Makaule, tai gal papasakok kas tai yra teisingas mąstymas, kas neteisingas, kas jį nustato ir kokiais kriterijais remiasi

Kaip atskirt teisingą mąstymą nuo šiaip sustabarėjusio

Ar pats dažnai bandai peržengti tas daugumoj nusistovėjusias nuostatas ir paeksperimentuot, paieškot įdomumo dėlei kažkokių kitokių įrankio galimybiu ir kažkokio kitokio gaudymo stiliaus

Jau pradedu galvot kad ne - neduok dieve pamatys, atpažins ir išjuoks... Viskas griežtai pagal sportininkų kanonus ir ne kitaip. Ką pasakytum pamatęs mane su mach meškere žvejojant plekšnes ir kitą žuvį jūroj nuo kranto be plūdės, užsidėjus stintines sitemėles ir 21g svarelį kai nėra srovės ir neneša žolių

Garantuotai pasakytum jau kad ne dundukas, o visiškas idijotas

Nes jūroj žvejojama tik surfais , ane

Bet jei mano minėtom sąlygom pats pabandytum pažvejot, įsitikintum kad taip žymiai rezultatyvesnė ir įdomesnė žvejyba gaunas

Čia kaip pavyzdys, pamąstymui, bo žiūriu kad kartais bandai vandens paviršium vaikščiot...
O dėl varžybų - tai tegu dalyvauja kam įdomu, man visiškai neįdomus, nepatrauklus ir nesuprantamas tas kolektyvinis sušaros dubasinimas. Žvejoju savo malonumui, ir niekam nieko įrodinėt nesiruošiu. O forume pasidalinu savo požiūriu ir nepergyvenu, jei ne visiems tai įdomu

... viskas gerai, nes būna ir blogiau ...