Ryt suzinosim...
savas http://savastudija.blogspot.lt" onclick="window.open(this.href);return false;
pasiziurek turgeliuose o gal kur nors ir parduotuvese kazka is GOLDEN jei tikslei parasiau firmos pavadinima , pats ziurejau sukiojau visai nieko , o ir keli sutikti diedukai prie neries ju neispeike , yra ir su priekiniu ir su galiniu stabdziu , metaliniai bugneliai - kaina nuo 50 iki 100lt.savas rašė:Jo, zvalgiaus ir ten, ale ir tas 20% mazai padeda. O ir nesivaikau as kazi kokio vardo. Kai daikta priziuri ir kitaiskas ciudas - kartais stebuklu tampa, aisku jei is pat pradziu kazko vertas buvo.
Nu neiseina man daugiau pigino skirt tiems reikalams, nei galiu nors tu ka, nebent skriaust seima, dukra studente, katina ir suni ant dietos sodint.
nieko gero tos golden, vala kloja sudinai, guolis vediklio po 5 zvejybu subirejo, dar po 2 zvejybu - rites guoliukas, ir svoris ju dieve padek - priesa gali uzmust :D ant dugnines isejo pailseti jinai man :DLamiglas rašė:pasiziurek turgeliuose o gal kur nors ir parduotuvese kazka is GOLDEN jei tikslei parasiau firmos pavadinima , pats ziurejau sukiojau visai nieko , o ir keli sutikti diedukai prie neries ju neispeike , yra ir su priekiniu ir su galiniu stabdziu , metaliniai bugneliai - kaina nuo 50 iki 100lt.savas rašė:Jo, zvalgiaus ir ten, ale ir tas 20% mazai padeda. O ir nesivaikau as kazi kokio vardo. Kai daikta priziuri ir kitaiskas ciudas - kartais stebuklu tampa, aisku jei is pat pradziu kazko vertas buvo.
Nu neiseina man daugiau pigino skirt tiems reikalams, nei galiu nors tu ka, nebent skriaust seima, dukra studente, katina ir suni ant dietos sodint.
nu va o sakai nieko gero , visdelto svogeris atidroze du metus ... o ka tu norejai uz tokia kaina , labai uz ekusima irgi negali garantuoti nors aisku uz goldena gal ir geresne nors ir truputi brangesne, pas mano shimano sensilaita uz 500lt antroj zvejyboj pradejo zysti valo vediklis tai ka nejaugi visos simankes nieko vertos - aisku kad ne , o rite japoniska skirta japonijos rinkai ir tikrai gera . Pas tave subyrejo goldenas o pas mano kelis pazystamus byrejo ekusimos , taip kad ...[/quote]Lamiglas rašė:svogeris turi is senesniu tai 2 metus atidroze - jam niekas nesubirejo, bet vala kai kloja tai dieve padek - pintuka bijok ant jos vynioti.
uz tokia kaina ~100 lt yra riobiu ecusimu pilni turgai - 100 kartu geriau.
Nu mlia , o kaip tas galejo atsitiktAndriusK rašė:Gal esat kada susidure su tokia beda kaip applause 3000 valo vediklio varzto luziu? kur butu galima rasti panasaaus diametro ir ilgio varzteli?
vejaiarbu rašė:Teorija yra teorija , o praktika tai visai kas kita.Pagrindine priezastis del ko susipina arba uzsimeta valas tai - valo susukimas vyniojant. Didesnese ritese jis mazesnis .Tie patys Kuzminas arba Sherbakovas rekomenduoja naudoti 1000'ciu diesne rite nei rekomenduoja gamintojas(pagal Daiwa arba Shimano klasifikacija).Kuzminas dazniausiai 2.7 ul kotui naudoja 3500 dydzio rite ir 10 lb pinta Power Pro vala - manau komentaru nereikia...
Panašu, kad dar vienas EXCIA "klonas"Voblis rašė:... ar verta ji demesio...
Turiu SURF MASTER - Patriot 4000 - ecusimos su galiniu stabdziu kopijaVoblis rašė:Kaip tik gavau atsakyma is "zvejok pigiau", kad bus ta rite kita savaite, tai surizikavau ir uzsisakiau...Pristatymas nemokamas tai gal kaip uz Ryobi Excia klona visai nedidele kaina.Na kai atsius tada bus aisku, kas per daiktas...