Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #194690   HIPIS
 07 Geg 2010 21:12
Sveiki, gal galit paprotint apie pirkima...
Cabelas.com
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... t*shipinfo
raso siuntimo kaina skaiciuojama taip: "International Standard Air delivery is 45% of the total order amount or a minimum of $40.00."
nedaeina man durnam. jeigu pirksiu kelis voblerius uz 20dol. Kiek man kainuos siuntimas? 20+40dol ar 20+9dol?
 #194705   Ef
 07 Geg 2010 21:43
na kiek suprantu tai nemaziau 40doleriu :). Cia ta prasme jai daiktas tavo pirkas 200doleriu tau ima 45% , bet jai pas tave daiktas pigu(siuo atveju kaip minejai 20doleriu) ims 40doleriu nes cia minimali suma padenkti oro pastui :)
 #194788   henyte
 08 Geg 2010 17:21
HIPIS rašė:Sveiki, gal galit paprotint apie pirkima...
Jei uzsisakysi "antzeminiu pastu" kainuos 20+20 $ , ateis maksimum per dvi savaites , bet cia dar vietiniams turesi moket ...
saturnas rašė:man idomu , kur dingo fema-zukle sawireklama - bendrai jungiantis su cabelas :roll: ? Manau jie atsakytu i Jums rupimus klausimus :roll:
"Femoj" atsirado kalkulatorius siuntimui apskaiciuot , kaineles gaunas ohoho :shock: , tikrai , kad "oficialus" atstovas :lol:
 #194901   Ef
 08 Geg 2010 22:55
cia taip idomei uz ta siuntima kaskaip, pvz is ebay perkant uz mazas siuntas buna akciju, kad isvis moket nereikia tik jo kaina, o ji tau atsiuncia for free, o cia kad ir su traukiniu ar dar kuo atsius 20 doleriu moket... :liež-uvis
 #194964   henyte
 09 Geg 2010 17:29
Pabandyk is ebay meskere su 20$ uz siuntima surast arba uzsisasyk ebay pora riciu ir kokia striuke , garantuoju nieks uz 20$ nesius , siuntimas for free pas azijiecius smulkmenom ju gamybos buna ir lauksi pora menesiu ... Nu , o tas cabelas'o "traukinys" iki Klaipedos atidunda nuo savaites iki dvieju begyje (ziurint kokia diena uzsakyma padarysi) , man yra buve , kad is cabelas'o siuntinys iki Vilniaus per 6 dienas atejo , o dar keturiu prireike ilgam ir sunkiam keliui Vilnius-Klaipeda ...
 #195041   orangitto
 09 Geg 2010 23:05
cia vienas apie viena kitas apie kita sneka :D taigi sako zmogus skirk daiktus kur tau atsiust meskere ir moket uz specialu siuntini ir kur atsiust kaledini zaisliuka kuris 30gr sveria. Jei nori pigiai ieskok kas amerikoj gyvena kad persiustu tada nesumokesi mokesciu, pigus siuntimas bus. Antras variantas ieskok kas anglijoj gyvena sumokesi uz siuntima irgi nesumokesi mokesciu. O trecias siusk tiesiai i namus ir sumokesi visiem is eiles, ps. pvm skaiciuoja nuo (kaina+siuntimas) tai nemazai nudroz :)
 #195120   nexus2
 10 Geg 2010 12:43
Atsiprasau, jei tokia tema jau yra. Tai tada istrinkite sia tema. :mhu

Siulau deti i sia tema visus Jums zinomus uzsienio zvejybinius e-shopus, su trupuciu info.

As pradesiu:

http://www.ebay.co.uk
Turgeliz ''plot
Galima rasti geru dalyku ir kelis kartu pigesniu, nei pas mumis.
Pirkau kelis kartus. Daugiausia sutaupes esu ~800lt, kai pirkau echolota.
Atsiskaitymas paypal

http://www.fishingwarehouseshop.co.uk/
Parduotuve visiems zvejybos stiliams.
Esu pirkes karpinius kotus + rites.
Atsiskaitymas kreditine.
Problema (bentjau man buvo), gan ilgai siunte, nors siunte per DHL'a

http://www.chronocarpe.com

Parduotuve karpininkams/samautojams :!:
Galima rasti geru dalyku uz protinga kaina.
Problema tame, kad jie nesiuncia i Lietuva :/nek , taciau, kas turite draugu/giminiu kitose salyse, problema ishsisprendzia.

http://www.britnett-carver.co.uk/ericsangling/
Visiems zvejybos stiliams. Galima rasti geru dalyku uz gera kaina.

http://www.tacklebargains.co.uk
Visiems zvejybos stiliams. Didesni kiekiai pigiau.

