Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #158048   subariux
 08 Gru 2009 10:38
Vaidi manai ar tikrai zinai?Nors as pats ir klaipedietis,bet nei sykio nesu te zvejojes ir net neisivaizduoju kur ten is vis koks pliazas yra .O dabar va su draugeliu tam rajone gyvenusiu pasnekejau ir kilo noras pabandyt ta pruda.Siaip man labiau idomu but su mikrikais apmetyt ir su kokiais mepsais ar vobleriukais ta pruda tai ir klausiu ar verta bandyt.Tik nesakykit,kad bandyt visada verta.:)
 #158051   Vaidis
 08 Gru 2009 10:51
Pats asmeiškai gaudęs ten nesu apart su plūdinuke kuojytes, o ta maudykla tai ten, daugiau nesu matęs, kad kas nors kitur maudytūsi
 #158059   subariux
 08 Gru 2009 11:18
Kazkaip anksciau isvis negirdejau,kad ten kas maudos,buvo snekama,kad tas prudas uzterstas laaaaaaaaaaabai,tipo is trinyciu visokio brudo pripilta.Kazi kaip zuvis is ten ar valgoma ar reik praktikuot pagavai ismesk?
 #158063   Vaidis
 08 Gru 2009 11:34
dėl vandens tyrimų nzn, anksčiau darydavo tuos tyrimus kažkas, tai pranešinėdavo, kad brudai vandeny gerokai viršyja leistinas normas, kita vertus, vėžiai ten kaip gyveno taip ir gyvena toliau (teko gaudyt, tikrai yra ten jų), na o maistui iš ten sugautos žuvies, tai aš jau nerizikuočiau vartot
 #158064   subariux
 08 Gru 2009 11:38
O vezius irgi paleidi atgal pagaves ten?Jei jau jie ten gyvena tai sakyciau vanduo ten svarus,nes veziai,kaip zinia brudnam h2O negyvena.Nu reiks kokia diena nuvaryt pabandyt kazka pagaut.O tuuuuuu mazu raudeliu ten turbut pilna,kurios zyvcui tinka?
 #158068   Skumbrotas
 08 Gru 2009 11:49
Tą tvenkinį teršdavo ne trinyčiai, bet į jį subėgdavo lietaus kanalizacija iš visų aplinkui įsikūrusių ATĮ, o kaip žinia rusiški samosvalai tepalams nelabai sandarūs buvo :-D Tų ATĮ seniai nebėra, o ir lietaus kanalizacija turėjo būti seniai sutvarkyta ir nukreipta ten kur priklauso (bent jau teoriškai, praktiškai nežinau) :roll:
 #158074   Vaidis
 08 Gru 2009 12:04
jo, žyvcui ten tokių tiršta, bent jau prieš 5 metus buvo, vėžių atgal nemesdavom, draugai išsidalindavo, aš tik kelis buvau pasiėmęs kaip trofėjus išvirtus išdžiovinau ir sekcijoj dulkyjo :-D , o kas juos valgė, tai sveikatos nusiskundimų neturėjo kiek žinau :roll:
 #159532   subariux
 15 Gru 2009 15:07
Nu vo,kaip ir sakiau - kol prisiruosiau ir nebepavyko pamikrint trinyciu prude.Bet buvau siaip pazet uzsukes uzvakar,tai gaudo zmogiukai ten raudeles.Daba reik laukt kol uzsals normaliai ir varyt su blizgutem bandyt,o su marmyskem kazkaip nemoku.Reik gerai is vakaro prilupt,kad ryte galeciau tuos virpesius isgaut
 #160671   subariux
 19 Gru 2009 20:27
O kodel siukslynas?Kad as nelabai tu kitu balu zinau arti kur su dvirku galima numint.Gal prie pieno kombinato ant baikalciko,paskui kazkoks dar yra prie to pacio kombinato,bet nzn kur.
 #161954   cesius
 29 Gru 2009 18:54
Siandien trinyciuose pirmu balansyro yleidimu istraukiau telika ir sudrasnes ismeciau y krumus, tai salia stovejes savininkas susirinko skutelius, kam , kokiu tikslu :shock: gi nesutvarkomas :roll:
 #162710   Kleckas1978
 04 Sau 2010 13:24
diego rašė:kazin kaip situacija su eketes tv.?
buvau jau 4 kartus si sezona eketej - eseriukai maziukai + raudikes nedidukes kabinejesi ir tiek.
per diena pora eseriuku ~300 gr uztaikai ir vsio.
vakar maciau veikejei 01.03 d ant skritulio istrauke lydeka 6-7 kg, o gal ir daugiau bet tikrai gera, kiti pagavo 3vnt apie 700 gr. - pasieme visas '''bum
skrituliu buvo visi pakampiai pristatyti 01,03d - nebuvau tiek mates :shock: - paskutine diena visi suleke pabandyti laimes.
siaip kalbejau su zmonem tai tarp kaledu ir nauju irgi buvo istraukes kazkas ~6-7kg. lydeka.
mes 4 kartus kaip uzsalo vaziavom su draugeliu i ekete tai po 3 skritulius ant kiekvieno, plius po spiningeli ar balalaika ir rezultatai kaskart liudni.
per visus kartus 1 lydekaite buvom istrauke 600-700 gr - keliavo atgal paugeti, ir eseriukiu pasizaidimui pritrauki ir paleidi.
dabar uzsalo upes tai net nevaziuosiu i ta puse - neverta gaisti laiko, geriau kokia minija ar dane.
buvau vakar taip pat kalotej - tai irgi skyliu isgrezem gal 50 - istraukem 1 eseriuka ir 2 raudikes, apsisukom ir isvaziavom i ekete ten nors sis tas juda.
 #175836   Skumbrotas
 02 Kov 2010 16:53
Senais laikais visko buvo, įskaitant karpius. Kas dabar belike nežinau. Bandyk, gal visai neblogai atrasi. Vanduo ten švarus, žvejoja mažai kas.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė