Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žvejyba jūroje ir nuo kranto
 #181379   martiz-zz
 27 Kov 2010 12:24
atsidariau sezona http://www.biteplius.lt/lt/2content.dia ... /2171968-=(544413672
trumpa istorija:) tai va. vakar kvieciau visus visus palaikyt man kompanija siandien bet visi (B-)(z) bet vistiek siandien nuo 9 isvaziavau prie juros:) atvazuoju vanduo brudnas... ibridus net koju nesimato nu galvoju (B-) bus siandien... metau metau bats lasis(aa)(aa) atrodo ne vandeniu jis nori eit o oru... soka ir soka :P na ka istraukiu grazus (h) 2kg :) na pirmasis ir keliauja atgal tarp akmenuku :) metau jau su linksma nuotaika ir vel kibimas :O deja po poros smugiu geru atsikabina :E metau toliau... einu i sona kur negaudziau dar... nieko... ziuriu letutis pareina :V na ka islipu ir einu atgal galvoju dar uzmesiu toi pacioi vietoi kur pagavau... na brisdamas dar nuo kranto metu ir tik nusileido blizge ir bats dar vienas (aa) sitas jau netaip skaido... plakas prie dugno :) istraukiu ziuriu vienas trisakio smaigalys burnoi o kitas tiesei per aki :( bandziau graziai istraukt bet akis isbego... tai jau to nemaciau tikslo paleist ir pajamiau :-/ po poros metimu pradejo lyt ir vaziavau namo :) tai va taip siandien pagaudziau :)
 #181421   Vaidis
 27 Kov 2010 15:45
Atsidariau ;;yel
Šita vargšė gyvena toliau, bet be akies :mėlynvarla(viens trišakio kablys įsmigo 'viarkt ), viso dvi pagavau, bet abi nelegalės, dar dukart atsivijo, viena mamka pramazino, kita vaiks :cool: :gutgut
Mes dar dainuosim :!: :ruko
 #181465   Ignelis
 27 Kov 2010 20:05
gera diena snd buvo... :cool: :gutgut gaila kad as ryte negalejau nieko sumastyt, kuomet saule shviete..., :( tj su TIX po pietu isistumem jo kateriuka ir apie mola blashkemes... tiesa bandziau kuri laika ir spiningauti ish valties, bet nei ruosiausi spec tam, nei tikejau melnarages papludymiu, tjp kad ilgiau 20min neishkentejau ir toliau strimeles ejom ieshkojom...
 #181478   Vaidis
 27 Kov 2010 21:18
Andriau, ko įsivaizdinai, nepasilabinai su mumis, buvom su ZT kepurikėm, nesakyk, kad nematei :twisted:
P.s. aš buvau priėjęs prie jūsų, kai nešiojotės daigtus į valtį, sakei, kad pasiduosit link Nidos pusės, nu tai ir aš pasidaviau y pagavau :gutgut tik gaila, kad pas mane tokių 'traukinių' nebuvo....
O tai jūs velkiavot kaip supratau? :roll:
 #181481   andrius
 27 Kov 2010 21:41
Vaidis rašė:Andriau, ko įsivaizdinai, nepasilabinai su mumis, buvom su ZT kepurikėm, nesakyk, kad nematei :twisted:
P.s. aš buvau priėjęs prie jūsų, kai nešiojotės daigtus į valtį, sakei, kad pasiduosit link Nidos pusės, nu tai ir aš pasidaviau y pagavau :gutgut tik gaila, kad pas mane tokių 'traukinių' nebuvo....
O tai jūs velkiavot kaip supratau? :roll:
::hai-bai Nu kad snekejau su kazkuo tai taip, bet i kepurytes nepasiziurejau :oops: . Jo velkiavom iki pervalkos ir atgal.
Nu tai jau sekanti syki prieisiu ir pasilabinsiu :grin:
 #181482   subariux
 27 Kov 2010 21:45
Airis rašė:pora blizgiu i kolekcija
zebco slammerPaveikslėlis
jau ismegintas.26g, toli skrenda, net ir letai traukiant dirba pavirsiuje.

ir zebco impact Paveikslėlis
A kokia kaina ju,tu impakt`u? :roll:
 #181487   Vaidis
 27 Kov 2010 21:57
19 lietuviškų pinigų
 #181513   matamode
 27 Kov 2010 23:17
buvau palekes ir as su kompanijai Nida,nuo kolonkes einant iki rusu.tai is ryto zveju nemazai,tik tribunieciai paskum dingo is akiracio :/brazasista .Iki 11valandos pagautos salia viena-700gr.kita virs 2kg.draugas pagavo 800gr.Po 11valandos liko tik kanriausi :-D i desine nuo musu du zvejai ir dar palei pacia siena mates dvieju siluetas :-D .Apie 11.30 uzkibo kitam draugui dar viena ,visai mazike ~500gr.per uzejusi stipru lietu.Po 12 pradejo rimti vejas ir po biski suktis is pietu.Tada draugas dar ikabino ,biski dielesne,1,4kg slakiuka ''plot .13:00 valanda,kaip ir meteo.lt zadejo, vejas jau smarkiai sukilo,pradejo plakti bangas per alkunes,ir teko zvejyba baigti :roll: .Man siandien tusciai visai,ir biski buvau pasineres i eksperimentus :-D .vanduo buvo idealus,tik tos saules ir silumos priekrantej biski gal truko.Ir dar ,padarysiu biski biski reklama,nes visi salia,ir draugu sugauti laimikiai buvo ant Nidos blizges ''plot .Ir gal nedelto :-D ,kad kitokiu blizgiu neturetu :roll: :-D :-D
 #181549   Taacis
 28 Kov 2010 10:03
matamode rašė:,nes visi salia,ir draugu sugauti laimikiai buvo ant Nidos blizges ''plot .Ir gal nedelto :-D ,kad kitokiu blizgiu neturetu :roll: :-D :-D
Tai, kad jau pernai Nida buvo Nr1 (nu chia pagal tai, kaip jas neshe ish Aises parduotuves). Labai gerai ana skrenda.
 #181608   Airis
 28 Kov 2010 16:20
subariux rašė:O kaip ta nida atrodo?
sidabrine, matine, 28g, aises gamybos,
dar limpa zilvinas 25-27g, kai drumstesnis vanduo, nes jis blizgantis.
jei niekur nerasi , pasiskusk-turiu prikaupes

turejo ir 32g kazkas atsirast
 #181630   Skumbrotas
 28 Kov 2010 18:45
subariux rašė:....Ryt varau karklen pametliot ''plot ,gaila kelniu neturiu 'viarkt ,tai kazk ka pavyks primetyt :roll:
Kam tau tos kelnės, vistiek ryt neis įbrist :-D Šalmą geriau pasiimk, kad vėjo atgal parmesta blizgė galvos nepraskeltų :-D
 #181654   Deividas
 28 Kov 2010 19:50
priklauso nuo to kur lasis, ne kart lasis yra bulkaves salia mane kai as isibrides buvau tai iki ten numest ner bedu. bet man uzkibe visgi yra toliau, nuo kranto nenumesi tiek
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 73
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė