kur jas dedat? as cia ju tiek galiu prilupti. ana diena gaudziau kol nusibodo. bet naudos is ju tai nzn. keptos tai kaip sieno skonio. ka su jomis darot? ziobri tai dar bent per salta duma ir poto ohoho.

pries sankryzos ir kiek akys mate zvyrkeli tai nebuvo vandens, o kaip ten toliau nezinau.Arcia rašė:na matai prie upes pas mane vien alkniai auga, tai negailadziovintos buna riebios tik kazko nevisos
a kaip ten reikalai su keliu, link minges zvirkeliu neber vandens?
na tai pawasariaisArcia rašė:a kada ji ejo
Gaudem,bet ten grynos dziungles,sunku vaiksciot. Upetaki viena kita dar galima sugaut,geriau bandyk siek tiek zemiauabudabis rašė:Gal kas aplink Zarenus minijoje gaudote?
Matem ir tuos burius ziobriu ir sekmingai gaudem. Dar ir tave pasnekinom jei pamenibloombergas rašė:Penktadieni buvau Minijos aukstupy, tai pagavau 3 upetakius, bet tik vienas imamas. Kitus paleidau. Uztad maciau didelius burius ziobriu, kuriuos bande pagaut keletas zveju, bet nesekmingai :D
bloombergas rašė:Ak tai tamstele ir busit:) Malonu kad prisimenam vienas kita:) Siandien tik uzsiregistravau cia, pagalvojau kad reik pranest apie savo rezultatus ir naudingos info paieskot siam saite:)
Kokio dydžio tą mikriką jema karšiaiAlgirdas rašė:uztat ant mikriko vakar karsiai kale kaip isprotejabet ne per didziausi
Mano turimų mažiausių tvisteriukų ir riperiukų ant 5g galvakablio niekaip neužkabinsi, tik ant mormyškiųAlgirdas rašė:maziausia riperiuka arba tvisteriuka ir galvakabliukas 5gr. ....
Arcia rašė:Ant kompostiniu slieku
Super...