Tas pats
, stebim akylai 

Pradedu suprast iš kur atsiranda dulkės, o kur dingsta pinigai - vis dar nesuprantu......
Apie tinklus- tai metai ir palieki viena blizge- tada jau pradedi suprast kur tinklas o kur tarpasTadass rašė:Vakar ties Olando kepure buvom su seimyna pasivaiksciot, tai tinklu privaryta, nesuprasi kur pradzia,kur pabaiga. As Karklej negaudes,tai idomu kaip kazin reikia suprast kur tinklo pradzia, o kur pabaiga, kad pataikyt i tarpa, o ne ant pacio tinklo
![]()
Ir dar - kurioje vietoje Karklej gaudot, kur auto paliekat![]()
Kelinta val pradejai zvejyba? Nes siaip kiek man ir kompanjonams yra teke gaudyt, tai geriausiai kimba tik prasvitus (tada pradzioj net nebrendam, o nuo kranto prasukuojam, nes ankstyva ryta jos pareina ypac arti kranto) ir besileidziant saulei (kai saule jau net raudona). Zinoma buna ir dienos metu pora aktyviu periodu, bet cia jau ne taisykle.rayyyma rašė:as buvau prie kapinaiciu, iskart uz ''zilvicio'' stovyklos...ten kur upelis isteka..
čia jau reikėtų paklaust Skumbroto, ans tuose dalykuose gaudosrayyyma rašė:o kaip pazymeta tinklo pradzia , o kaip pabaiga?
jei nesunku ant zemelapio pazymek,gera vieta prie krepsininko Einikio vilos,kur upelis iteka ir uz karkles, kur metalinis valciu nuleidimas ir upelis iteka, per viduri.
Turėtų būti pagal šias taisykles:Vaidis rašė:čia jau reikėtų paklaust Skumbroto, ans tuose dalykuose gaudosrayyyma rašė:o kaip pazymeta tinklo pradzia , o kaip pabaiga?
O koks skirtumas kur pradžia ir kur pabaiga, vistiek tų tinklų tiek, kad nesusigaudysi koks plūduras kuriam priklausorayyyma rašė:nu pludurai yra, tik veliaveliu nelabai, nelabai ein sprast kur pradzia kur pabaiga.
vat tu pabandyk su britkelnem ant pilvuko atsigult ir pamatysi ar pas tave kitaip :DSkumbrotas rašė:Kojinės pripučiamos pas tavi, štoli![]()
nu matai kitokios kelnes pas taveSkumbrotas rašė:Pas mane kitaipNe kartą bangos yra buvusios pervertusios, ale nepastebėjau kad kojas į viršų keltų