http://www.mullarkeys.co.uk/
Visiems zvejybos stiliams. Galima rasti geru dalyku uz gera kaina.

http://www.leslies-luton.co.uk/store/
Orentuojasi karpininkams, taciau yra vietos ir kietiems stiliams.
 #195271   henyte
 10 Geg 2010 18:29
Surask ir parodyk gerus voblerius ( ne kinietiskus ) kur is ebay parsisiust nemokamai galima ... Meskeres ir striukes prie to , kad tau lengviau suprast butu kiek , kur ir ant kiek maziau parsisiuntimas kainuoja , apie skaityma , jei nematei parasysiu dar karta , kad is ebay 99% atveju nemokamai eina arba kinietiskas s***s arba prekes labai aukstomis kainomis kur siuntimas iskaiciuotas i prekes kaina .
 #195658   Ef
 11 Geg 2010 23:05
Ef rašė:cia taip idomei uz ta siuntima kaskaip, pvz is ebay perkant uz mazas siuntas buna akciju, kad isvis moket nereikia tik jo kaina, o ji tau atsiuncia for free, o cia kad ir su traukiniu ar dar kuo atsius 20 doleriu moket... :liež-uvis
:ks> :ks> :ks>
 #198601   OMar
 21 Geg 2010 16:19
Paskaitinejau Jusu gudrias mintis ir kilo noras atsakyti Jums i klausimus.
Pirma. Niekas Jusu nevercia uzsakineti prekiu is cabelas katalogo per www.fema-zukle.lt. Jus ta galite padaryti ir patys ir nereikes ieskoti slieku.
Antra. Jeigu kada nors bandete siustis legaliai ne kaip dovanas is cabelas, tai mokesciai Jums visi yra zinomi, Jei nebandete tai ir kalbate vejus.
Trumpas kalkuliatoriaus paaiskinimas:
"kompensacija uz patirtas islaidas"
pavedimas - 40-70Lt (priklausomai nuo banko)
muitines tarpininko paslaugos - 30 Lt mokesciu sumokejimas (PVM ir muito mokestis)
muitines tarpininko paslaugos - 70 Lt (deklaracijos pildymas)
imones marza - 10-20% (nes imonei gauti pelna irgi butina)

Prasom rasykite jei dar bus klausimu.
 #198613   henyte
 21 Geg 2010 17:56
Gal ir vejus kalbam , nieks lyg ir nenorejo ant tavo verslo uzvaziuot , o tu toks jausmas , kad isizeidei ...
Kad jau parasei tai aciu , tai gal truputi smulkiau papasakosi ...
Ne viena karta is ten siunciausi ir ne karto kaip dovana , ten ne "kitaicai" , dovanu nedalina , gali uzsakyt sveikinima koki , bet ne dovana sau ... Tai va kaip sakiau siuntiniai ne dovanos ir mano saziningai sumoketi mokesciai uz pvm ir muita , imones marza irgi puikiai suprantu , tik va pavedimai ir tarpininku mokesciai man jau nesuprantami ...
 #198718   Jonvabalis
 22 Geg 2010 12:09
OMar rašė:Paskaitinejau Jusu gudrias mintis ir kilo noras atsakyti Jums i klausimus.
Pirma. Niekas Jusu nevercia uzsakineti prekiu is cabelas katalogo per http://www.fema-zukle.lt. Jus ta galite padaryti ir patys ir nereikes ieskoti slieku.
Su tokia kainu politika ir nepriversit :) .
Antra. Jeigu kada nors bandete siustis legaliai ne kaip dovanas is cabelas, tai mokesciai Jums visi yra zinomi, Jei nebandete tai ir kalbate vejus.
Siunciausi kelis kartus ir mokescius valstybei atseikejau tiek kiek reikia - PVM nuo visos sumos, plius pasto islaidos 14.25 Lt siuntinio siuntimui muitininkams patikrinti. Kaip ir minejo henyte del dovanos deklaravimo dokumentuose ar kitaip bandyti su cabelas'u susitart nera galimybes.
Trumpas kalkuliatoriaus paaiskinimas:
"kompensacija uz patirtas islaidas"
pavedimas - 40-70Lt (priklausomai nuo banko)
muitines tarpininko paslaugos - 30 Lt mokesciu sumokejimas (PVM ir muito mokestis)
muitines tarpininko paslaugos - 70 Lt (deklaracijos pildymas)
imones marza - 10-20% (nes imonei gauti pelna irgi butina)
cabelas'ui galima moket paypal'o sistema, kur nera mokescio uz pavedima, nebent juridiniams asmenims tokiu budu nera galima.
fiziniam asmeniui iki 150 Eur muito mokesciai nera taikomi.
del imones uzdarbio, ne mano reikalas, paprasta biznio formule - dirbti visi turi pelningai, taciau, kad dirbti peliningai reikia parduoti, o kad parduoti reikia buti konkurentabiliam ar kitaip patraukliam. Cia be cabelo papildomos nuolaidos nuo prekiu, kuri kazkiek kompensuotu susidarancius papildomus mokescius, kuriuos apraset auksciau, jums naudos mazai matau.

