shoklyderiui shita naudoju http://www.netknots.com/html/double_uni_knot.html
I Fish Becouse The Voices In My Head Tell Me To.
bandzhiau kokius 5 skirtingus, shitas http://www.leadertec.com/tipsandtechniq ... ocker.htmldrakonierius rašė:beje, kokiu mazgu rišate mono prie pintuko?
Aš tokį būtent ir naudoju, geras ir paprastas mazgas. Bet vistik jaučiasi kaip per žiedus eina.Airis rašė:man sitas prie sirdies mazgiukas http://www.animatedknots.com/albright/i ... dknots.com
nu neradau, o turiu foto skladuke pasikabines, kad nepamirsciauAiris rašė:niekaip nerandu vieno gero mazgo,kuri surisus gaunasi i konusa mazgelis. panasus i Taacio nuoroda,tik zgrebnesnis, lengviau surisamas
Deja... teks grįžti prie įprasto varianto be jokių pavadžių ir toliau traukti lašius be jokių išsigalvojimų?Skumbrotas rašė:Čia ne šiaip diskusijos apie mazgus, čia norėta išsiaiškinti gan skaudžią ir bjaurią problemą. Deja....
Pritariu- mazgo nusidauzhymai ir kilpu metimai- tai chia turbut pirmaklasiu nemokejimas. Va pernai man buvo bedu, shiemet dvi dienas atmechiau- blizgiu nepamechiau, o persimetus per zhiedely valui blizge tik netoli skrisdavo (per pora dienu gal 3 kart taip buvo).Airis rašė:taip kad matau tik pliusus. tuos minusus parase tie , kas naudojo florokarbona
nu tas tai jo,ash irgi ana ant surfo rishu,bet sakau gal ji ten nukirpus kurtai kur pradeda i ta storuma aitsubariux rašė:Tai kad storas labai jau tas storgalis jo - 0,8ir ilgis jo 15m ane?As toki ant surfiuko risu
Vaidis rašė:Šiandien Karklėj nuo 08:30 iki 12:00 val atvirinau vandenįVienas 'bučkis'
į blizgę ir vienas
su dviem smūgiais ir
![]()
![]()
Vanduo drumstas, ryte pusė velnio dar buvo, bangos nedidelės iki bambos įsibridus matės kojikės, po to pasisuko vėjas ir vanduosusidrumstė, pradėjo šiukšles visokias skalaut lnk kranto plius dar lietus
.....patraukiau namo...iki kito karto
kad plonasis galas ten 0.35,turiu ir 0.3 plonuoju.as ju net ant surfu nerisu, nes brangus ir manau bereikalingas daiktas. fladeno 0.5 valo 270m,tik 10lt kainuoja(kiek lyderiu iseina)o to 5 gabalai 25lt.neekonomiska odnakooli rašė:nu tas tai jo,ash irgi ana ant surfo rishu,bet sakau gal ji ten nukirpus kurtai kur pradeda i ta storuma aitsubariux rašė:Tai kad storas labai jau tas storgalis jo - 0,8ir ilgis jo 15m ane?As toki ant surfiuko risu
nu del ekonomijos tai tu teisus,bet man vistiek jis limpa,buvau prisirishes ir vieno diametro,bet ishsimeta man jis geriau kai nuplonejantis,bet tai chia ne i tema jau pilam,chia turbut i "zvejyba nuo kranto" reiktu...Airis rašė:kad plonasis galas ten 0.35,turiu ir 0.3 plonuoju.as ju net ant surfu nerisu, nes brangus ir manau bereikalingas daiktas. fladeno 0.5 valo 270m,tik 10lt kainuoja(kiek lyderiu iseina)o to 5 gabalai 25lt.neekonomiska odnakooli rašė:nu tas tai jo,ash irgi ana ant surfo rishu,bet sakau gal ji ten nukirpus kurtai kur pradeda i ta storuma aitsubariux rašė:Tai kad storas labai jau tas storgalis jo - 0,8ir ilgis jo 15m ane?As toki ant surfiuko risu
Vaidis rašė:ir vienassu dviem smūgiais ir
![]()
![]()
Kad tau ir sekasispiridonas rašė:šiandien nuo 7val iki 12 val šukavau Baltiją- Karklę.Apart to, kad vos neužlipau ant ruonio, nieko įdomaus nebuvo. tiksiau neužlipau, o pamačiau kaip tas gaidžiukas skuodė kiek beikabindamas savo letenėlėmis smėliu į jūrą
. reikejo pamatyti, kaip greit tai vyko
...
apie žvejybą. aplankiau visas žinomas ir nežinomas vietas. ir nei vienoje iš jų nebuvo SPAKT. kažkaip keista, kad nuo ryto, o ir vėliau bangos buvo dideles. vanduo nors ir skaidrokas bet pilnas visokiu maurų
ramass rašė: Tai zaltys , tai ruonis. I afrika geriau nevaryk zvejoti , krokodilas gali buti paskutinis kuri pamatei