Sveiki, aprasykit kokie patys kibiausi,kokia viliojimo technika labiausiai pasiteisinusi.

P.s. čia tik mano pastebėjimai, kaip praktiko...
na nezinau, bent as kai ziuriu pro ekete man kazkaip kitaip jo posiuku stadijos, ir svyravimo kampas sumazeja..:DDBratka rašė:as suprantu,kai gaudai 3-4cm balansyru su pavadziu tada jo zaidimas siek tiek pasikeicia,bet viskas ten buna gerai,o gaudant 5cm ir daugiau balansyras vaiksto vienodai kaip su pavadziu taip ir be jo,anksciau ir as turejau toki durna isitikinima jei su pavadziu tai eserys baidosi ir tt..
Pirma karta girdziu !M.Gintaras rašė:esu girdejes,kad ant balansiro uzmauna mini mikrika,gal kas bandet
Cia si broliu Sherbakovu prisiziurejai ??rolandas99 rašė:pakabinus ant karabino, pažiūriu kaip kabo. svarbu, kad "neužvirstu" labai viršun ar apačion. užvirtimas gadina darbą, sudarydamas pasipriešinimą. "aštūnkės" nebėra žuvies intereso nulis. vaistai, varinė vielutė ar švino rutuliukas ant kablio. jei objektas lidys, tai pauzė tarp mostu ilgesnė apie 5-7s. pavadys būtinas.
max 20 pakelimu,nes lydeka dazniausiai tik ileidi ir kala,eseriu balansyrais praktiskai negaudau,jiem blizgeles geriau tinkafroxas rašė:Kiek laiko mazdaug uzsibunate prie vienos eketes?
Cia kaip kokia diena ir ziurint koks telkinys,viena kart jos kapoja ant ivairiu balansyru,kita kart ant kokios nors vienos spalvos ir i kitus net neziuri.Na ir padirbet aisku reikia,bent kai as lydekas gaudau,tai eketes kas 3-4metrus vanoju ir kaip sakiau eketej ilgai neuzsibunufroxas rašė:Tai esme atrasti ta lydeka ir parinkti teisinga masala.