miesta, miesta gi parasyk.
M.Mikutavičius - Didžiausia žuvis :)
Imant didele zuvi samciu tikras mazochizmas,ypac jei vienas zvejoji...Tadunce rašė:o man ar ilgesnis nei 3m spinas netrukdys is valteles zvejojant?
Jo tikrai nepatogu pas mane 2.70 buvo ir tai uzknisdavo i valties zvejot dabar 2.10 pats tas.Tadunce rašė:o man ar ilgesnis nei 3m spinas netrukdys is valteles zvejojant?
Šiauliai,MažeikiaiTanius rašė:miesta, miesta gi parasyk.
Tu gal dar parashyk ir kiek pinigu tam reikalui planuoji skirti...Jurginas rašė:Sveiki, būtų labai įdomu ką galėtumėt pasakyt apie štai tokį pasirinkimą 3-5 cm voblerių, 0-2 numerio sukrių mėtymui vidutinėse ir didelėse upėse. Svarbiausias prioritetas - metimo nuotolis.
Larus Platinum Spirit 11' 1/16 - 5/8 oz, medium fast, trijų dalių, 12 fuji žiedelių. Svoris ne iš lengvųjų, bet vis tik 11 pėdų, kas man yra prie širdies![]()
Pardavėjo buvau labai ilgą laiką įtikinėjamas, kad tai yra būtent tai ko man reikia, kad už tokią kainą su jokiu kitu spinu taip toli nenumesiu :D
Turiu as jo trumpesni broli su tuo paciu uzmetimu ir 2 daliu. Surinktas kokybiskai, metikas prastokas siems dydziams, nes darbinis svoris jo labiau artimas 5/8.Jurginas rašė:Sveiki, būtų labai įdomu ką galėtumėt pasakyt apie štai tokį pasirinkimą 3-5 cm voblerių, 0-2 numerio sukrių mėtymui vidutinėse ir didelėse upėse. Svarbiausias prioritetas - metimo nuotolis.
Larus Platinum Spirit 11' 1/16 - 5/8 oz, medium fast, trijų dalių, 12 fuji žiedelių. Svoris ne iš lengvųjų, bet vis tik 11 pėdų, kas man yra prie širdies![]()
Pardavėjo buvau labai ilgą laiką įtikinėjamas, kad tai yra būtent tai ko man reikia, kad už tokią kainą su jokiu kitu spinu taip toli nenumesiu :D
manau nueik i parduotuve ir pasiziurek normalu laita 2.7 ar 3.0m ~2-12 gr (ir tik 2 daliu ;) )Jurginas rašė:Sveiki, būtų labai įdomu ką galėtumėt pasakyt apie štai tokį pasirinkimą 3-5 cm voblerių, 0-2 numerio sukrių mėtymui vidutinėse ir didelėse upėse. Svarbiausias prioritetas - metimo nuotolis.
Čiupinau ir aš tokį kotuką, irgi visai smagus pasirodė... O kokią ritę pasodinai?Airis rašė:nukaliau dragon dancer 2.05, 3-18g is rovanos su 30akcija uz 280lt. ziauriai smagus kotukas, naudosiu tvicingui ir gal ant starkiu turetu skambeti neblogai
Purciau Kauno Akropolyje sitos serijos kota. Likau apakes jo akcija. Fastesnio dar nesu ciupinejes. Ale brangokas pasirode, (nebuvo tuomet 30akcijos, arba buvo neskelbiama akcija +100%Airis rašė:nukaliau dragon dancer 2.05, 3-18g is rovanos su 30akcija uz 280lt. ziauriai smagus kotukas, naudosiu tvicingui ir gal ant starkiu turetu skambeti neblogai
http://www.firmadragon.pl/english/rods/ ... tml#modele
O 213 4-21 ar buvo?Airis rašė:nukaliau dragon dancer 2.05, 3-18g is rovanos su 30akcija uz 280lt. ziauriai smagus kotukas, naudosiu tvicingui ir gal ant starkiu turetu skambeti neblogai
http://www.firmadragon.pl/english/rods/ ... tml#modele
Artėja naujas sezonas, kada planuojate atsivežti naujų spiningo kotų?orangitto rašė:Labas Airis,![]()
Upesakmuo, papurtyk sakura kita karta ;) ji manau jei toleliau pamest tai gali but ir per greita![]()
slavikas, siuo metu nera.