akuratIgnelis rašė: kaip viela
savas http://savastudija.blogspot.lt" onclick="window.open(this.href);return false;
akuratIgnelis rašė: kaip viela
Kochanka rašė:koki vala naudojate dugninei meskerei?koki kota? kokia sistema megstamiaiusia?
AS asmeniskai naudoju pinta vala. Zvejoju su feederiu ir 3 guoliu rite.
Dazniausiai naudoju plombine sistema
Pintas valas ---- trisakis suktukas ---- plomba (svoris priklauso nuo zvejybos vietos jei upeje sunkesnis jei ezere lengvesnis)
---- ir specialus lenktas kabliukas!!!!!!
prasau jusu pasireiskimo
Jei dazniau gaudot su seryklelem tai daugiau parasykit apie tai . man svarbi jusu nuomone![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Reiktu nuotraukos, bo garantuotai visi pagalvos kaip ir aš - jog kalbi apie "paternoster" sistemėlęKochanka rašė:
as gal blogai ta sistema pavadinau tiksliau pavadinau taip kai tarpusavyje su draugais vadinam plombine.![]()
![]()
zodziu ta plomba yra sunkus svarelis(svinas) laso formos tik zinoma didesnis![]()
ir jo virsuje yra pritaisytas suktukas galbut suprasit?
o toliau jau zinot trisakis suktukas ir t.t.
P.S. nezinau kaip nuotraukas idet butu aiskiau
ozone rašė:Sveiki rybokai. Tai va reiketu man jusu patarymu ar atsiliepymu apie sita feederi SALMO DIAMOND 130g 3.90m nes gavau pasiulyma ji nusipirkt padeveta sutaupant biski lituku. O esme yra ta kad noreciau suzinoti i ka reiketu atrkeipt demesi perkant padeveta feederi su katuske. IR ka manot apie sitas katuskes dugnynei meskerei pagrinde zvejosiu ezeruose ir tvenkyniuose.
SALMO DIAMOND 130, 3.90m =>>> http://img85.imageshack.us/img85/7310/36784597.jpg
CORMORAN CORCAST SUPER FEEDER =>>> http://img6.imageshack.us/img6/3145/36784598.jpg
FUJITSU QUARTZ 2500 =>>> http://img36.imageshack.us/img36/9536/36784600.jpg
Tai va betkokie jusu komentarai ir patarymai laukiami .
Dekui is anksto uz betkokia info.
Pagal tavo aprašymą tau reikalingas ne feederis, o pickeriukas iki 30g. Į feederį net ir 60g galingumo net nežiūrėk. Ir netikėk kai kur rašomom nesamonėm kad pickeriai netinka su šėryklėlėm žvejot - patikėk, tinka su viskuo ir praktiškai visur. O ir žuvis nemažas, tokias kaip kilograminį žiobrį, pusantro kilo šapalą ar poros kilų karšį ištrauksi be problemųansanas rašė:Sveiki,patarkit kokia dugnine rinktis kokio rekomenduojamo uzmetimo svorio,jeigu ruosiuos zvejot su seryklele smulkme-kuojos,raudes,karosai eseriai,gal koki plakiuka na zodziu viskas kas pro brakonieriu tinklus pralenda.zvejoju tik ezeruose ir pruduose i upes nelendu.Kaip suprantu jei pirkciau dugnine kurios uzmetimo svoris iki kokiu 150gr. tai komplekte ir virsuneles butu per kietos smulkmes kibimui pamatyti.tai mazdaug kokio testo feederio man ieskot?
as irgi uz feedery iki 80gr.Nesvarbu,kad baloj gaudysi,o jei zuvis atsitraukus bus ir reikes 50-60 metru mestelti? Tada jau ir sheryklos 50-60 gr.reikes,o pikeriukas,toky svory manau nemes,o jei mes ,tai su tikslumu jauka suguldyt i ,,tashka,, bus batai.Kairys rašė:Mano nuomone, tau reikėtų fiderio iki kokių 80 gramų, tikrai tiks tavo gaudomoms žuvims ežeruose ar prūduose.Nors ir tų sunkesnių variantų nereikia labai baidytis, pats įsitikinau, fideris iki 130 gramų, o pūgžlys krato slieką pastvėręs, ir viskas normaliai matosi. O dažniausiai kimba juk kiek didesnės žuvys.
neimciau ir ash tavo vietoi feederio... dar vienas klausimas a velniam tau ta seryklele...?ansanas rašė:Sveiki,patarkit kokia dugnine rinktis kokio rekomenduojamo uzmetimo svorio,jeigu ruosiuos zvejot su seryklele smulkme-kuojos,raudes,karosai eseriai,gal koki plakiuka na zodziu viskas kas pro brakonieriu tinklus pralenda.zvejoju tik ezeruose ir pruduose i upes nelendu.Kaip suprantu jei pirkciau dugnine kurios uzmetimo svoris iki kokiu 150gr. tai komplekte ir virsuneles butu per kietos smulkmes kibimui pamatyti.tai mazdaug kokio testo feederio man ieskot?
Be reikalo išdalinai - tose pačiose mariose ir Nemune su pikeriuku dažnai ženkliai apgaudau tuos po 4-6 uncijas besvaidančius, ypač kai kliovas ne stebuklingas būnaIgnelis rašė:..... persikrauscius i klaipeda gyvent ir pamacius ka cia mariose ir nemune deda ir naudojaziaurus shokas ishtiko, o pikeriukus ishdalint teko...
![]()