Be pykcio, tik ieskau logikos.
 #211259   Vaidis
 30 Lie 2010 20:58
 #211329   Minde204
 01 Rgp 2010 13:01
Arvis2 rašė:
O kiek mazdaug kainuotu sio motoriuko siuntimas i LT? aisku reik pridet PVM (21%) ir koks muito mokestis? niekad nesu siuntes :roll: tai gal kas atsakys ;) Aciu!
Kai teko siustis is ebay (usa), tai mokesciai buvo tokie:
(prekes kaina+siuntimo kaina)*0,21 (PVM) + 14,5 Lt.(aptarnavimo mokestis)
 #211467   Vaidis
 02 Rgp 2010 13:03
Arvis2 rašė:O kiek mazdaug kainuotu sio motoriuko siuntimas i LT?
Apie 450lt :neutral:
Skaičiuoti taip: prekės kaina + 25%(siuntimo mokestis) + 21%PVM ;-)
 #212355   Shtulas
 06 Rgp 2010 18:54
Siandien uzejau po darbo i Senukus. Tiesiog apakau pamates, kad nauja Ufimka-21 kainuoja 299 Lt. :shock: Omega - 2 berods 399 Lt. Zodziu kas ieskote gumeskos - pigiau nerasit turbut net devetos :)
 #212363   Edmis
 06 Rgp 2010 19:41
Shtulas rašė:Siandien uzejau po darbo i Senukus. Tiesiog apakau pamates, kad nauja Ufimka-21 kainuoja 299 Lt. :shock: Omega - 2 berods 399 Lt. Zodziu kas ieskote gumeskos - pigiau nerasit turbut net devetos :)
Taip,tai tiesa!Kaune i pasto dezutes meto Senuku reklaminius zurnaliukus ir jame Ufimkos kaina butent tokia ir yra!!!
 #213718   Vaidis
 13 Rgp 2010 16:55
aūū, gal kas turit noro parsisiūst iš Cabelas'o ką nors, aš žadu ant dienų siūstis, tai jeigu ką, rašykit į pm ;-)
 #224144   Vaidis
 01 Spa 2010 19:34
blight rašė: O mažu Vaidi dar neparsisiuntei? :-D
Suvėlinau tada :evil:, buvosavaitės prekės pasirodo, o aš nepastebėjau, tai pirmadienį atsidaręs žiū, kad mano norėtų Pointerių nebėr nei kvapo '''bum , buvo tada už neblogą kainą :gutgut
 #230591   henyte
 04 Lap 2010 20:59
Ar niekas neturi problemu su atnaujintu "Cabelas'u" ? Uzsisakiau prekes dar 22 diena ir iki siol pas amerikosus uzrasas tebesipuikuoja "in process", bandziau jiems i meila parasyt, tai tas "agrastinis" naujasis saitas "gliucina", kad tipo "create account", nors mail'a tai rasau uzsilogines... Vienzodziu chaosas kazkoks... Rusijoj zmones rasineja irgi apie tokias pacias nesamones, tik jiems ten lygtais nors laiska parasyt eina, tai atseit nors "order info" raso "in process" tai vistiek jau siuntinys jau buna issiustas. Nors ir dar baisesniu pokstu atseit atsitinka, kaip pavyzdziui pakartotinis lindimas prie kliento saskaitos. Gal kam nors irgi tokie "gliukai" su "Cabelas'u" ?
 #230778   henyte
 05 Lap 2010 14:14
Nebesvarbu, siandien gavau, kaip ir rase rusai, nors "order info" raso, kad dar tik viskas ruosiama, bet is tikruju viskas jau issiusta... Dabar netgi galiu paspaust "batona" "cancel order" :roll: ...
 #231022   blight
 06 Lap 2010 20:41
henyte rašė:Ar niekas neturi problemu su atnaujintu "Cabelas'u" ? [...] Vienzodziu chaosas kazkoks...
Čia tau dėl to, kad mane pamiršai :tia-tau :-D
Jei dar kas sugalvos siųstis, tai man vis dar reikia keletos smulkmenų iš ten ;-) ...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 46
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė