O jei rimtai, tai tikek jais, pabandyk ivairius pratraukimo budus ir pagausi

O jei rimtai, tai tikek jais, pabandyk ivairius pratraukimo budus ir pagausi
vitoli, yra pas mus parduotuvej kazkas panasaus (bent jau isvaizda), Fladen maxximus voblieriukaiVitolis rašė:Gal kas mate ant LT shiuos voblikus? ar ymanoma gaut
http://www.bass.jp/lure.php?mode=detail ... uS27071208
Tą geltoną senąją jau prieš porą metų nuo gamybos nuėmė, ne tik nuo butcherio, bet ir nuo Tiny BT spalvinimo... dabar vietoj jos dažo su šviesiai geltona - sintetine spalva (kurią matyt ir vadini salotine)Tadunce rašė:Taip pat niekur nebematau senesnio spalvinimo bucherio, kur ne salotine, o geltona spalva.. Viena paemiau Ukm, bet SDR...
"sintetika"- "salotinė"- jau bene trečia butcher'io versijablight rašė:Tą geltoną senąją jau prieš porą metų nuo gamybos nuėmė, ne tik nuo butcherio, bet ir nuo Tiny BT spalvinimo... dabar vietoj jos dažo su šviesiai geltona - sintetine spalva (kurią matyt ir vadini salotine)...
"Salotinių"- daug kur...dima rašė:...kurioje parduotuveje vilniuje galima tokiu isigiti?..
tai vat kad mane tik tie ir sudominoXrapas rašė:"Salotinių"- daug kur...dima rašė:...kurioje parduotuveje vilniuje galima tokiu isigiti?..
Ankstesnių modelių jau senokai nematau
sako kad sapalai ir aseriai valgo, tai sia vasara isbandysimjuliuz rašė:strike pro
Kadangi turiu kelis DT, tai šitas variantas atkrenta. Čia man atrodo kažkoks nebegaminamas modelis, nes net rapalaworld.com tokio neranduTadunce rašė:Man atrodo DT sure set serijos tas rapala, o antras, tai melejonas variantu![]()
Cia gal nebent kas turi gali pasakyti pagal spalva dar
RISTO RAPJurginas rašė:...aišku kad Rapala, bet koks modelis...
Labai panašus į Byron SLIMJurginas rašė:...O antras tai išvis nesuprasi kas per velns...
Triturus anksčiau turėjo, dabar yra nėra nežinau, skambink ..Tadunce rašė:Kas gali pasakyti kur ieskoti Vilniuj Jackson Komachi ir kokia jo kaina?