiečiais.
p.s. betruktų tik to, kad dar užsimanytumėt administracijos atsakomybės, jei Jūsų draugas Intelektas kur nors Jus pasiųstų.
GEDEMINAS rašė:Daugely metu varciau yvairius saitus apie zvejyba,budavau tik svecias,bet pasirinkau ZVEJO TRIBUNA.Saitas isties ydomus ne tik savo informaciniu aspektu,bet ir marga publika,pradedant geru minciu savininkais kurie i dauguma dalyku zvelgia be asmeniskumu,be pasaipos kitu dalyvu atzvilgiu ir gera doze informatikos.Aisku yra ir kita publika kuri renkasi specealybe as viska zinau viska maciau,ir begale provokacijos,aisku cia ne beda kiekvienas dalyvis inernetineja erdveja gali reikstis kaip ismano,gali tokius Personazus ignoruoti,gali nusizengiant forumo taisyklems pasiusti ant keliu raidziu ir taip nusispjauti ant visko su mintimi man nesvarbu,kad gausiu bana vistiek cia veikti nera ka,bet Kai kas nepagalvoja apie zmoniu ydeta darba,nes patys nieko nesuprasdami gyvenime ir pasimete nieko negali nuveikti naudingo,tai galetu susimastyti ir yvertinty kitu zmoniu nuveiktus darbus ju asmenine patirty.Galu gale forumas juk sukurtas ne mergaitems verkslenti,jai nepatinka,pasitrauk,nepatinka ignoruok,nesileisk provokuojamas,o jai uzkniso tai rasyk iki galo.Moderatoriu darbas isties sunkus,o kam visa tai,del ko?Kas nors sau uzdave klausima kalbu apie proto bokstus,provokatorius,Nieko keisto juk Lietuva isgyvena sovietmecio palikima,krize ir panasiai kitiems dar kiauliu gripas smegenis grziauzia,bet cia ne beda gyditis reikia nuo uzklupusiu lygu,neperkelti ju i foruma,cia tikrai kiek pastebejau per kelierius metus vyravo draugiska atmosfera,bendravimas,o dabar karo zona,visi pasiskirste apmire,depresija apeme foruma.Zmones kurdami sy saita turejo TIKSLA ir idejas, tad mes visi cia del ko susirinkome,tikslas vienas zvejyba,bendravimas,teigiamu emociju doze ir geros informatikos uztaisas smegenims.Manyciau Moderatoriai aplamai turetu neleisti aplamai tokiu veikeju i publika,skaldyk ir valdyk labai paprasta,visi vyrai ir manau daugumai vindausai veikia gerai. Respect for all the work done ..
GEDEMINAS rašė:Be to BLIGHT o pats nemanai kad tie pravokatoriai tokie savimi pasitikintys ir tesugebantys tik internetineja erdveja pasireiksti dingo i krumusAplamai tai ka zmogui daryti jai jis sportuoja,tai ka jam negalima iseiti i gatve nes sulauks beprasmisku uzuomonu,ar kad suo dekoratyvinis ir kazkuris asmuo X provakuojanciai pasakys kad tai ne suo bet kovinis suo ir tokiu sunu as bijau
bla bla juokingai skamba kai bla bla rimti bernai susirenka ir pradeda verkslenti
GEDEMINAS rašė:Igneli jus is vaiku darzelio? ar tiesiog taip Jus mama vadino? Kas reiskia advokatauti?Jus bent suvokiate ka tas zodis reiskia? O advokatauti galime ir dar kaip jai reikalas prispirsIgnelis rašė:uzhtex advokatauti...pavelavote apskusti moderatoriu nuosprendi, dbr svarstymas vyx po puses "sroko"....
