O ko ten važiuotiRička rašė:tai kas cias pasidare kad niekas nebuvo liepojoje ar venspilije. Norime rytoj vaziuoti kazkur tenais bet kad bent kokia informacija butu. Zvejai parasykite kas nors gal buvote ir kokia situacija su ledu ir kibimu.![]()
na kam reikia skleisti tokias nesamones , ne vieno zvejo tarp tiltu Liepojoje , nei vieno uz antro tilto prie salos . Kam balamutiji zmones . O del mazeikiskiu ir kitu aplinkiniu , jus esat tikri muzikai , kad neparasot zmonem tiesos , nors tikrai ten buvot, . As ka tik grizau is ten . 01 . 07Rička rašė:na Skuodiskiai jau galanda siandienai kabliukus nes mes irgikad po 2-3kg pagavo. Ruoskites visa Lietuva, nes greit vietos nebeliks ant ledo
![]()
tarp tiltu
Baik tas pasaas cia sekti ,siandien buvau prie kanalo 7.30 , ne vieno zvejo , ne vienos skyles , net pedu ant ledo nera , ka tu cia zmonem prota suki , neturi daugiau ka veikti /?Rička rašė:sestadieniui jau yra suorganizuotas ekipazas ir tada tiksliai suzinosime rezultatus. O ZEMAICIU PRASOM NEIZEIDINETIniekas jusu neapgaudineja, o stintas mes ne dienom gaudom o sutemus, diena ten nera ka veikti. nebent
bliam negaliu muzikai
kyla klausimas prie kokio kanalo buvai nuvaziavesginta55 rašė:Baik tas pasaas cia sekti ,siandien buvau prie kanalo 7.30 , ne vieno zvejo , ne vienos skyles , net pedu ant ledo nera , ka tu cia zmonem prota suki , neturi daugiau ka veikti /?Rička rašė:sestadieniui jau yra suorganizuotas ekipazas ir tada tiksliai suzinosime rezultatus. O ZEMAICIU PRASOM NEIZEIDINETIniekas jusu neapgaudineja, o stintas mes ne dienom gaudom o sutemus, diena ten nera ka veikti. nebent
bliam negaliu muzikai
Matyt gerai zinai Liepoja ir kanalus, jei tau sakoma tarp dviju tiltu ir kalbama apie ezera ir sala , tai tu tikrai nuo runkelio mazai skiriesi ir tikrai tik nakti zvejoji jei nezinai kur randiesi ir apie ka kalba einaRička rašė:kyla klausimas prie kokio kanalo buvai nuvaziavesginta55 rašė:Baik tas pasaas cia sekti ,siandien buvau prie kanalo 7.30 , ne vieno zvejo , ne vienos skyles , net pedu ant ledo nera , ka tu cia zmonem prota suki , neturi daugiau ka veikti /?Rička rašė:sestadieniui jau yra suorganizuotas ekipazas ir tada tiksliai suzinosime rezultatus. O ZEMAICIU PRASOM NEIZEIDINETIniekas jusu neapgaudineja, o stintas mes ne dienom gaudom o sutemus, diena ten nera ka veikti. nebent
bliam negaliu muzikai
jei vyrai jau keleta dienu gaudo. Reiskia geriau tyleti ir patyliukais stintas traukti
tylus jus bunat kai miegat , o Liepojoje jus ereliai . Hiperrimi salia , ugninio pilna. Gaudyk tyliai , jei jau negali zmoniskai paaiskinti nezinantiem kur gaudyti ir kaip privaziuoti , matyt paslapti??Rička rašė:ginta55 gerai zinau liepoja ir baikim tuos beprasmiskus gincus, nejuokinkim zveju, negrazu. Geriau as tas muzikelis ir runkelis tyliai zvejosiu stintas
VA TOKIE DEBILAI IR SIKA VISUR , NE TIK LIEPOJOJ, ATVAZIUOJA JAU PRISISPROGE . IS MASINU JAU ISLIPA BALTOM AKIM , DEBILAI .TOKIU ISGAMU DEKA SKAMBAM VISAM PASAULYJE . ISGAMOSVytalis rašė:ziaurei cia biskilatviai yra zirgo galvos tai man ant ju dzin
ir visi kiti ka ten sneka yra dzin
as tik laukiu geru ziniu is ten kada prades kibti ir uzvaldysim vel latvija
tau reikietu beski patrijotizmaginta55 rašė:VA TOKIE DEBILAI IR SIKA VISUR , NE TIK LIEPOJOJ, ATVAZIUOJA JAU PRISISPROGE . IS MASINU JAU ISLIPA BALTOM AKIM , DEBILAI .TOKIU ISGAMU DEKA SKAMBAM VISAM PASAULYJE . ISGAMOSVytalis rašė:ziaurei cia biskilatviai yra zirgo galvos tai man ant ju dzin
M.Gintaras rašė:tau reikietu beski patrijotizmaginta55 rašė:VA TOKIE DEBILAI IR SIKA VISUR , NE TIK LIEPOJOJ, ATVAZIUOJA JAU PRISISPROGE . IS MASINU JAU ISLIPA BALTOM AKIM , DEBILAI .TOKIU ISGAMU DEKA SKAMBAM VISAM PASAULYJE . ISGAMOSVytalis rašė:ziaurei cia biskilatviai yra zirgo galvos tai man ant ju dzin
ikalt,kad nusu tautos nederk,juk nevis mes suksles esam