atsikrapštau, kad suklaidinau
, viskas keičiasi, o šiaip iš viso skritulius ir pan. įrankius galėtų uždraust. Grįžtam prie temos 

o nebandei ant nevezio uzlipti krantai maciau prie taves jau uzsale arba ten kazkoke ilanka yra prie taves prie kelio ten uzsale kojoksu tikrai turetu butiminvydass rašė:siandien vel buvau liberiskio uztvankoj. eseriukai kibo kaip ir vakar ir dydis tas pats, kaip degtuku dezutes, o vat lydekaites siandien nesidomejo mano kuojytem
prie manes dar ten uzlipt ant upes nera kaip, krantai atsile o ledas tai ir neperstoriausias apie 3cm. o tas senvages tai reikes patikrint nes nesenai buvo gerai vanduo pakiles, turejo zuvies prieit, nes vistiek viena senvage tiesiogiai susijunge su neveziuTamukas rašė:o nebandei ant nevezio uzlipti krantai maciau prie taves jau uzsale arba ten kazkoke ilanka yra prie taves prie kelio ten uzsale kojoksu tikrai turetu butiminvydass rašė:siandien vel buvau liberiskio uztvankoj. eseriukai kibo kaip ir vakar ir dydis tas pats, kaip degtuku dezutes, o vat lydekaites siandien nesidomejo mano kuojytem
minvydass rašė:kad ten dar uz 1km du karjerai yra
tidass rašė:rezultate 4 pugzliai ir 2 eseriukai
Tai jauciu fainai pasedejot:)tidass rašė:rezultate 4 pugzliai ir 2 eseriukai