![]()
![]()
P.S apsipratau.. ir pradeda patikt man shi forumo ishvaizda labiau, nei priesh tai buvusiojiBe to MIELAS Igneli labai malonu kad kartais tokios malonios israiskos zmogus pasisako uz senai LT nuvalkiota Advokatu personas
Liabai Malonu IGNELI Jai ka i PM Liauksiu Jusu
GEDEMINAS rašė:Gavau ydomia zinute i PM nuo IGNELIO-o aplamai kalbant tai ne tau velnias, apie mano motina kalbet ir vieshai sprest kaip ji mane vadino, jei bohu krisi nelygioi kovoi viena grazia diena... beges nuo vilko forume ant meshkos nepapulk private. daugiau jei kils kokiu neaishkumu ar izhuliu priekaishtu mano pusei pasirashau problemas sprest ne virtualioi erdvei...
Kas cia per zodziai VELNIAS...Krisi nelygioj kovoj...Tai gal Gerb MODER atsakys ar mums per PM presti tokiais zodziais savo internetiniuis samprotavimus ar taikome ta pacia PRIEMONE NUSIZENGIMAS ....T.YRA GAZDINIMAI GRASINIMAI YZEIDINEJIMAI IR TAIP .TOLIAU.... Man toks vaiko issokimas nekelia problemu,bet zmogu UZBANONO uz panasius zodzius
GEDEMINAS rašė:Dieve mano atejo Moder AGIS,SORRY TAI KA MAN DARYTI JAI I PM RASO TU VELNIAS IR TAIP TOLIAU NEBEGYVENSI???Agi gal jus losejas,arba dupliuotojas? Tai kame problema zmogus neturi teises i VIESUMA? Kad kazkoks snarglys turi teise yzeidineti,o as lieku ATBROSAS MODERATORIU SRYTYJE? Ydomu o teisine sistema Jus aplamai gali paliestai jai ysigilinus ??Agis rašė:Gediminai, forumo administracija neatsako už Jūsų pokalbius privačiomis žinutėmis ir imasi priemonių tik tada, kai pažeidžiamas šis taisyklių punktas
5. Masinis privačių žinučių siuntinėjimas kitiems forumiečiams, reklamuojant įvairią produkciją, nuorodas į interneto svetaines yra netoleruojamas ir traktuojamas kaip nusižengimas.
Sunku protu suvokt kad čia aprašyta tikrovė... Košmaras kažkoks, už tokius veiksmus BK numatyta metai kalėjimo (kas yra tikrai neteisinga, turėtų būti 5 metai kaip minimum). Bet kaip ten bebūtu, manau, kad ir iškrypėliškom fantazijom kaip ir tų fantazijų autoriams ne vieta šiame forume!aruns rašė:pagegiuose prie konteineriu katina pasigavom,su sakute skant subadem ir pukst y gala dambos!kai pasiuto maumai imt,nespejom traukt!po dvi!kitos tai viena kitai y uodegas ysikabinusios plauke y kranta!jega!krauja pajuto,paskui ismirko, kito katino 50 km spinduliu neradom,ir pfsio.....kliovas uzsiriso.ai
Labai ydomiai mastote Vitoli.Vienas skaito,kitas ziuri o trecias BENTLI vairuoja o ketvirtas ir 98% jo niekada nevairuos.Joks as jums intelektas.Gedeminas.Vitolis rašė:Laba ryta. Va paskaiciau cia visa shita Gedemino belebirda (o mazu intelekto 2009, kas labai tiketina)ir trumpai pasamprotausiu.
Paprastai, jei zmogus daug metu tik skaito ivairius forumus (t.t. ir ZT), tai jis ir toliau lieka tik skaitytoju. Jei ir nusprendzia uzsiregistruoti, tai kaip taisykle, tokie zmones ir toliau lieka daugiau informacijos "kaupejai", taciau jokiu budu vos ne aktyviausi forumo diskusiju dalyviai. Asmenishkai pazystu keleta tikrai patyrusiu zveju, kurie skaito musu foruma, taciau cia nesiregistruoja. Taciau jame gvildenamas problemas, naujienas ir apie kitas musu diskusijas jie puikiai informuoti.
Cia kai kuriu netiketai tapusiu ypac aktyviais dalyviais pamastymui.
Tuo paciu ir Moderatoriams.