Patiko ir man ta parduotuve, kol nesusiduriau su savininku, ir neatejau po savaites del koto garantinio...audrutis rašė:Noreciau pagirt viena is Panevezio zukles parduotuviu, kuria niekad negalvojau, kad girsiu![]()
Anksciau visada galvojau, kad Zuklita - kosminiu kainu parduotuve. Taip, pasirinkimas joje neblogas, ypac zukles drabuziu, avalines. Visai neseniai pasistate stenda su Loomisais, ant kuriu daug tikrai neuzsideje - 842 IMX tarkim berods 800 lietuvisku kastuoja. Taciau nepaisant pasirinkimo, anksciau jie vis stengdavosi kazka ikist uz zenkliai per auksta kaina, kas erzindavo. Laikai keiciasi, galbut ir krize cia prisidejo. Per pastaruosius kelis menesius isigijau is ju kelias Salmolitos prekes, kurios pacioje Salmolitos elektronineje parduotuveje ivertintos brangiauPavyzdziui sia striuke spiningavimui, kuria esu labai patenkintas, isigijau uz 230 litu
:
http://www.salmo.lt/shop/vision/V3996-M.html
Galbut tokios ju akcijos yra tam tikras marketingas, taciau anksciau vaziuodaves pas juos tik tokiu atveju, jei kitur ko reikia negaudavau (del Zuklitos asortimento pas juos norima dalyka daznai rasdavau), dabar vaziuosiu pas juos gal net ir pirmoj vietojYpac kai paties zinios deka tribunos labai issiplete ir makaronu ant ausu man taip lengvau jau nieks neprikabins, nors Julius ir labai moka
Is ju isigijau mitchell kota, dave garantija 1metam, is kitur isigijau shimano catana 1000 rituke. Baigus trecia zvejyba, kaip visada nuimineju rite, rankenele atsukau, bet tvirtinimo ziedelis liko ant rites (nu nenusitrauke, kartu atverziant rankena, kaip, kad turetu but) iskart nuveziau kota i "zuklita" sako tu cia pats kaltas, perverziai, sakau tai, kad cia atsukant jis pasiliko, ir perverzt tikrai negalejau, vel jis man sake N savo versiju... ant galo sako nereikia det zverisko dydzio rites ant ul koto, as jam sakau tu gal nemates shimano 1000 dydzio? sako nu... o jus nepastebejot, kad simano rites buna su labai storom kojelem...