kaip ir viska zveju parduotuvesjuliuz rašė:kas platina ta pe super ?

kaip ir viska zveju parduotuvesjuliuz rašė:kas platina ta pe super ?
Kaip nuomone apie Ownerio pintuka (chia tas pilkas ish Aises?)lyginant su PE. Man jis nelabai apvalus pasirode, o kaip ano storis?Airis rašė:owner broada dabar meginsiu, bet pintuka x4,apie 8kg. is paziuros slidus,apvalus,panasus i pe super tik pilkos spalvos.lyginant su pe super apie 0.2-0.21 storio.spules po 150m.kaina per pm.nedidele
Mazu maisau del storio, nu bet lyg ir 0,12 pasizymejes esu ant spules. As girdejau kad jo is vis nebegamyna, bet gal cia pliotkai. O jei jau neber tai gal kas zinot kur dar yr jo?Airis rašė:kazkaip nemaciau tokio (0.12)storio pardavime.ploniausia esu mates 0.15, 5kg.
siaip aise siais metais jau nebeatves sito valo pe super, taip kad belieka ieskoti,kur kas uzsiliko
koks pilnas to gerio pavadinimas , minkstas ar kietas tas valaskazbekas rašė:as ta rovanini dragonini Sufixa pries pusantru metu pirkau 0,06 HM berods. tai jau antras sezonas eina bet nusiskundimu nei as, nei mano kolega jam neturi. Aisku galetu siek tiek kaina but humaniskesne. bet valas geras. pas jus Kaune man rodos ir pirkau.
Bet jis per mazga laiko tik 1kg... To diametro mono valas laiko tiek pat. O be to ta izuli zydra spalvaKleckas1978 rašė:Jei kam idomu stai zmogus ismataves gan nemazai pintuku
http://www.spinning.kharkov.ua/index.ph ... estdia.php
siaip kaip matau Stren Microfuse 0.06мм - yra 0,1mm pintukas.
alkanas rašė:gytis duodi cirku, tai jam plona pinta duok, tai jis nori jog tas plonas traukini islaikytu ... nors suprantu gal, viesiem noris gera daikta turet, vat ir man norisi sasame samuline 0.04 o ner
2 kg tikrai daug , neteko rankose laikyt 0,09iusegun rašė:nusipirkau SEB 0,09 mm - 3,5 kg. pirma karta bandysiu. namie keliau 3kg - truksta (ne per mazga). 2kg iskelia ir laiko - jei pasvytuoji aukstyn zemyn irgi truksta (ne per mazga).
ir is tolo ten nera 0,09henyte rašė:2 kg tikrai daug , neteko rankose laikyt 0,09iusegun rašė:nusipirkau SEB 0,09 mm - 3,5 kg. pirma karta bandysiu. namie keliau 3kg - truksta (ne per mazga). 2kg iskelia ir laiko - jei pasvytuoji aukstyn zemyn irgi truksta (ne per mazga)., beje , o kas tas SEB ?