kas per laida..?
netikiu... pr mano telika tjp nesake... 

Matyt nelabai išmanai apie žuvų reprodukciją,Ignelis rašė:siemet anxti uzhejo tj priperes dar ant pavasario....![]()
![]()
biskiuka netaip parasiauIgnelis rašė:kas per laida..?netikiu... pr mano telika tjp nesake...
Pulsaras rašė: Interpoliuot reikia, o ne ekstrapoliuot...
JUODKRANTEJE GAUDE . BET KAS IS TO?? , STINTU NERA.tomukas_g rašė:per zinias siandien rode kad jau po biski gaudo kazkur tai stintas ant mariu, tik va idomu is kur ten rode
Jeigu ne paslaptis Igneli,kiek paime?Ignelis rašė:snd pazystamas preiloi kibimu nesiskunde...leksiu ir ash pirmadieni
Mantas26 rašė:as irgi nebesulaukiu, o kazin ar gali taip buti, kad is vis jos nebepasirodys?
no no ir mon tas patsMantas26 rašė:kantrybe senka
no si meta matuos, kad ziema bus elga,iki balondeIgnelis rašė:klausimas ar dar bus ant mariu ledas kaip jos pilnai marias uzhims...?nes pvz pernai geriausias kibimas buvo kai palei krantus jau visi luzhinejo...
nepagavau kampa,on to norieje pasakiteIgnelis rašė:joo....panashu kad bus sunki ziema vandenims, trux ypatingai pelketuose ezheruose deguonies
![]()
P.Slinxmai man skamba ta kalba ir rasysena zmoniu is pliunges
Rašyk *BLYN* normaliai, o tai užkinisi su savo čiukčių raštaisM.Gintaras rašė:nepagavau kampa,on to norieje pasakiteIgnelis rašė:joo....panashu kad bus sunki ziema vandenims, trux ypatingai pelketuose ezheruose deguonies
![]()
je nesupronti zemaitiska tava problemaPulsaras rašė:Rašyk *BLYN* normaliai, o tai užkinisi su savo čiukčių raštaisM.Gintaras rašė:nepagavau kampa,on to norieje pasakiteIgnelis rašė:joo....panashu kad bus sunki ziema vandenims, trux ypatingai pelketuose ezheruose deguonies
![]()