+10 

Geriau zvejoti pragare, negu ziureti kaip kiti zvejoja rojuj
(Miltonas)
(Miltonas)
Gaila, bet kolkas padaryt, kad galetumem redaguot visa tema, be papildomu irankiu neinasonca rašė:Kodėl neina redaguoti foto konkursas 2009 temosjei noriu papildyt naujom nuotraukom arba pakeisti kurią nors nuotrauką kita tai reikia cituot ar kaip
mano nuomone butu paprasciau kad poledinej zuklej butu tema apie zvejybaEdošius rašė:mende potėmę o ne temą rakinom dėl to, kad realiai pagrindinė tema skamba taip - Žūklės įrankiai, reikmenys kuri suskirstyta į potemes pradedant "spiningautojams" baigiant "povandeninė žūklė".
Norint rašyt išspudžius iš belekokios balos yra tam sukurtos net dvi astkiros potemės ( "Žūklės įspūdžiai iš kitur " arba kad ir "Kiti telkiniai ") temoje - Žūklės įspūdžiai
Manau suprantamai paaiškinau
prie ko cia ta biteEdošius rašė:Sutinku, kad papraščiau, bet per tą naujų temų kūrimą nesinorėtų pasivyti jūsų (Bitės) forumo, kuriame prikūrta tik 131 psl temų. Va tokiame kiekyje tau jau tikrai sunku rast kur ką talpint.
Nesikeisim mende![]()
agi nenoriu prifludintAgis rašė:Edis tik norėjo pasakyti, kad Bitė prie to, kad tai seniausias žvejų forumas su savo tradicijomis ir mes negalime plagijuoti jų tvarkos![]()
Kaip tik šis klausimas aptarinėjamas nuo vakar dienos. Labai nori kad grįžtu kad taip rūpinies?sonca rašė:Prasidėjo nauji metaiTai kaip ten su SauliusM ban'u yra
Amžiams ban'ą gavo ar dar grįš į spiningų temą
Nei aš noriu, kad grįžtų nei nenoriu man jis nemaišėEdošius rašė:Kaip tik šis klausimas aptarinėjamas nuo vakar dienos. Labai nori kad grįžtu kad taip rūpinies?sonca rašė:Prasidėjo nauji metaiTai kaip ten su SauliusM ban'u yra
Amžiams ban'ą gavo ar dar grįš į spiningų temą
Amžino nebus, juk minėjau.
bobis rašė:jo, pagailėkit žmogaus, būkit milaširdingi... O tai vienas Skridžas nebepatraukia , nebeišjudina visų