Kai as einu zvejot - zuvis sulenda i miska,o as nemedziotojas :)
Tai va, galvoju šią savaitę, po darbų pabandyti nuvažiuoti iki marių ir su bridkelnėm pabandyti ta sėklių.subariux rašė:Kazkodel istryne mano zinute apie ta kranta prie poligono
.Ten anksciau budavo tu lydeku ir patikekit geru,tai ir dabar turwetu but,juk jom nieks nedraudzia ten plaukt.Ypac vasara kai zoles sukyla,tik velkiaut ar blizgiaut kiek sudetingiau per zoles,o maisto jom ten per akis - mailiaus tose zolese knibzda.Gal su neuzsikabinanciom blizgem ir gerai but
.
butinai parasyk kaip sekes cia ar pmwongas rašė:Tai va, galvoju šią savaitę, po darbų pabandyti nuvažiuoti iki marių ir su bridkelnėm pabandyti ta sėklių.subariux rašė:Kazkodel istryne mano zinute apie ta kranta prie poligono
.Ten anksciau budavo tu lydeku ir patikekit geru,tai ir dabar turwetu but,juk jom nieks nedraudzia ten plaukt.Ypac vasara kai zoles sukyla,tik velkiaut ar blizgiaut kiek sudetingiau per zoles,o maisto jom ten per akis - mailiaus tose zolese knibzda.Gal su neuzsikabinanciom blizgem ir gerai but
.
Sveikas. Jokiu problemu. Ruosiusi siam planui "chuliganui" sestadieni ryte. Apie 6.00 pradeti. Busime tryse. Viska dar pasitikslinsim.subariux rašė:Na nubrist ten galima vietom iki vidurio mariu.Su el.varikliuku darbar kol zoliu nera tai gal ir smagu,veliau grybas gautus manau,nes varinetum kaip po pieva.Kazkada kai ten velkiaudavom tai tik su irklais.Esu girdejes,kad ten ir eseriu neblogu pajama pavasri ir irgi braidydami.
Ze wongai gal kartu maunam pabraidyt?Mielai prisijungciau ir smagiau 2-iese ir saugiau.
Savaitgali buvau uzsukes, tai zveju sedejo. Prie pirmo prieito zvejo maciau kad turejo 2 netoli 1kg karosus, o kitas nieko neturejosubariux rašė:O kazi kaip ten tam kvadrate link mukrano karosai,gal kimba?
Kaip tik ta savaitgali po braidymo po marias su draugeliu buvome nuvaziave ten. Parukem apie pusvalandi. Prie musu akiu istrauke 4 vnt. Bet sake kad kimba.subariux rašė:O kazi kaip ten tam kvadrate link mukrano karosai,gal kimba?