Stai taip yra dar kol nepaaukstinau
Jo taip ir darysiu aukstinsiu transa.henyte rašė:Pagal transo fotka , atrodo dar lengviau ten viska sutvarkyt negu ant kokios diuralines , truputi galva pasuksi ir padarysi , reikalingo dydzio bakelitines faneros gabalas ar kokia azuoline lenta , diuralinis kronsteinas , keli varztai ir manau , kad viskas ten laikysis ... Tu teisus ta yamaha20 kazkur tarp 80-tu ir 90-tu metu laidos ir gautusi kaip keitimas i taviski 30-ke 2004 metu , kas man atrodo nebutu labai protinga ... Sakyciau geriausias variantas diena-dvi vargo su transo paaukstinimu , o ne nepilnaverciai mainai ...
Kad nelabai atskiriu.savas rašė:Turi but ant variklio visi duomenys.
O tai su "s" koja 15-30-50-70 ir t.t. arkliu varikliai ant kokio ilgio valciu eina ? Pas mane 4.5 metro valtis , bet man kaip sakai su universalia koja s....s gaunas ... S nuo "short" ir nuo pradziu buvo skirta greitaeigems nedideles gramzdos valtim , L nuo "long" ir buvo skirta kaip pagalbiniu varikliu kojos aukstaborciams laivams (pvz.: jachtom) , yra aisku ir ilgu greitaeigiu-aukstaborciu kateriu kuriems tinka tik L kojos , bet tik ne 4 metru ir "Bush" i ju tarpa nepatenka ...stirlic rašė:sveiki ziurint i ta valtela ir aplamai 4m. valtim dauguma jau eina varikliai su L koja,L koja yra universali kaip sakoma vidutine , yra ir ilgesniu ir trumpesniu, reik matuot,o siaip isbandyk plaukt ir viska pamatysi
Pagal negabaritus, pagal VKTI leidžiamas išsikišimas iki metro ir tai turi būti paženklintas kokia nors vėlevėle..savas rašė:Neleistinas. uz priekiniu gabaritu gali iskist kiek nori, a vot i uzpakali tik pusmetri. Atrodo,kad taip, o gal klystu? Blyn, pats suabejojau del pusmetrio, reik eit tikrint zinias...
Valtis nebloga, reikia priekabėlės. Pradžioje ir aš bandžiau taip vežiotis ,bet aina nax..........uifroxas rašė:Kazi ka policininkai pasakytu pamate toki vaizdeli![]()
ar toks transportavimo budas leistinas?
Keliu policija tau prikis "krovinio"gabaritus,jei bus nepazymeti ir straipsni,kuris skambes mazdaug taip:".....krovinio uzstojamas-ribojamas matomumas vairuotojui...."froxas rašė: ar toks transportavimo budas leistinas?
As turiu ta promarine ipb 300 valti tai su ta orginalia pompa iki reikiamo slegio su 2 kojom sokineju ant josSlavcyk rašė:manometras pirktas Promarine, nemanau kad jis "gribauja" tiesiog puciant ir priartejus prie 0.35bar. neimanoma toliau pust. gal atgalinis voztuvas neleidzia...
Kokio dydzio sita valtis ant opeliuko?dzonotonas rašė:Valtis nebloga, reikia priekabėlės. Pradžioje ir aš bandžiau taip vežiotis ,bet aina nax..........uifroxas rašė:Kazi ka policininkai pasakytu pamate toki vaizdeli![]()
ar toks transportavimo budas leistinas?![]()
Įsigijau priekabėlę ir kitas reikalas