Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai

#88005   strepetys
 26 Gru 2008 18:41
.Okas del mano deziu,tai 15 metu turiu savo klientus.
Čia gerb. Stasio rašliava, kitaip nepasakysi...
Jei ta pati klierntūra 15 metų pas jį perka dėžes...? Na nebent didmenininkai, ir tai ko gero už centus... Pas mane dėžė (irgi aliuminė, jei ką...) jau 22 metai, ir dar nesiruošiu jos keist, lankstyta, tiesinta, remontuota..., bet mano, ir dar ko gero tarnaus man ilgai. O įkyriai siūloma prekė... Manau supratot ką norėjau pasakyt.

Su Šventom Kalėdom visus, ir su artėjančiais Naujaisiais, tvirto ledo...
::hai-bai

#88117   stasys
 28 Gru 2008 08:24
strepetys rašė:.Okas del mano deziu,tai 15 metu turiu savo klientus.
Čia gerb. Stasio rašliava, kitaip nepasakysi...
Jei ta pati klierntūra 15 metų pas jį perka dėžes...? Na nebent didmenininkai, ir tai ko gero už centus... Pas mane dėžė (irgi aliuminė, jei ką...) jau 22 metai, ir dar nesiruošiu jos keist, lankstyta, tiesinta, remontuota..., bet mano, ir dar ko gero tarnaus man ilgai. O įkyriai siūloma prekė... Manau supratot ką norėjau pasakyt.

Su Šventom Kalėdom visus, ir su artėjančiais Naujaisiais, tvirto ledo...
::hai-bai
Taip.Didžioji dalis Lietuvos didmenų ima mano produkcija ir ne už kapeikas.Niekam aš ju įkiriai nesiulau ,tik daviau žinoti,kad aš jas gaminu.O tas lietuviškas pavydas ,dar niekam naudos neatnešė.

#88195   Gedasas
 28 Gru 2008 20:52
jei uzmatysit kur nors ismesta saldytuva, ZIL vadinosi :lol: tai ten yra saldymo kamera liuks, tik duga ir dangti padarai ir vsio :idea: pats sau pasidares turiu viena sakrdine, bet is saldiklio dar geriau gavosi, prie progos nufotkinsiu ir imesiu
;-)

#88196   Raupsuotas
 28 Gru 2008 21:02
Gedasas rašė:jei uzmatysit kur nors ismesta saldytuva, ZIL vadinosi :lol: tai ten yra saldymo kamera liuks, tik duga ir dangti padarai ir vsio :idea: pats sau pasidares turiu viena sakrdine, bet is saldiklio dar geriau gavosi, prie progos nufotkinsiu ir imesiu
;-)
Tikrai, išeina liuksusinės dėžės ir dar itin lengvos.Draugelis irgi tokią turi.Tai irgi vienas iš tų variantų kada gabumų yra, o pinigų ne tiršta.Visai šaunuPaveikslėlis

#88199   stasys
 28 Gru 2008 21:21
Gerai,kad rankas turi.Buna žmonių,kurie atvažiuoja pirkt dėžių,tai dar atsiveža valą ir avižėles,kad sutvarkyčiau viską.Jie tik moka skyle išgrešti.

#88200   stasys
 28 Gru 2008 21:28
Maniškė vienaaukštė 1,8 kg.Tai kur lengviau?

#88202   Gedasas
 28 Gru 2008 22:20
stasys rašė:Maniškė vienaaukštė 1,8 kg.Tai kur lengviau?

tau dar neatsiibodo? maniske dvieju aukstu, keturiu skyriu, lengva ir kas svarbiausia padaryta kaip man patogiau, o tos tavo brukamos dezes tau paciam daro antireklama del issisokimu ir netakto forume ;-)

#88226   DainiusM
 29 Gru 2008 09:42
O mano... o mano... o as neturiu dezes, ant kedes sedziu :lol:

#88230   Vitolis
 29 Gru 2008 11:04
O ashen ish vis stacias blizgiauju :-D Ir nafik ta deze, kai dafiga visokiu naraviu keduciu su atloshais ir talpiom kuprinem, kurioje daug skyreliu. Ir vodkei ir zakusonui ir meshkerelem ir termosiukui ir zuvytei susdet. Viskas atskira, patogu. Uzsimetei unt kupros ir papiz....per ladu.

#88271   zuviuks
 29 Gru 2008 20:32
o as turiu "inkiliuka" kuriam jau dugnas baigia isgriuti, bet irgi gerai as gi zuvies nepagaunu :lol:

#88274   Vitolis
 29 Gru 2008 20:58
zuviuks rašė:o as turiu "inkiliuka" kuriam jau dugnas baigia isgriuti, bet irgi gerai as gi zuvies nepagaunu :lol:
Tik va nereikia cia le-le. Jis gi mat nepagauna. Kad taip ash nepagauc :-D

#88279   DainiusM
 29 Gru 2008 22:07
hehe primine mano senaji inkiliuka... mire ans pries keleta metu, kai keliant deze nuo eketes dugnas liko prisales prie ledo, o pasikele sonai ir dangtis. :lol: Tokia trofejine-senovine buvo, gal kokiu 30m amziaus... aale buvo... :-D

#88320   Algirdas
 30 Gru 2008 11:22
Vitolis rašė:
zuviuks rašė:o as turiu "inkiliuka" kuriam jau dugnas baigia isgriuti, bet irgi gerai as gi zuvies nepagaunu :lol:
Tik va nereikia cia le-le. Jis gi mat nepagauna. Kad taip ash nepagauc :-D
tai jis gi jas pabuciuoja ir atgal i eketyke :)

#88376   Dziedas
 30 Gru 2008 20:20
Žinios iš Varenos.Deja liudnos,vienas paskiendo.Prežastis aiški,bet kaip sakoma ...apie mirusi arba nieko ... . :( Žuvis kimba bet smulkme,pagauna viena kita lydeka.Rimti ežerai dar bangoja .

#88420   Gedasas
 30 Gru 2008 23:41
Dzedas rašė:Žinios iš Varenos.Deja liudnos,vienas paskiendo.Prežastis aiški,bet kaip sakoma ...apie mirusi arba nieko ... . :( Žuvis kimba bet smulkme,pagauna viena kita lydeka.Rimti ežerai dar bangoja .
tai pagal tema tipo reikia darytis deze is polistirolo , kad nepriburbuliuot ? :lol:
juokas juokais, bet mano viena deze buvo daryta is stiroporo, tai panasi medziaga kaip polistirolas, tik kietas ir lengvas..., deja deze padariau, suklijavau su poliuretaniniais klijais, stiprumo liuks..., liko tik dangtis..., bet dabar ji metosi garaze, kadangi zvejyboje esant lengvam vejeliui, pakilus nuo dezes ir sedant atgal, gali jos toje vietoje nerasti :lol: per lengva... todel si projekta atidejau neribotam laikui :roll: :-D

#88631   Gedasas
 01 Sau 2009 20:00
mano savadarbes dezes :cool: viena is saldiklio kameros, kita is skardos, dviguba bet nesunki... padaryt jas kainavo net 40 lituokliu :lol: kadangi teko pirkt kampukus, kniedes ...Paveikslėlis

#88640   Raupsuotas
 01 Sau 2009 21:16
Gedasas, a kadu mes jas pamatysime pilnas žuvukų :oops: :?: Taip šaunuolis, turi geras rankasPaveikslėlis

#88647   Skridžas
 01 Sau 2009 22:11
Gedasas rašė:
Dzedas rašė:Žinios iš Varenos.Deja liudnos,vienas paskiendo.Prežastis aiški,bet kaip sakoma ...apie mirusi arba nieko ... . :( Žuvis kimba bet smulkme,pagauna viena kita lydeka.Rimti ežerai dar bangoja .
tai pagal tema tipo reikia darytis deze is polistirolo , kad nepriburbuliuot ? :lol:
juokas juokais, bet mano viena deze buvo daryta is stiroporo, tai panasi medziaga kaip polistirolas, tik kietas ir lengvas..., deja deze padariau, suklijavau su poliuretaniniais klijais, stiprumo liuks..., liko tik dangtis..., bet dabar ji metosi garaze, kadangi zvejyboje esant lengvam vejeliui, pakilus nuo dezes ir sedant atgal, gali jos toje vietoje nerasti :lol: per lengva... todel si projekta atidejau neribotam laikui :roll: :-D

Dėžės dugnas padarai iš skardos ir bus liuks ir nuo vandens ir svoris...Galėtum nufotkines paroditi bio ssunkiu isaivaizduoti... :roll:

#88724   zhaltys
 02 Sau 2009 19:29
Gedasas rašė:
kas per klijai, kur jų gaut ir kam jie skirti?

turiu atliekamą lapą kažkokio putplasčio, nu to kietesnio,
tai gal visai ir nieko būtų pasidaryt dėžutę,
gatavos vistiek nepirksiu

dvi plokštumos tai jos tikrai nieko, ir tvirtumo, ir lygios,
o ką daryt su pjūvių vietomis, kad neirtų, kad vandens nerinktų ir pan.
ten nupjovus gi poros ''atsidaro'' ...
gal statybinių fenu pereit, :idea:
bet ar visai dėžei nebus kajuk? ir klijams?

o kokį dangčio ir diržo tvirtinimą sumastęs tai dėžei?
medvarščiai tai nelaikys, anei kniedės ??

būtų tikrai fain, jei procesą detaliau aprašytum ir foto ymestum :roll:

#88732   Gedasas
 02 Sau 2009 20:33
zhaltys rašė:
Gedasas rašė:

būtų tikrai fain, jei procesą detaliau aprašytum ir foto ymestum :roll:
foto neturiu, bet gal kaime budamas padarysiu ...
klijuojama su kleiberit 501 poliuretaniniais klijais (uab"woodline"), jie visiskai atsparus dregmei, klijuoja viska apart polietilena. Klijavimo siule gaunasi sandari ir atspari dregmei, putplasti pjoviau su paprastu pjukliuku, kadangi klijai siek tiek putoja, tai siule gavosi sandari, pas mane tas putplastis buvo melsvos spalvos, suklijaves deze, uzdejau fanera ir uzlipes pasokinejau :lol: testa atlaike liuks :idea: dabar jau kilo mintis ja pabaigt iki galo, nes prasimete garaze kaip paprasta deze ir buvo naudojama varztams deti ... :lol: jei eseriavimui ir daug vaiksciot, tai tikrai butu nepamainomas dalykas, beje dangti galima daryti is tos pacios medziagos tik ant virsaus uzklijuot plonos faneros su oda, o vietoj vyriu priklijuot medziaga, dirza patarciau klijuot aplink per dezes apacia, tada gerai laikys ... , deze galima nudazyt norima spalva , tam netinka acetoniniai dazai, geriausiai tiktu aliejiniai ;-)
P.S.
zvejojant deze reikia prie saves prisiristi kokia nors virvele :lol: , nes kitaip gresia sportas "pagauk vejo nesama deze" :lol:
 #157233   AurimasB
 03 Gru 2009 15:54
sveiki.Noreciau ziemai pasidaryti savadarbe deze, bet internete nerandu breziniu su ismatavimais kokiais ir pan.Gal kas turit kokias nuorodas?
 #157262   Gedasas
 03 Gru 2009 17:31
AurimasB rašė:sveiki.Noreciau ziemai pasidaryti savadarbe deze, bet internete nerandu breziniu su ismatavimais kokiais ir pan.Gal kas turit kokias nuorodas?
nueik i parduotuve, cykiai su liniuote pasimatuok kelias dezes ir turesi matmenis :grin: be to ten ir variantu ivariu yra, atsirinksi ko paciau reikia, o ko ne ;-)
 #157861   Dziedas
 07 Gru 2009 10:39
Mano iš faneros.Dugnas,viršus ir vertikalios pertvaros iš faneros vieno cm. storumo. šonai iš presoto kartono-5mm. Išmeros aukštis-32cm. plotis 40 ir 26cm.Bet cia skonio reikalas,turiu ir dar dvi dežes,mažesne ir didesne.Iš viršaus dažau,tarnauja jau kokiu15metu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė