Ne cia didziausias dienos laimikis koki pavyko isprasyti i krantamodixas.eidixas rašė:O taj cia tas mazasis?Ale tipo rekordiniai mazas

Ne cia didziausias dienos laimikis koki pavyko isprasyti i krantamodixas.eidixas rašė:O taj cia tas mazasis?Ale tipo rekordiniai mazas
Jei butu praejes elektrikas patikek nerastum nei mazesniu ir net mailiaus, patikek tas rozas gyvas jei kazka pagavai, paprasciausiai siandien tau nepasiseke, sugrizk dar ten po kurio laiko ir pagausi savo upetaki ,sekmes taumodixas.eidixas rašė:Zinaj manau jog elektra jau spejo juos pravaryti nes maniskiame jau irgi nebera margiu kiek ziniu gavau taj jau pastebejo tuos zalcius elektrikus.Nes mano nuomone jie negaleju su ledais isplaukti :D kazkas vistiek ivyko.Gaila... Bet maziuku dar liko kuriuos turbut vienintelius likusius ir tepagavau.adema rašė:jau bandziau ir as pagaut nor viena margi., toks jausmas kjp zvejotum sulinypernai metais tokiu metu kibo tikrai neblogai, o siemet pff....
nezinau kas kaltas ar as ar buves potvinis.Gal kaltas vanduo, kuris dar kolkas pakiles ir purvinas, o gal is vis visus margius isnese velniop is tos upes
??
O kuriuoj cia mazdaug vietoj jei ne paslaptis? Gal ir man neapsimoka ten belstis :/homeris99 rašė:buvau vakar isbrides minijon ir nieko, nevykes is manes upetakininkas
lisk i minijos intakus tikrai pagausihomeris99 rašė:buvau vakar isbrides minijon ir nieko, nevykes is manes upetakininkas
Kodel butent vietinei,kiek man zinoma,atvykeliai tenai daugiau siauciahomeris99 rašė:prie plunges, svolačiai vietinei su pludinem aplink trinas tai kiek suprantu juos ant slieko i gaudo
Donis rašė:Kodel butent vietinei,kiek man zinoma,atvykeliai tenai daugiau siauciahomeris99 rašė:prie plunges, svolačiai vietinei su pludinem aplink trinas tai kiek suprantu juos ant slieko i gaudo
Nebesvaik,kad ant slieku Minijoje upetakius gaudo. Zymiai lengviau juos kokiam mazesniam intakelyje slieku mucyti,jei jau taip norisi,o ne i Minija lyst. Teisingai Donis pasake,kad daugiau siaucia atvykeliai,vietinius visus pazystu katrie taip gaudydavo,dabar jau esam peraukleje. Atsimink apie Plunge gerai ziobris kimba,dabar visi sublude del ju,upetakiai kol kas pamirstihomeris99 rašė:na nesiginciusiu tau tikrai gereu zinoti kas ir kaip
Pasakyk kor ons sied-iskrapstysemEdga rašė:As taj vieno grazuolio niekaip isprasyt negaliu nereguoja jis nei i voblerius nei i sukriukes.taj nusipirkau guminuku gal jie jam patiks.
Ale laba uns protings,aba atsargos