Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #175649   LAURUX
 01 Kov 2010 23:52
buvau ketvirtadieny, labai prastai su kliovu. ir aplamai paskutiniu metu ten ne pyragai. jau laukiu kol isnes ledus, ir zuvis sueis i senvage ::hai-bai
 #175660   Raupsuotas
 02 Kov 2010 08:18
As irgi laukiu pagrindinio atlydzio si menesi nes tada gerai kimba upes sroveje ant patraukimo.
P.S.Matomai tikrai Mijoje siaurai su kybiu jei niekas nieko neparaso, bet manau dar ta svente busPaveikslėlis
 #175661   strepetys
 02 Kov 2010 08:21
Kai sulauksi pagrindinio atlydžio - ant srovės gali nebeužlipti, labai greitai Minijoj šitie dalykai... Man rodos jau tik senvagė belieka...
 #175851   Raupsuotas
 02 Kov 2010 17:48
strepetys rašė:Kai sulauksi pagrindinio atlydžio - ant srovės gali nebeužlipti, labai greitai Minijoj šitie dalykai... Man rodos jau tik senvagė belieka...
Kodel tureciau pramiegoti jei seksiu :donknow' Va kai ledai iseis is upes tada del senvages sutinku :-ou-je o kol kas atsipute galime sroveje zvejotiPaveikslėlis
 #177654   marciusko
 10 Kov 2010 20:04
as buvau, nesenai gryzau. Nuo puse 3 iki kol sutemo gal 30 sausaruriu, vienas karsiokas nedidelis, ir kelios kuojos nedideles. buvau netoli kaimo.
 #177967   strepetys
 13 Kov 2010 10:50
Ledas geras, žvejų daug, žuvies ne... Gal kas pataikė kokią duobę, aš ne, porą maminių kuojų virš puskilio ir dar smulkmės kažkiek.
 #179253   diego
 19 Kov 2010 18:29
tesinys... :cool:

persikelem i Minge, su salyga kad norim kuoju :-ug Zmoniu daug, blaiviu ne... Pradedam zvejyba, plakiukai kabinejas tikrai gerai, bet ne za tom my siuda prijehali..
Nafik, bendrai ka cia berasyt.. Minge yra Minge, nori kibimo, nori pagaut - vaziuok i Minge. Vaikus ten veztis reikia mokint zvejot.. Buvau pernai pora kart, siemet viena ir labai dziaugiuos. Tobulejimo tokioj zuklej nedaug (mano nuomone) ;-)

rezultate, neieskant, nesivarginant, 29 plakiai/kuojos (plakiukai/kuojytes, kuoja tik viena grazi papuole).
Tai tiek ir manes ::hai-bai
 #179261   diego
 19 Kov 2010 18:50
Skumbrotas rašė:Diego, kokius masalus naudojot, kas geriausiai dirbo :?:
bandem: matyliu, manke, dzikus ir pinkus. Geriausiai dirbo dzikai ir pinkai ;-) nors spiridonas ant mankes pagavo kelias grazias kuojas.
Srove labai silpna.. 2,5g svinukas buvo lb gerai, o 2g butu buves manau idealiai. Pasisert tikrai pravartu ;uolrait

Krantai dar neatsute, vandens ant ledo niabuvo. Storis gal 35cm.. :gutgut
Naudokites paskutinem progom kas norit, nes kai uzdes lietucio, bus ::hai-bai
 #179469   Skumbrotas
 20 Kov 2010 20:02
Prasėdėjau ant senvagės šiandien. Kliovas geras, pagrinde plakiai, bet nemažai ir kuojų, ešeriukų taip pat. Kol buvo šeriama eketė kibo visai padoraus dydžio žuvys, pasibaigus pašarui kalibras gerokai susmulkėjo. Kas nešėrė tas visą dieną tik šušerą traukė. Vienžo žuvies dachriena jau prilinde ten.
Pavakarę linksmino audinė - vogė nuo žvejų žuvį ir slapstė po medžių šaknim. Bendroj sumoj mano akim žiūrint nufyrino ar gavo dovanų apie 10kg žuvies, dabar galės iki pavasario ją ęst. :!: :lol: Vienas veikėjas prie ešerio pririšo šnapso bonkę, tai ta turėjo darbelio kol į slėptuvę sukišo grobį su bonusu :-D O manes vos neapkandžiojo, nes visą smulkmę buvau atidavęs ir nebeleidau vogt iš kibiro :-ug
 #180339   Helias
 23 Kov 2010 15:37
Ventėj ir minijoj jau labai pavojinga. Tuo labiau ryt žada sprogdint ledus Skirvytėje, todėl manau, kad rytoj išvis ledo jau niekur nebebus. Todel manau, kad vieninteli jums iseitis - senvage
 #180518   alvydas11o4
 24 Kov 2010 08:25
Deja bet ledo Minijoje jau nera.Ir i senvoge vargu ar pakliusit nes vakar vos uzlipom dviju rastu pagalba.Ledas dar zinoma geras kazkur nuo20-50.paskutine ziemos zvejiba Minijoje visai ir nieko.Rezultatai vidutiniski bet kaifas nepamirstmas.
 #180694   Flash
 24 Kov 2010 19:05
labai atsiprasau uz toki klausima,net paciam geda del to :oops: ,bet ka turi bendro rusne minija ir minges kaimas?nu minija ir minge suprantu o ka rusne?
priedo,kur butu optimaliausia zvejyba minijos upej arsenvagej geguzes menesio viduryje? planuoju nuvaziuoti su drauge su palapine,keliom parom,kur reiktu nusipirkti kokius nors leidimus ir pan
 #180839   LAURUX
 24 Kov 2010 23:18
flash, geriau geguzes gale atvaryk i atmatos meeta ;-var-var. ;-)
 #180857   Raupsuotas
 25 Kov 2010 07:47
Flash rašė:labai atsiprasau uz toki klausima,net paciam geda del to :oops: ,bet ka turi bendro rusne minija ir minges kaimas?nu minija ir minge suprantu o ka rusne?
priedo,kur butu optimaliausia zvejyba minijos upej arsenvagej geguzes menesio viduryje? planuoju nuvaziuoti su drauge su palapine,keliom parom,kur reiktu nusipirkti kokius nors leidimus ir pan
Rusnė - didžiausia sala Lietuvoje turinti net 16 upių upelių.
Minija - upės pavadinimas
Minija - kaimo kur teka ši upė pavadinimas (dar kartais vadinamas ir Mingės kaimu) kas kartais klaidina žvejus

Dabar atrakcijos kurios vyks pavasarį.Paskutinį balandžio savaitgalį prie Skirvytės upės (Rusnės saloje) ant antros krantinės vyks didelė šventė kur susirinks daug žvejų iš visos Lietuvos.Tai įvairūs klubai, pavieniai žvejai.Vyks akcija "nešiukšlink" kurios metu kaip ir pernai valysime Rusnės salą nuo šiūkšlių.Po to vyks varžybėlės, apdovanojimai, alus, bendras stalas, diskoteka.Vėliau kas norės liks nakvoti (tokių bus tikrai nemažai) ir kitą dieną galės puikiai pažvejoti.Tikrai dėmesio vertas renginys.
Vėliau, gegužės 8-9 vyks LSŽKL varžybos (trečioje krantinėje) kurių metu dvi dienas galėsite jas stebėti.Tuo pačiu metu antroje krantinėje vyks dar viena šventė kur pagrinde bus susirinkę plūdininkai.Tokiu metu jau žuvis būna labai sukilusi ir gana gerai kimba.Jei esate plūdininkas geresnės vietos nerasite.Geras privažiavimas, auto parkavimas bei nakvynė vos už kelių metrų nuo upės.Reikia turėti respublikinį leidimą :!:
Taigi rinktis tikrai yra iš ko.Jei esate dugnininkas tai Atmata irgi idealiai tinka tam dalykuiPaveikslėlis
 #181563   Flash
 28 Kov 2010 11:02
LAURUX rašė:flash, geriau geguzes gale atvaryk i atmatos meeta ;-var-var. ;-)
galima placiau apie ta meeta? :roll:
Raupsuotas
Rusnė - didžiausia sala Lietuvoje turinti net 16 upių upelių.
Minija - upės pavadinimas
Minija - kaimo kur teka ši upė pavadinimas (dar kartais vadinamas ir Mingės kaimu) kas kartais klaidina žvejus
aciu uz geografijos pamoka :koliorava mano ziniu bagazas truputi pasipylde :cool:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 56
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė