Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #176349   Xrapas
 05 Kov 2010 07:14
Dzedas rašė:Kur dingo skelbimas apie meškieriu pirkima ??????????
Skelbimas buvo įdėtas į vartotojo amberiss sukurtą temą.
amberiss skelbimą pataisiau- pavadinime buvo tik vienas žodis "perku".
Abiems- ir amberiss, ir Dzedas siūlau paskaityti skelbimų įdėjimo TAISYKLES !!!!!!!!!!
 #176919   Tadunce
 07 Kov 2010 19:37
Ar desniajame virsut. kampe esanciose taisyklese atsiras irasas apie sterku ir kirsliu draudimo gaudyti perioda?
 #177205   Agis
 09 Kov 2010 08:23
Manau ir šiais metais padarysime fotokonkursą, tačiau nuotraukas pradėsime siūlyti jau rudeniop, nes šių metų pavyzdys parodė, jog aktyvumas pasireiškia tik matams baigiantis, nors jei bus pasisakymų, kad tokią temą reikia pildyti visus metus, tą ir padarysime.Administracija dirba Jūsų patogumui, taigi jei reikia, tai ir rasykit.
 #177326   Wytux
 09 Kov 2010 14:59
Jiep, bent jau taisykles butu ydomu suzinoti is anksciau, ir siaip, kaip profas gal Linas galetu kazka patarti forumui ir isakyti savo mintis konkurso klausimu- gal pavyktu konkurseli dar labiau kilsteleti i aukstesni lygi :)
 #177350   Agis
 09 Kov 2010 15:58
Pasiskaitykit senasias taisykles ir pamatysit, kad praktiškai ten viskas atsispindi, netgi buvo surengtas balsavimas kas gali balsuoti, ko pasekoje už pernai metų nuotraukas balsavo kas norėjo.
Pirma prieš klausdami, visada pasitikrinkite ar tikrai į iškilusį klausimą atsakymo dar nera buvusiuose konkursuose;-)
 #178732   Vitolis
 17 Kov 2010 10:15
Perskaites Gelmes kurineli apie naktinio karshio zvejyba, siulau isteigti priza uz geriausia metu kurini zvejybos, gamtos tema. Gelmiaus pasakojimas manau vertas prizo. O gal ir zvejybinio zurnalo skilties. ;-var-var.
 #178736   Edosius
 17 Kov 2010 10:19
Yra galvojama apie tai jau senokai, ir už gražiausią fotoreportažą, ir už gražiasią rašinį ir t.t... :/braj;
 #178748   Agis
 17 Kov 2010 10:38
Galima suorganizuoti ne vieną ir ne du konkursus, tačiau mielieji sutikit, kad kiekvienas konkursas reikalauja didesnio ar mažesnio prizelio.Su photoshopu sukirpti ir spauzdintuvu atspauzdinti visokie garbės raštai tikrai nieko verti, išskyrus rėmelio vertę :-D Jei pastebėjote, tai organizuojant konkursą visada taisyklėse būna prierašas apie prizinį fondą, tačiau....vienos rankos pirštų užtenka prizų steigėjams mūsų konkursams.Niekas šventės mums nesukurs, jei nesusikursime patys, o nebus pinigučių nebus ir juokučių.Viskas priklauso nuo Jūsų pačių, forumo administracija gali tik sudėlioti tai ką Jūs siūlote ir neklenčys pas kiekvieną kažko priziniam fondui.Taigi rimčiau pažiūrėkit patys į tuos visus konkursus ir karuselė įsisuks ;-)

Kad jau apie pinigus prabilau, tai pratesiu :

Leisiu sau administracijos vardu padėkoti Rubikių susitikimo dalyviams už nuoširdžiai ir nekriziškai :-D papildytą aukų dėžutę forumo išlaikymui :/brazasista
 #178776   Vitolis
 17 Kov 2010 12:42
Nemanau, kad tokiems prizams reiketu ishleist tiek kiek skridzas savo bumeriui :) Jei rimtai, tai manau svarbiausiai demesys zmogui. Kaip ir kiekvienais metais, pvz. susirinke i Atmatos susibegima, kuris jau virtes tradiciniu, sakyciau kaip ir visu praeitu metu ataskaitiniu susibegimu ir visu reikalu aptarimu, norintys gali isteigti ish savo asmeniniu leshu koki tai priza. Ir nereikia cia jokio fondo. Jis jau dabar gali pasiskelbt, kad isteige priza, pvz. uz tribuniecio kuryba, uz nuolatine kvalifikuota pagalba renkantis masalus, linksmiausio ar kt. Cia kaip pavyzdzius miniu. Galimi ir kitokie variantai. Reiketu tik pagalvot daugiau temu ir viskas susidelios savaime. Nereikia cia jokiu balsavimu. Jam patiko labiausiai, jis ir pagerbia ta, kuri jis mato geriausiu toje srityje, iteikdamas jam savo prizeli. Ir ne kainoje esme. Pvz. ash pernai per Atmatos mita buvau tikrai maloniai nustebintas, kai Gelmes su Gelmiene iteike man atminimui prizeli, kaip vyriausiam ZT dalyviui. Jis ir dabar stovi garbingiausioj vietoj, primindamas gerus draugus ir puikiai praleistas akimirkas.
 #178790   Agis
 17 Kov 2010 13:57
Galimi ir sveikintini ir tokie veiksmai, aš ne apie fondus šnekėjau, aš tik norėjau pasakyti, kad nuo jūsų pačių rodomos iniciatyvos viskas ir priklauso .
 #187197   Vaidis
 15 Bal 2010 16:27
Jeigu pažadėsi necituoti 'paklodžių' tam, kad nupieštum :-D :-D , supratai mintį? :-byta:
 #187204   Vaidis
 15 Bal 2010 16:33
Kurk, bet učty, gauni šią privilegują avansu gerą elgesį forume :!:
 #190344   savas
 23 Bal 2010 01:09
Gal verta butu atskirt visokias meistrystes nuo savadarbiu masalu, ar bent poteme sukurt, kad nereiketu zmonem apie savadarbes sukres, voblas ir kitokius pribumbasus vienoj temoj sneket...? Pamenu, kad net apie savadarbius deklus po pigiai buvau uzsimines, ale atrask dabar, kad gudrus. Pavizdys:
vobleriai:
Metalas:
Guma:
Kita:
Cia tik pasiulymas, a suskirstyt po lentynas gal galetu labiau patyre, jei toks reikalas atsirastu...
 #190854   dainiuška
 24 Bal 2010 13:57
Kažko nesuprantu su asmeninių žinučių siuntimu :? Išsiuntus kai kurias, jos lieka aplanke SIUNČIAMOS netgi po kelių dienų:

Paveikslėlis

Ar tai reiškia, jog jos nepasiekė adresato? :roll:
 #190862   dainiuška
 24 Bal 2010 14:07
Skumbrotas rašė:Tiksliau - kad adresatas nebuvo prisijungęs ir negavo dar žinutės.
Nebuvo prisijungęs prie kur - prie tinklapio ar prie savo asmeninių žinučių? Nes šiuo metu adresatas, kuriam siunčiau pora žinučių, prie tinklapio yra tikrai prisijungęs - jį rodo apačioje prie skilties "Dabar prisijungę".
 #190864   Edosius
 24 Bal 2010 14:14
dainiuška rašė:
Skumbrotas rašė:Tiksliau - kad adresatas nebuvo prisijungęs ir negavo dar žinutės.
Nebuvo prisijungęs prie kur - prie tinklapio ar prie savo asmeninių žinučių? Nes šiuo metu adresatas, kuriam siunčiau pora žinučių, prie tinklapio yra tikrai prisijungęs - jį rodo apačioje prie skilties "Dabar prisijungę".
Teisingai skumbrotas pasakė ;uolrait
Bet jei matai kad neišsisiuntė kai adresatas yra prisijungęs, galbūt pas jį pilna dežutė...
Pamandyk išsiusti man, pračekinsim ;-)
 #191045   Sokratas
 25 Bal 2010 07:04
buvo toks laikotarpis, kai atsidarai zvejotribuna.net ir , jei turi žinutę neskaitytą, bac ir iššoka langiukas apie tai pranešantis....Labai fain dalykas, niekad nepražiopsosi svarbaus,,, Bet kažkodėl panaikinot tą reikalą....Gal galima atstatyti, pageidaučiau
 #191050   Tadunce
 25 Bal 2010 07:20
nu man tai visada pranesimui atejus visada virsuje eilute issoka tipo, gal neturiu ko instaliaves,nzn, bet informuotas visada bunu apie pranesima :)
 #191065   Sokratas
 25 Bal 2010 08:04
turi omenį šią eilutę: Atsijungti [ bobis ] 0 naujų žinučių
Jei tai, tai rašo ir pas mane, bet aš kalbu, kad iššokdavo langas ant viršaus, jei turi žinutę , o tai jau visai kas kita....
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė