Mano požiūriu swimbaitai tėra tik džerkavimo masalų rūšis. Ar aš klystu

... viskas gerai, nes būna ir blogiau ...
Prie tų dar galėčiau pridėti 6 colių BBZ- 1. Penktadienį išbandžiau- lekia labai gerai, kabliai nepersimetinėja, o vaizdelis žiūrint į jo darbą tiesiog nepakartojamasAiris rašė:... ypac patiko savage 4play ir izumi shad alive.sunku bus lydziams atsispirti nepajamus...
ne nepatiko,bet vangesnis vingiavimasSauliusM rašė:o Airiui BBZ nepatiko kaip suprantu.
![]()
aises murzis ir vivingros pleksne irgi yra swimbaitai, bent situ tai manau turetu but.Skumbrotas rašė:Klaipėdoj yra kur nors tų swimbaitų
Šitokių turiu kelių firmų - Ilex ir Effzet. Gražiai dirbaSauliusM rašė:man dar labai patinka river 2 sea arba hakko gaminama v-joint minnow (sitas net su liezuvium kaip vobleriec), labai teisinga kaina anu, nors yra jackal hamakuru kopija. kaina ju labai tautiska, gal ir klaipedoj butu. cia irgi Xrapas man anuos uzrode kazkada:
http://www.river2seausa.com/t/vjoint.html
Reiks užsukt pasidomėtVaidis rašė:hobio centre yra tų 4 play savagear
ilex tas pats jackalas tik europos rinkai skiratas. visi swimbaitai raitojasi kaip gyvates. va grazus multikas apie savagear 4 play:Skumbrotas rašė:Šitokių turiu kelių firmų - Ilex ir Effzet. Gražiai dirbaĮdomiausiai effzetai - nors vadinasi plaukiantys, bet plaukia panirę stabiliai apie 30-40cm vinguriuodami kaip gyvatės, jei traukiami tolygiai, o trūkčiojant tai mėtosi kaip priglušinta žuvelė.
Verk į nosies kilpą styginį pavadį su "skrutke", plieninės vielos, diametras kažkur 0.3- 0.4 mmVaidis rašė:... beveik kiekvieną metimą užsimeta kabliai ant pavadėlio...
Amplitudė mažesnė, nei 4-playAiris rašė:... vangesnis vingiavimas...
Aptikau vieną dulkantį lentynoj "teisingų išmierų"SauliusM rašė:...man dar labai patinka river 2 sea...labai teisinga kaina anu...
Yra visai giliai neriančių versijų:Airis rašė:xrapas greiciau uz mane parase![]()
dar toki turiu-kaina super gera,tik apie 15lt,giliau neriantis , 16cm, 2oz
http://www.river2seausa.com/t/vjoint.html
Terminologijos problemos...Matyt nelabai sutarsimSauliusM rašė:...Tai swimbaitai visgi dzerkai ar ne dzerkai...
Ir kogero nelabai yra prasmė. Kai sakoma kaip pavadinsi nepagadinsi.Xrapas rašė:Terminologijos problemos...Matyt nelabai sutarsimSauliusM rašė:...Tai swimbaitai visgi dzerkai ar ne dzerkai...